2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

BENİM HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYO ARKADAŞLAR UMARIM SİZİNDE ÖYLEDİR DOKTORA GİDECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM,KESEYİ GÖRMEK KALP ATIŞLARINI DUYMAK İSTİYORUM ŞİMDİ RÜYA GİBİ HERŞEY. AĞRIM, SIZIM, BULANTIM, UYKU HALİM YOK ÇOK ŞÜKÜR AMA İŞTAHIM ÇOK AÇILDI.cokacimcoook
FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLADIM BEN 1 HAFTA FALAN OLDU. BU ARADA MEYVE SEBZEYE AĞIRLIK VERDİM ŞU ARALAR. MAYDONOZDAN UZAK DURMAK GEREKİYORMUŞ BELKİ BİLİRSİNİZ KANI SULANDIRDIĞI İÇİN DÜŞÜK TEHLİKESİ OLUŞTURUYORMUŞ PEKMEZ VE SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM.BİDE BENDE UYUYAMIYORUM DİLARA80 ARKADAŞIM GİBİ SABAHIN KÖRÜNDE UYANIYORUM ARTIK
DAHA HİÇ Bİ HAZIRLIĞA BAŞLAMADIM BENDE ERKENDEN EŞYA ALDIRMIYO ANNELER 4-5 AY OLANA KADAR BEKLEYECEK GİBİYİZ

Mrb Nilayyycim, öncelikle allah saglikli ve hayirli bir evlat nasip etsin.
Bende bu sali günü test yaptim ve positif cikti, yarinda dr da randevum var. Insallah testin sonucu yanlis cikmaz ve bende 2009 temmuz anneleri listesine katilirim.

Ilk bebisim olacak ama inanirmisin karmasik duygular arasinda sevineyim mi yoksa üzüleyim mi bilemedim. Aslinda allaha hep dua ettim bir cocuk nasip etsin diye ama esimle aramiz (ücüncü sahislar sagolsun) bir türlü düzelmek bilmedigi icin ve hemen hemen iki haftada bir siddetli tartismalarimiz oldugu icin sonunu düsünmek istemiyorum. Bu yüzden icimdeki sevinci bile buruk bir sekilde yasiyorum.

Neyse uzatmayayim, allahim bize insallah hayirlisi ile bu özel duyguyu yasatir. Tekrardan tebrikler canim...

merhaba arkadaşım inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin şu 3. şahızlar hiç bitmez zaten onları kafandan çıkar eğer evliliğinin devam etmesini istiyosan bence bu küçük mucizeni dünyaya getir belki herşey daha iyi olur bence fazla takılma onlara kafanı rahat tut bebeğin için en azından...yerimseniben

hepinizi tek tek tebrik ediyorum güzel anne adaylari.. bende mart annesi adayiyim.. gectiginiz yollardan bende gectim.. biraz okuyunca kendi heycanimi hatirladim birden.. tatli heycanlar..
rabbim bebek bekleyen herkese bebelerini saglikla kucaginda görmeyi nasip etsin insallah .. meleklerinize ve kendinize iyi bakin..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.TEYZELERİ
ahh en çok takıldıım konu ne yemeliyim.
ben aynı eski beslnemme devam eidyoum malesef.
kahvaltısız işe geliyorum.burda atıştıracak birşeyler felan.
ama allahım bebeklerimiz korusun.
size en çok ne tavsiye ettielr acaba .ekstra hayatımıza girdireceğimiz neler var acaba.
çünkü bu devre tam organalrının oluştuğu devre imiş.
allahım korusun meleklerimizi.

sen hic meraklanma annesi.. beben senden yinede ihtiyaci olan herseyi aliyordur ..
zaten yakinda kitliktan cikmis gibi yemeyede baslarin ister istemez.. o zaman yemeklerin de düzene girer.. cokacimcoook
mevsim meyvesi ve sebzei ye canim.. bol bol su ic..
yakinda doktorun vitamin de verir sana.. denegler herseyi o zaman.

yavaş yavaş öğreniyorlar canım temmuz anneleri hamile olduklarını..
benimde 4 temmuz hazirana kayabilir tabi hepimizin kısmet yaşayıp görücez..
sen istediğini ye canım sütünü,suyunu iç sebzeni meyveni ye..
folik asit iç ben 4 aydır kullanıyorum..başka birşey yapmanada gerek yok zaten...
canım çok acele etme listeyide ertele bence.....ben bir tane çorap almıştım ama bebeğimi kaybettikten sonra ona balıp çok ağladım şimdi hiç birşey almıycam uzun bir süre...

canım hoşgeldin aramıza..
hiç bir şeyi takma kafana tatlım boşver üçüncü şahısları,sen bundan sonra sadece bebeğini düşün sen üzüntülü olursan bebeğin etkilenir bundan..

Nilaycım bu topiğe girsemmi girmesemmi diye çok tereddüd ettim ama sonunda cesaretimi topladım ve girdim evettttt bende 2009 temmuz anne adayıyım ne tuaftırki geçen yılda temmuz anne adayıydım kısmet 2009 olur inşallah arkadaşlar bven erken davrandım ve dün doktor muayeneme gittim yeni bi gebelik olduğu için doktorum alttan muayene etmek zorunda kaldı ve keseyi gördük çok şükür kısmetse 3 hafta sora tekrar çağırdı bakalım artık hayırlısı benim son adet tarihim 26 eylül beklenen doğum tarihim 2 temmuz kısmetse tabi yanlız ben sezeryan olucam çünkü daha önce bir sezeryan geçmişim var bir liste yaparsanız benide katın. Nilaycım sen doktora gittinmi benim yaşadıklarımdan dolayı erken lazımdı sen bekle bence 6.haftan dolana kadar bence....

ay teşekkür ederim .
konu kendi bebeğin olunca galiba tüm soğukkanlılığını kaybediyorsun.demek ki o kadar sakin biriyimdir ki normal de ,şimdi herşeyden nem kapıyorum.tedbir almak için uğarşıyorum.
evi temizlemiyorum.süprürken elektrik süpürgesine doğru eğiliyoruz ya, bir arkadaşım o yzüden çocuğunu kaybetmiş.
bıraktım süpürmüyorum.
mutfakta bulaşık makinesini boşaltırken , yüksekteki tabakları yerine koymak için eşimi çağırıyorum.
mümkün olduğunca gece 11,30 dan sonra ya kalmadan uyuyorum.yani hepsi bu zaten ama olsun bunalrı d ayapmazdım.kimseye eyvallhım olmazdı.eşime gel bana yarıdme t bile demezdim yani ben
herşey bebeğimin sağlığı için.
sabah 07,30 mecburi kalkış ve tıkış tıkış bir minibüs yolculuğu içinde işe geliyorum
allahım emeklerimiz ve ümitlerimiz boşa çıakrmasın.
bebeklerimiz inşallah sıkıca tutunur bizlere

:) ne güzel listemizdeki sayımız artıyor hanımlar

hurrem_s....... 2 temmuz
yeşimnur....... 2 temmuz
scaarlet....... 3 temmuz
swethome....... 3 temmuz
nilayyy....... 4 temmuz
dilara 80....... 4 temmuz

canım benim hayırlı olsun canım arkadaşım tekrar tebrik ediyorum seni...
hoşgeldinnn aramıza çok seviniyorum burda olduğun için....
evet canım sen gitmekle iyi yapmışsın ben daha gitmedim tatlım dr pazartasi günü gel keseyi görelim dedi...hayırlısı olsun hepimiz için canımcım...

:) ne güzel listemizdeki sayımız artıyor hanımlar

hurrem_s....... 2 temmuz
yeşimnur....... 2 temmuz
scaarlet....... 3 temmuz
swethome....... 3 temmuz
nilayyy....... 4 temmuz
dilara 80....... 4 temmuz

canım bu liste işini sen yapsan ben pek anlamıyorum tatlım...
sen ne güzel düzene sokmuşsuna.s.

canım sen ne zaman öğrendin ikiz olacağını benimde, eşimin de tarafında da vr ikiz ama ben ikiz istemiyorum. tabi allahın bileceği verdiğimi hayır denmezde.

Ben 29 ekimde evde test yapip ogrendim hamile oldugumu ama 27 kasimda da ikiz oldugunu ogrendik.7+2 gunluklerdi ozaman.burda hemne almiyorlar dokotroa beklemen gerekiyor.ama benim belirtiler cok yuksekti ben hamile kalir kalmaz anladim.1 kasimda adetimi beklemden test yaptim.internetten arastirma yapmistik esimle ve herkese biz ikiz bekliyoruz dedik kimse inanmadi.dokotrum bile tek kesede oldugu icin once anlamdi.Bende doktora biz ikiz bekliyoruz dedim oda once guldu sonra evet haklisin ikiz dedi.yani belirtiler cok yuksekti.guzel sey ikiz annesi olmak.

günaydın
temmuz anneleir hayırlı sabahlar
nsılsınız bugün.
mide bulantısı başlayan var mı aranızda acaba ?

günaydın
temmuz anneleir hayırlı sabahlar
nsılsınız bugün.
mide bulantısı başlayan var mı aranızda acaba ?

günaydın bende şuan hiç bi belirti yok sadece ağız tadım değişik ve üşüme devam ediyo herhalde kansızlık var bende doktora gitmedim henüz sizler gittinizmi...yerimseniben

günaydın kızlar ben dün tatlil yaptırdım kansızlık veya vitamin eksiği falan varmı diye eşimbi tıp merkezinde çalışıyor orda yaptılar herşey yolunda birde ben fmf hastasıyım orda beni takip eden bi dahiliye doktorum var gel kesene bakalım ultrasonla dedi baktık miniğim orda çok mutlu oldum ama kadın doğumcuya gitmedim henüz haftaya inşallah

yok doktora gitmedim .erken deidler.bugün 5 hafta dolmuş oluyor.
p.tesiden sonra 6 haftada oalcak.
o zaman gideyim diyorum.
ama mide bulantısı diyemem tam.
fakat ağzım sılnauyor herşey.ne göresem canım istiyor.
:))))))) aç gözlü oldum.
bir de arda başım dönüyor.
fakar bende her zmaan kansızlık olduğu iin zaten ben kan şurupoalrı içerken hamile kaldım.
ve devam ediyorum.
bunalrı her zman hamilelere veriyoralr nasıl olsa. diye kesmedim içiyorum.
doktora gidipde minik yavrunun orda rahat olduğunu bir görsem rahat edeceğim.

bebeğine de sana da maşallah .
allah korusun melekğini.
kalp atışını duymak için ne zamna gideceksin.
bende dahah 5 hafta oldu bugün 6 hafta bitisn mi yoksa haftaya çarçmab gitsemmi diye düşünüyorum.
ama gideceğim galiba
:))))))

ben bi 10 gün daha beklicem git gel yapmak istemiyorum hem bebişi hem kalp atışlarını duyarım belki diye nasıl geçecek şu 10 gün ne durumdayım bebiş ve ben merak ediyorum..:) kızlar ya ben çok kilo alıcam sanırım 61 kilo ile hamile kaldım bakalım kaçla doğuma gircem bide boyumda yok 1,60 yandım ben tombiş yuvarlak bişey olucamm

ne güzel ya bende çok isterdim ikiz annasi olmayi belirtiler derken anlayamadim açiklarmisin canim.allah bebeklerine uzun ömür versin.

Benim ikinci bebeğim kızlar uzun süren bir aradan sonra..Çok erken öğrendim bu sefer hamile olduğumu müthiş bir mide ağrısıyla yorgunluk hat safhada ne kadar belirti var hepsi üzerimde ..En son 1 ekim hastalanmıştım erken teşhis olunca beklemek istedim bugün 3 gün geçiyor ve tam 4+2 günlük ..Doğru diyorlarmış ilkinde hiç anlamadım herkez keyfini çıkar diyor şuan ..Kaç gündür buraya yazmak istedim ama yine bekledim henüz doktoruma gitmedim daha erken en son dün gece test yaptım ve çift kırmızı ..

Oysa ben 2 hafta önce öğrenmiştim mucize gibi okadar küçük nasıl çıkar deyip durdu doktorum telefonda..Oldumu oluyor işte

Uykusuzluk konusunda size katılıyorum erkenden kalkıyorum..Ve üşüme yazmış bir arkadaşım aynen ayaklarım buz gibi onun dışında halsizlik baş dönmesi dediğim gibi hertürlü belirti ara ara olup bitiyor..

İnternette yayınlanan takvimlere baktığımda doğum temmuz -8 sizlerle birlikte tatlı bir 9 ay diliyorum Rabbimden ..Sağlıkla ,huzurla,bol sohpetle kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah Rabbim a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…