[ı]kızlar hiç test falan istedi mi doktorunuz...
Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi[/ı]
toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi tüm testlerimi geçen hafta yaptırdı dr um bana. Kızlar ben dün akşam dr a gittim,kesenin içinde gördüm bebeğimi,kalbide atıyordu,daha bebeğim 2,2 mm ve kalbi atıyor,inanılmaz,çok ilginç,çok güzel bir duyguydu,allaha binlerce kez şükürler olsun,çok duygulandım çok ağladım akşam,çok güzel bi duyguydu,allah isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah. Kızlar birde bebeğimizin kalbi atmaya başladığı andan itibaren artık onunda bi ruhu oluyor ve kaderi yazılmış oluyormuş, canlarımızın kaderi iyi yazılmıştır inşallah,allah yardımcımız olsun
Toxsoplazma,rubella tam kan sayımı gibi tüm testlerimi geçen hafta yaptırdı dr um bana. Kızlar ben dün akşam dr a gittim,kesenin içinde gördüm bebeğimi,kalbide atıyordu,daha bebeğim 2,2 mm ve kalbi atıyor,inanılmaz,çok ilginç,çok güzel bir duyguydu,Allaha binlerce kez şükürler olsun,çok duygulandım çok ağladım akşam,çok güzel bi duyguydu,Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla inşallah. Kızlar birde bebeğimizin kalbi atmaya başladığı andan itibaren artık onunda bi ruhu oluyor ve kaderi yazılmış oluyormuş, canlarımızın kaderi iyi yazılmıştır inşallah,Allah yardımcımız olsun
arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
arkadaslar içinizde istanbul içinde oturan var mı özellikle anadolu yakasında .hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
canım bende istanbulda oturuyorum ama avrupa yakasındayım medical parka gidiyorum anadoludada var ya o yüzden yazdım memnunumda hastanemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?