2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

menekşe ben aysegül hanıma önceden de gitmiştim şeker gibi bir dr ama randevu istedim aralığın sonuna verdiler .onun için esra hanımdan aldım.

Kızlar benim morelim çok bozuk. Ne olur bana bir akıl verin. Dün akşam doktora gittik. Kesemiz 11mm olmuş. 1 hafta önca 6mm'ydi. Bugün tam 6 haftalık olduk. Doktorun söyledikleri beni üzdü. Kesenin arkasında kanlanma var lekelenmelerin olabilir cinsel ilşkiye girme dedi. Yaptırmam gereken testleri verdi. Haftaya P.tesi günü kalp atışlarını duymak için çağırdı. Başka hiç birşey söylemedi ilaç falanda vermedi. Ben kanama kelimesini duyunca aklım başımdan gitti. Hiç bişey sormadım. Bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu. 4 saattir hiç bişey yok. 5 dakikada bir tuvaletteyim. Çok kotkuyorum. Bebeğim düşermi? Bu haftalarda lekelenme olması normal mi? Kesenin etrafındaki kan düşüğe neden olurmu? Böyle bişey yaşayan oldumu aranızda?

canım ıstersen baska bır doktora gıt ıcın rahat eder
insallah bırsey olmaz stres yapma lutfen

meltemcim eğer düşük tehlikesi olsaydı sana da doktorun progestan verirdi. lekelenmelerin biçoğunda veriyor doktorlar. demekki o kadar tehlikeli bi durum bile değil seninkisi. doktorunun söylediklerini yaparsan bence hiçbir tehlike de kalmaz. önlemini al. dikkat et kendine. canını da sıkma. Rabbim bebeğini korusun sağlığından ayırmasın onu.

doktoruma çok güveniyorum. Bir çok doktora gittim hasmilelik önceside hep bu doktorum söyledikleri doğru çıkti. Teyzemde doğumunu bu doktorda yapmıştı. Bugüne kadar hiç lekelenmem olmadı. İlk defa bu sabah o da kahverengi. Dün akşamdan beri hiç birşey yemedim. İçim almıyo. Bebeğm beni bırakıp gidicek diye çok korkuyorum. Ben ona çok alıştım.

benimde geçen pazartesi akşamı kanamam oldu normal kırmızı bi şekilde ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmeye çevirdi halende devam ediyo günde 2 damla kahverengi lekelenmelerim oluyo bana pregetan vardi onu kullanıyorum bol bol dinlenmemi tavsiye etti bakalım yarın kontrolüm var ne durumdayım doktorun bana bi de dediği düşecek olsaydı hemen düşerdi şimdilik bi sorun yok ama dinlen bol bol demişti iş güç biraz erteliyorum bebeğimin ve benim sağlığım daha önemli sende sitres yapma alnımıza ne yazılırsa görürüz canım sende bol bol dinlen istersen başka bi doktora daha görün ama kokrma sitres herşeyi tetikliyo kendine iyi bak bebişinede...yerimseniben

Bencede canım ben ilk gebeliğimde çok endişe ettim burda bir boş gebelik okudum öğrendim o tür şeylerden korkmaya başladım araştırdım.. Derken başıma geldi ilk gebeliğim boş gebelik oldu korktuğumda başıma geldi...

Iyi düşünelim güzel düşünelim bol bol dua edelim hakkımıazda hyırlısı olsun rabbim meleklerimiz korusun

kahverengi kanama canım yani önceden olmuş kanamadır ondan zarar verseydi şimdiye kadar verirdi. içini ferah tut olumlu düşün .nekadar güzel düşünürsek okadar sımsıkı tutunurlar

kızlar bende var lekelenme çok değil.ama dr danda 26 temmuza randevu verdiler.sanırım yerleşme lekesiymiş.annemde dedi.:çok üzgünüm:

teşekkür ederim hepinize. Doktorumla konuştum şimdi. Kanama olmadı sürece korkulacak birşey yok. Bu dönemkerde bu tarz sorunlar olabilir. 1 hafta önemli bol bol dinlen dedi. Kalp atışlarını duyduktan sonra gerekirse ilaç yazarım. Şuan beklememiz gerekiyor dedi. Yine içim çok rahatlamış değil ama beklemekten ve dua etmekten başka yapacak birşey yok. Benim için dua edin. Bebeğim bana sımsıkı tutunsun diye.

allah herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben biraz kötü oldum kızlar.
izin alıp eve gideceğim...kendinize iyi bakın...
tabi izin alabilirsem

Valla ben de mide sorunu arttı iyice bu hamilelikte tuzu biberi oldu.bulantı olduk.ça midemim gastriti azıyor galiba
kocamn ve ağrıyan bir midem ile balon gibi geziyorum.gaz sıkışması sebbei ile de nefes alamıyorum. Allahım yarıdm etsin.işyeri de doktora gitmeye bile anlayışlı deil bırak eve gidip dinlenmek siteyeyim offf
allahım yarıdm etisn

o cok kötüdür canım ya.. birde hormonların etkisiyle miden zaten yanar gastrikte üstünetuz biber olur .Alalh yardımcın olsun .. doğal şeyler kullansan midenin şişkinliği gazın için rahatlarsın aslında

Merhaba arkadaşlar,herkese güzel bir gün diliyorum...:1hug:

Gülcüğüm çok üzüldüm,Allah bir daha yaşatmasın inşallah..:çok üzgünüm:

Arkadaşlar bu arada hamileliğin 10.haftasından sonra kullanılabilen hamilelikte bebeğinizin kalp atışlarını duyuran bir alet varmış..Emaile falan yollayıp da dinleyebiliyormuşuz.Tam ayrıntısını daha bilmiyorum ama bir alışveriş sitesinde gördüm.Buraya yazmayayım yasaktır belki..Ama harika bir şey bence..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…