canım medıcal parkta muayene ucretlerı ne kadar sıgortalıya
bıde ıyı doktor varmı tavsıye edebılecegın?
Kızlar benim morelim çok bozuk. Ne olur bana bir akıl verin. Dün akşam doktora gittik. Kesemiz 11mm olmuş. 1 hafta önca 6mm'ydi. Bugün tam 6 haftalık olduk. Doktorun söyledikleri beni üzdü. Kesenin arkasında kanlanma var lekelenmelerin olabilir cinsel ilşkiye girme dedi. Yaptırmam gereken testleri verdi. Haftaya P.tesi günü kalp atışlarını duymak için çağırdı. Başka hiç birşey söylemedi ilaç falanda vermedi. Ben kanama kelimesini duyunca aklım başımdan gitti. Hiç bişey sormadım. Bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu. 4 saattir hiç bişey yok. 5 dakikada bir tuvaletteyim. Çok kotkuyorum. Bebeğim düşermi? Bu haftalarda lekelenme olması normal mi? Kesenin etrafındaki kan düşüğe neden olurmu? Böyle bişey yaşayan oldumu aranızda?
Kızlar benim morelim çok bozuk. Ne olur bana bir akıl verin. Dün akşam doktora gittik. Kesemiz 11mm olmuş. 1 hafta önca 6mm'ydi. Bugün tam 6 haftalık olduk. Doktorun söyledikleri beni üzdü. Kesenin arkasında kanlanma var lekelenmelerin olabilir cinsel ilşkiye girme dedi. Yaptırmam gereken testleri verdi. Haftaya P.tesi günü kalp atışlarını duymak için çağırdı. Başka hiç birşey söylemedi ilaç falanda vermedi. Ben kanama kelimesini duyunca aklım başımdan gitti. Hiç bişey sormadım. Bu sabah 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu. 4 saattir hiç bişey yok. 5 dakikada bir tuvaletteyim. Çok kotkuyorum. Bebeğim düşermi? Bu haftalarda lekelenme olması normal mi? Kesenin etrafındaki kan düşüğe neden olurmu? Böyle bişey yaşayan oldumu aranızda?
benimde geçen pazartesi akşamı kanamam oldu normal kırmızı bi şekilde ve 2 gün sonra kahverengi lekelenmeye çevirdi halende devam ediyo günde 2 damla kahverengi lekelenmelerim oluyo bana pregetan vardi onu kullanıyorum bol bol dinlenmemi tavsiye etti bakalım yarın kontrolüm var ne durumdayım doktorun bana bi de dediği düşecek olsaydı hemen düşerdi şimdilik bi sorun yok ama dinlen bol bol demişti iş güç biraz erteliyorum bebeğimin ve benim sağlığım daha önemli sende sitres yapma alnımıza ne yazılırsa görürüz canım sende bol bol dinlen istersen başka bi doktora daha görün ama kokrma sitres herşeyi tetikliyo kendine iyi bak bebişinede...yerimseniben
Valla ben de mide sorunu arttı iyice bu hamilelikte tuzu biberi oldu.bulantı olduk.ça midemim gastriti azıyor galiba
kocamn ve ağrıyan bir midem ile balon gibi geziyorum.gaz sıkışması sebbei ile de nefes alamıyorum. Allahım yarıdm etsin.işyeri de doktora gitmeye bile anlayışlı deil bırak eve gidip dinlenmek siteyeyim offf
allahım yarıdm etisn
kanamam devam ediyo canım kesilmesi için di tedavim bıraktık kanama ile birlikte atar dedi. Onun için bekliyoruz. Böğleymiş diyorum nasip böleymiş belki sakat olcaktı diyom ama kendimi teselli edemiyorum. Allah başka kimseye vermesin inş ben yandım inş başkası yanmaz.
hayrola neyin var beyaz melek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?