Mrb Nilayyycim, öncelikle allah saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin.
Bende bu sali günü test yaptim ve positif cikti, yarinda dr da randevum var. Insallah testin sonucu yanlis cikmaz ve bende 2009 temmuz anneleri listesine katilirim.
Ilk bebisim olacak ama inanirmisin karmasik duygular arasinda sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedim. Aslinda allaha hep dua ettim bir cocuk nasip etsin diye ama esimle aramiz (ücüncü sahislar sagolsun) bir türlü düzelmek bilmedigi icin ve hemen hemen iki haftada bir siddetli tartismalarimiz oldugu icin sonunu düsünmek istemiyorum. Bu yüzden icimdeki sevinci bile buruk bir sekilde yasiyorum.
Neyse uzatmayayim, allahim bize insallah hayirlisi ile bu özel duyguyu yasatir. Tekrardan tebrikler canim...
hepinizi tek tek tebrik ediyorum güzel anne adaylari.. bende mart annesi adayiyim.. gectiginiz yollardan bende gectim.. biraz okuyunca kendi heycanimi hatirladim birden.. tatli heycanlar..
rabbim bebek bekleyen herkese bebelerini saglikla kucaginda görmeyi nasip etsin insallah .. meleklerinize ve kendinize iyi bakin..
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.TEYZELERİ
ahh en çok takıldıım konu ne yemeliyim.
ben aynı eski beslnemme devam eidyoum malesef.
kahvaltısız işe geliyorum.burda atıştıracak birşeyler felan.
ama allahım bebeklerimiz korusun.
size en çok ne tavsiye ettielr acaba .ekstra hayatımıza girdireceğimiz neler var acaba.
çünkü bu devre tam organalrının oluştuğu devre imiş.
allahım korusun meleklerimizi.
yavaş yavaş öğreniyorlar canım temmuz anneleri hamile olduklarını..bende biizm topik ne zaman şenlenecek dşye bekliyordum.
3 temmuz görünüyor hamilelik ama haziran annesi de olabiliirm tabi.
allah yardımcımız olsun.şu an kalp atışalrını duymadan malesef tam oalrka içim rahat değil.
bu hafta 4 .bitince 5 haftaık oalcka inşallah noktacığımm
onu bir duyayım . bir göreyim allahım o günleri göstersin de .
kızlar ben 7 aylık oluncaya kada rhazırlık yapmam herhaldebir iki ufak tefek eşya haricinde.
allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin.
haftaya doktora gidip halimiz neymiş bri öğreneceğim inşallah.
kzıalr her aşamada hatta ne yememiz laızm ne değil bu konualrda fikirlerimiz paylaşalımç
hamileler ne yemeli, hamilelik nasıl bir şey öğrenelim olur mu?
canım çok acele etme listeyide ertele bence.....ben bir tane çorap almıştım ama bebeğimi kaybettikten sonra ona balıp çok ağladım şimdi hiç birşey almıycam uzun bir süre...evet canım onlarda önemli onları da paylaşalım mesala eltim hemişire bana her akşam 1 bardak süt iç dedi içiyorum ben. ya ben 7 ayı bekleymem yavaştan yavaştan alırım sanrıım. liste yapıyotum şimdeden
Mrb Nilayyycim, öncelikle allah saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin.
Bende bu sali günü test yaptim ve positif cikti, yarinda dr da randevum var. Insallah testin sonucu yanlis cikmaz ve bende 2009 temmuz anneleri listesine katilirim.
Ilk bebisim olacak ama inanirmisin karmasik duygular arasinda sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedim. Aslinda allaha hep dua ettim bir cocuk nasip etsin diye ama esimle aramiz (ücüncü sahislar sagolsun) bir türlü düzelmek bilmedigi icin ve hemen hemen iki haftada bir siddetli tartismalarimiz oldugu icin sonunu düsünmek istemiyorum. Bu yüzden icimdeki sevinci bile buruk bir sekilde yasiyorum.
Neyse uzatmayayim, allahim bize insallah hayirlisi ile bu özel duyguyu yasatir. Tekrardan tebrikler canim...
canım benim hayırlı olsun canım arkadaşım tekrar tebrik ediyorum seni...Nilaycım bu topiğe girsemmi girmesemmi diye çok tereddüd ettim ama sonunda cesaretimi topladım ve girdim evettttt bende 2009 temmuz anne adayıyım ne tuaftırki geçen yılda temmuz anne adayıydım kısmet 2009 olur inşallah arkadaşlar bven erken davrandım ve dün doktor muayeneme gittim yeni bi gebelik olduğu için doktorum alttan muayene etmek zorunda kaldı ve keseyi gördük çok şükür kısmetse 3 hafta sora tekrar çağırdı bakalım artık hayırlısı benim son adet tarihim 26 eylül beklenen doğum tarihim 2 temmuz kısmetse tabi yanlız ben sezeryan olucam çünkü daha önce bir sezeryan geçmişim var bir liste yaparsanız benide katın. Nilaycım sen doktora gittinmi benim yaşadıklarımdan dolayı erken lazımdı sen bekle bence 6.haftan dolana kadar bence....
:) ne güzel listemizdeki sayımız artıyor hanımlar
hurrem_s....... 2 temmuz
yeşimnur....... 2 temmuz
scaarlet....... 3 temmuz
swethome....... 3 temmuz
nilayyy....... 4 temmuz
dilara 80....... 4 temmuz
canım sen ne zaman öğrendin ikiz olacağını benimde, eşimin de tarafında da vr ikiz ama ben ikiz istemiyorum. tabi allahın bileceği verdiğimi hayır denmezde.
günaydın
temmuz anneleir hayırlı sabahlar
nsılsınız bugün.
mide bulantısı başlayan var mı aranızda acaba ?
günaydın kızlar ben dün tatlil yaptırdım kansızlık veya vitamin eksiği falan varmı diye eşimbi tıp merkezinde çalışıyor orda yaptılar herşey yolunda birde ben fmf hastasıyım orda beni takip eden bi dahiliye doktorum var gel kesene bakalım ultrasonla dedi baktık miniğim orda çok mutlu oldum ama kadın doğumcuya gitmedim henüz haftaya inşallah
ben 29 ekimde evde test yapip ogrendim hamile oldugumu ama 27 kasimda da ikiz oldugunu ogrendik.7+2 gunluklerdi ozaman.burda hemne almiyorlar dokotroa beklemen gerekiyor.ama benim belirtiler cok yuksekti ben hamile kalir kalmaz anladim.1 kasimda adetimi beklemden test yaptim.internetten arastirma yapmistik esimle ve herkese biz ikiz bekliyoruz dedik kimse inanmadi.dokotrum bile tek kesede oldugu icin once anlamdi.bende doktora biz ikiz bekliyoruz dedim oda once guldu sonra evet haklisin ikiz dedi.yani belirtiler cok yuksekti.guzel sey ikiz annesi olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?