2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
gülüm_12......... .....11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?

merhaba kıslar.nasılsınız?
masallah ne kadar cok hamısımız olmus.keske herkes hergun katılımda bulunabılse daha cok paylasım olurdu.

beyaz melek lıste cok hos olmus.a.s.

Son düzenleme:
canım benim Allah sabır versin sana(((
15 günde bebiş seni zehirlemesin tatlım . çok fazla müddet vermiş dr un .

gülüm cok gecmıs olsun
boyle durumlarda kıtlenıyorum bırden bıre
ınsallah en kısa zamanda rabbım yenıden saglıklı bebışler nasıp eder sana

senağlamasenağlamasenağlamacanım ya ne desek seni teselli edemeyiz.allah böyle nasip etmiş demekki hayırlısı böyleymiş.allah yine verir en kısa zamanda inşallah.üzülme bitanemŞeniz:Saruboceq::1hug:a.s.:teselli:

Canım Allah sana sabır versin inşallah en kısa zamanda atlatıp yenide hamiş olursun. Bugünler zor geçer ama geçicek .

gülüm 12 sozun bıttıgı yerdeyım acıkcası.:çok üzgünüm:
ALLAH ım sana sabır versın.cok gecmıs olsun.
ınsallah en kısa zamanda ALLAH ım sana yenıden hamıle kalmayı nasıp eder.:Saruboceq:

GÜLÜM 12 çok geçmiş olsun birtanem.
daha nerdenbaşlayacğaım dediğin an tüylerim ürperdi.dündne beri 2. hayal kırıklığı topiğimizde.
allahım hayırlsı böyle olduğu için öyle vermiştir.
ablamın da bşr bbeği böyle düşmüştü.
ve doktor ona eğer bir ihtimal doğsaydı ya sakat olurdu yada muhakkak ilerde ölü doğardı demişç
yani bu kadar küçükken olan muhakak bebeğin oluşumunda bir sorun olduğu zaman olurmuş.
rabbim hakkımızda hayırlsı olanı verisn.sana bir önce şifanı verisn.
rabbim kimseye acı vermeisn.
çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda yeniden hamile kalır kucağına laırısn bebeğinş canım

canım çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum, hakkında hayırlısı olsun, yüce rabbimin bildiği bişey vardır muhakkak, kendini fazla yıpratmamaya çalış,allah en yakın ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşturur inşallah seni canım,Allah yardımcın olsun

rozem daha güzel olacak inşallah.bebişlerimn cinsiyetleri belli olunca yanlarımıza yazarız..ama ben doğum tarihimden henüz net emin değilim.pazar günü doktora gideceğim işte o zaman herşey netleşecek tam olarak

Benide ekleyin listeye 20 temmuz kızlar. :ecrin_bebek:Allah tüm anneleri anne adaylarını korusun. İsteyenleri bebişlerine kavuştursun inşallah.:Saruboceq:

CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM...ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. NE DESEM BİLEMİYORUM ... SAĞLIKLI OLSA İDİ CANIM SENİ BIRAKMAZ İDİ NASİP BÖLE İMİŞ. ÇOK ACI BİLİYORUM BENDE YAŞADIM ÇOĞUMUZ YAŞADIK BUNU.. BİRAZ ZAMN SONRA TOPARLANACAKSIN. ANNE DE OLACAKSIN TEMMUZ OLMAZDA BİR KAÇ AY SONRA OLUR.. ANNE OLAMIYCAM DEME ÇOK DOKUNDU BANA CANIM.. ÜZÜLME SANA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM .. ÇABUCAK GEÇSİN ACILARIN .....:teselli:

kanamam devam ediyo canım kesilmesi için di tedavim bıraktık kanama ile birlikte atar dedi. Onun için bekliyoruz. Böğleymiş diyorum nasip böleymiş belki sakat olcaktı diyom ama kendimi teselli edemiyorum. Allah başka kimseye vermesin inş ben yandım inş başkası yanmaz.

evet kızlar daha çok paylaşımda bulunup destek olalım birbirimize sayfalar dolsun taşsın inşallah
allah kimseye acı vermesin herkez bebeklerini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
çünkü bi çoğumuz bu anı çok bekledik

canım asprini genelde kanında pıhtılaşma sorunu olup düşük yapanlara iğne ile birlikte veriyorlar diye duymuştum .

canım çok üzüldüm böyle zamanda ne söylense boş biliyorum ama allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok tatlım.

gülüm12 kullanıcısından alıntı
nasıl başlıcam ne dicem inanki bilmiyom bi kaç gündür yoktum. Kanamam oldu demiştim daha önce ertesi günde devam edince ve kahverengi değilde kırmızı olunca doktorum çağırdı hemen gittik. 2 miş bebklerim 1 düşüyo dedi diğerini tutalım hastaneye yatıralım dedi. Yattık serum taktılar 5 gün yattım O kadar ağır iğneler vurdular ki bebğim için sıktım dişimi progestan aldım günde 3 defa hç kalkmadan yattım. Dün kalp atışlarını duymamız gerekiyordu, ve biraz daha büyümüş olacaktı gece hafta çarşamba günü dittim doktora 5,3 mm idi. Dün gittik ve bebğimin kalbi atmıyo hiç büyümemeiş. Bebeğim beni bıraktı. tedaviyi kestik düşmesini beklicez çok küçük olduğu için doktorum kürtaj yapmayaılım dedi doğal olarak düşmesini bekleyelim dedi. 15 gün beklicez düşmezse kürtaj olcam. Naıl bi acı bu böğle çiğerimin yandığını hissetim saf gibi oldum kim ne diyo duymuyom bile. ben artık anne olamıcam. Beni listeden çıkar hurrem. Benim o tarihte deoğum heycanım olmucak. Benim bebeğim doğmucak.

canım çok geçmiş olsun sakın kendini üzme allah sabrını verir inşallah benimde kahve rengi lekelenmelerim devam ediyo yarın muayneye gidicem bakalım ne dicek hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...:Saruboceq:

CANIM BENİMMM BEN SANA HAZİRAN ANNESİ OLACAKSIN DEDİĞİMDE SEN BEN TEMMUZ ANNESİ OLACAĞIM LİSTEYE EKLE BENİ DEMİŞTİN HİÇ UNUTAMAM:1no2: DOKTORUNDA TEMMUZ DEMİŞTİ SONRADAN ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM NASIL DOĞDU İÇİNE DİYE KIYAMAM SANA ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN ARKADAŞIM YİNE OLUR BEBİŞİN SEN SAĞLIĞINA KAVUŞ HELE Bİ HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH YİNE BOL BOL DUA EDİCEM SENİN İÇİN

2009 TEMMUZ AYI ANNELERİ

menekşeak............1 temmuz
hurrem_s...............2 temmuz
yeşimnur...............2 temmuz
scaarlet.................3 temmuz
swethome.............3 temmuz
bebişimm..............3 temmuz
bittertubi...............3 temmuz
ebkube.................3 temmuz
nilayyy.................4 temmuz
dilara80................4 temmuz
ahududulu.............5 temmuz
bluee....................5 temmuz
gamze:)................5 temmuz
nur_84..................6 temmuz
sibel07..................8 temmuz
aybike...................8 temmuz
babaylon................9 temmuz
nazlıbahar..............9 temmuz
serraxi...................9 temmuz
desing...................11 temmuz
ayşegül41..............12 temmuz
rosem....................13 temmuz
eyetkiner................13 temmuz
meltemkılıç.............14 temmuz
akdas.....................16 temmuz
pasmanika_1..........17 temmuz
celine07..................17 temmuz
hüzün_yılı...............17 temmuz
istiridyeyim_incimsin........21 temmuz
beyaz melek............22 temmuz
_badem_.................23 temmuz
comebaby...............25 temmuz
ilsu.........................26 temmuz
BTRKLC...................?
serapkayra...............?
asistantrus...............?
efsun_05..................?
marchandize............?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…