2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm hanımlar liste 41 oldumu bilmem ama benide ekleyin bakalım 23 temmuz daha dr gitmedim kaçıncı haftada gittiniz benim dr çook uzak kalp atışı kese görünsünde öle gideyim istiyorum ama korku var tabii ALLAH korusun kasık ağrım devam ediyo hayırlısı bakalım

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
_badem_.................23 temmuz
nar........................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?

allah tamamına erdırsın canım gözun aydın :)

[ı]kızlar hiç test falan istedi mi doktorunuz...
Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi
[/ı]

benden istedi ve yaptırdım yarın alıcam sonuçları göstericem benden istedikleri yazayım

Hemogram
tam İdrar tahlili
Biyokimya
Elisa
bunları yaptırdım istenilen bunlardı bende bakalım sonuçlar nasıl çıkacak...CADIARZU

Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi tüm testlerimi geçen hafta yaptırdı dr um bana. Kızlar ben dün akşam dr a gittim,kesenin içinde gördüm bebeğimi,kalbide atıyordu,daha bebeğim 2,2 mm ve kalbi atıyor,inanılmaz,çok ilginç,çok güzel bir duyguydu,Allaha binlerce kez şükürler olsun,çok duygulandım çok ağladım akşam,çok güzel bi duyguydu,Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah. Kızlar birde bebeğimizin kalbi atmaya başladığı andan itibaren artık onunda bi ruhu oluyor ve kaderi yazılmış oluyormuş, canlarımızın kaderi iyi yazılmıştır inşallah,Allah yardımcımız olsun

bende tüm testleri yaptırdım herşey iyi çıktı bi problem yok hepatit ve aids gibi tahlillerim bile yapıldı.şükürler olsun temiz çıktı herşey.birtek bebişi görmek kaldı geriye.
23 kasımda da nasipse hem meleğimi hem kalp atışını duyabiliriz inşallah

canım ya çok sevindim adına maşallah yavruna.... Muaynen nasıl oldu karından mı yoksa alttanmı oldu. Bende gitmeyi düşünüyorum ama bebeiğide görmek istiyorum sırf kese için diil git gel yapmak istemiyorum... Aramızda bir kaç gün var fikir olursun bana :)

benim son adet tarihim 12 ekim 2008 kızlar ama sanırım geç döllenme olmuş biraz.şimdi benim doğum tarihim kaç olacak ve ben kaç haftalık hamişim.geç döllenme olduğu için aklım karışık biraz

celine07 tebirkler tatlım cok erkenden görmüşsün masallah canım .

beyaz melek geç döllenme seninkisi ya dr kesenin boyutuna göre falan haftanı belirler .

AMİN amin binlerce kez amin.
minik yavrum elbet büyüyeceksin allahım iyi kader yazsın sana bol kısmetli bol rızıklı olsun hayatın.sağlık mutluluk iyi huy ,karakter, iman ,din kuran hep seninle olsun.
örnek insan ol bebğim.başarıların iki dünya içinde olsun.
mevlam yüzünü soldurmasın
amin hepimzin yavrusnun da

aa herkes tahlillerini yaptırmış
doktor benden hiç bir şey istemedi.
kalp atışalrını duymak için gittiğimizde istyecekmiş öyle dedi.
yani bana keseyi görüdğümüzde en azında öyle dedi.
2 hafta sonra gelin tahlilleri o zaman isteyeceim dedii.
allah allah ne oluyor ya sorunum yoktur inşallah.

teşekkür ediyorum kızlar, ben alttan muayene oldum,alttan muayene 1 hafta önceden gösterebiliyormuş, bana 5 karalıka tekrar randevu verdi dr um,ama kafama bişey takıldı ben folik asit kullanıyordum,folik asite devam et dedi,bide elevit diye bi vaitemin ekledi,ikisini aynı anda kullanıcam yani,siz hiç duydunuzmu yada bu şekilde kullanıyormusunuz

arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?

arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?

anadolu yaksı ama kartal dayım canım.
umut hastanesine gidiyorum.sen nerede oturuyorsun.hastanenin yaşadığın yere yakın olması çok öenmli.
yoksa zeynep kamili çok tavsiye ettiler bana ancak uzak ,acil bir durumda ulaşmak istanbul trafiğinde sorun olacaktı.
sen nerdesin söylersen konuşabiliriz canım

canım bende istanbulda oturuyorum ama avrupa yakasındayım medical parka gidiyorum anadoludada var ya o yüzden yazdım memnunumda hastanemden

Canım ben ümraniyede oturuyorum işyerim ise karaköyde .işime yakın oslun işten giderim diye medical park fatih şubesinden esra cebi ye randevu adlım haftaya .
Geçen hamileliğimde medicana camlıcaya gitmiştim dr dan pek memnun kalmadım.
Işte işi bırakırsam fatihe nasıl giderim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…