2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

tüm 2009 temmuz anne adayları öncelikle hayırlı olsun Allah sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...
bir ömür boyu unutamayacağınız hatta doğurduktan sonra zaman zaman özleyeceğiniz bir 9 ay sizi bekliyor... sorunsuz ve sağlıklı hamilelikler geçirin inşallah... öpüyorum hepinizi...

canım mehtapçım çok teşekkür ederim arkadaşım.. inşallah bizim diğer topikteki tüm arkadaşlar buraya gelir bu ay ne güzel olur dimikaydirigubbakcemile

çok teşekkür ederim canım Allah şevvalini sana bağışlasın...

:1hug::1hug::1hug:

Guzel 2009 Temmuz anneleri hosgeldiniz umarim cok guzel bir 9 ay gecirisiniz.Benden gecen sene 29 ekimde ogrenmistim hamile oldugumu sonra da ikiz bekledigimi ogrendim 12 temmuzda bekliyorduk bebisleri ama 4 haziranda geliverdi benim bebisler hatta ilk dogum yapan 2008 temmuz annesiydim.Nerden nereye valla.

kzıalr doktora gideniniz var mı aranızda.
ben dün tahlil sonucunu aldım 700 çıktı değer.
buda galiab 1 aylık gibi oluyor yani 4 hafta.
ve doktorlar
6 haftalık olunca ancak bir şey diyebiliyormuş.
siz ne yaptınız

Eşim yarin için doktordan randevu almiş ama bende erken olduğunu düşünüyorum herkes 5-6 haftalik olmadan gitmeyin kese görünmez diyo kararsiz kaldim bende

ya ben ncaliyorum 2009 hazran annelerini onalrda bizm gibi beklemişlr.
ep bende haftaya gitemey karar veridm.allahın izni ile.
ya inşallah geç kalacak bri durum yoktur.
yani korkularımzı yersiz olur inşallah .kızlar.
benim bugün kasık ağrıalrım durdu.
ece de az ağrıdı zaten
iyi bir şey mi kötü bir şey mi acaba ?

kızlar daha erken 42 if-gunde kalp atımın son tarıhı dıyebılırım bece o gunu bekleyın sımdı gıtsenız bıle bısey demıyecekler sadece gebelık var dıyecekler zaten sız bılıyorsunuz bunu

canım nerelerdesın kız ıkızler nasıllar buyuduler mı

eve tbu drumda tam haftalık oluyor o zmana kadar doktora gitmedne ben bir kan tahlili daha yaptırayım da
onu da lıp gideyim.
diye düşünüyorum hm bebeğin gelişimi için tahlil istemez benden herşeyi koyarım önüne.
sorun kalmaz
değilmi

ayy canım ne güzel Allah bağışlasın ikizlerinmi oldu..cinsiyetleri nedir..
canım önceki hamileliğimde dr hemen çağırmamıştı şimdide hemen çağırmadı..
5+2 de çağırdı o zaman keseyi görürüz dedi.pazartesi günü gidicem..
benimde kasık ağrım var ama kese yerleşirken olurmuş diye biliyorum ben..

canım zaten dr vajinal ultrasonla bakar ve görür tekrar kan vermene gerek yok..

MERHABA 2009 TEMMUZ ANNELERİ. BAŞLIĞINIZI GÖRÜNCE ÇOK DUYULANDIM. YAZDIKLARINIZI OKUYUNCA HAMİLE OLDUĞUM GÜNLERİM AKLIMA GELDİ.BENDE KIZIMI 28 TEMMUZDA DÜNYAYA GETİRDİM. SORUNLU BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GECİRMİŞ BİRİ OLARAK SİZLERİN SORUNSUZ BİR HAMİLELİK DÖNEMLİ GECİRMENİZİ DİLİYORUM. SAĞ SALİM, SAĞLIKLI ALIRSINIZ KUCAĞINIZA BEBEKLERİNİZİ İNŞALLAH.HEPİNİZİ ÖPÜYORUZ a.s.

amin canım inşallah bütün anne adayları hamileliklerimizi sorunsuz geçirir sağ sağlim kucağımıza alırız...canım senin hamileliğin sorunlu geçmiş ama bebeğine kavuşmuşsun Allah sizi hiç ayırmasın...

canım nerelerdesın kız ıkızler nasıllar buyuduler mı

iyiyim canim annem gitti tek kalinca bebelerin pesinde kosturuyorum uykusuzluk yorgunluk anca esim isten gelice giriyorum.kocamna oldu oglanlar nerdeyse gecen ay dokotr kontrolumuzde 8 er kiloydular habire yemek istiyorlar.aliskanlik edindiler uykuya dalirken illa sut olucak ne yapalim onun disinda iyiyiz.Seninki nasil buymustur.yoruyor mu seni.

canim ikisi de erkek oldu tek yumurtalar zaten ne benim ailemde nede esimin ailesinde ikiz var.Ama hep isterdim bu arada tedavi deil benimki dogal yolla anliyican. oyuzden buyuk supriz di ikizler.

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçiyo durumlar nereye gidiyo hamişlik zorluyomu kızlar bende sabahları kalkınca azcık miyde bulantısı birazda halsizlik var ve uyku az uyuyorum denebilir uykuyla pek aram yok neden acaba sizdede uyku bozukluğu oluyomu genelde hamişler uyur ben uyuyamıyorum akşam 11 yatayım sabah 6,30 ayaktayım uykum hemen açılıyo anlıcağınız az dinleniyorum gündüzde uyumuyorum evde iş felan yada komşularıma gidiyorum yada onlar geliyo böyle geçiyo öpüyorum hepinizi sağlıcakla kalın...mirmirmirmira.s.kaydirigubbakcemile5

selam hanımlar bende 22 ekimde öğrendim 3 haftalıktı testte henüz doktora gitmedim kese görünmezmiş daha bi aksilik olmazsa bende temmuz annesi olucam inşallah:CüvCüv:

hurremcim bende 22 sinde öğrendim ama 24 ünde de doktora onaylattım hamile olduğumu. benim de doktorum gelmeyin henüz erken dedi bende meraklanmıştı neden diye. sende olması rahatlattı.

arkadaşlar birde ben bişi dicem bebişlere nelar almamız gerek, doğumda neler almamız gerek yanımız bebek odaları, bebeklerimiz gelişimlerini paylaşalım mı ben biraz fazla meraklıyım da ne yapcaz diye. sanki eksik bişeyler kalcakmış gibi geliyo.

canım sen ne zaman öğrendin ikiz olacağını benimde, eşimin de tarafında da vr ikiz ama ben ikiz istemiyorum. tabi allahın bileceği verdiğimi hayır denmezde.

bende biizm topik ne zaman şenlenecek dşye bekliyordum.
3 temmuz görünüyor hamilelik ama haziran annesi de olabiliirm tabi.
allah yardımcımız olsun.şu an kalp atışalrını duymadan malesef tam oalrka içim rahat değil.
bu hafta 4 .bitince 5 haftaık oalcka inşallah noktacığımm
onu bir duyayım . bir göreyim allahım o günleri göstersin de .
kızlar ben 7 aylık oluncaya kada rhazırlık yapmam herhaldebir iki ufak tefek eşya haricinde.
allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
haftaya doktora gidip halimiz neymiş bri öğreneceğim inşallah.
kzıalr her aşamada hatta ne yememiz laızm ne değil bu konualrda fikirlerimiz paylaşalımç
hamileler ne yemeli, hamilelik nasıl bir şey öğrenelim olur mu?

evet canım onlarda önemli onları da paylaşalım mesala eltim hemişire bana her akşam 1 bardak süt iç dedi içiyorum ben. ya ben 7 ayı bekleymem yavaştan yavaştan alırım sanrıım. liste yapıyotum şimdeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…