2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar listenizde bende yokum benim doğumum temmuz 26 sı olacak büyük bi ihtimalle içimden gece-nde kız olacagı bebeğimde solumda duruyor..

sende bulmuşsun zaten kibelecim:))))
ben sordum doktoruma sağdamı soldamı diye ama artık sağda yada solda olmaz ortada dedi...

sende bulmuşsun zaten kibelecim:))))
ben sordum doktoruma sağdamı soldamı diye ama artık sağda yada solda olmaz ortada dedi...

:) canim cok hossun. Sen istersen editle sil o listeyi. cunku sonradan karisabilir. en son o gorunuyor cunku. onceki guncelledigimiz kalsin. Guncellemeyi de insallah dogru yapmisimdir:)

kibele canım rosemın bebegının cınsıyetı henuz bellı olmadı huzunyılının bebegı erkek canım..
benımkıde bellı degıl ama sag tarafta..nılay canım senın bebegınde sag taraftamıydı?

:) canim cok hossun. Sen istersen editle sil o listeyi. cunku sonradan karisabilir. en son o gorunuyor cunku. onceki guncelledigimiz kalsin. Guncellemeyi de insallah dogru yapmisimdir:)

sildim canımcım...doğrudur yanlış varsa arkadaşlar sölerler zaten..
şu teşekkür butonunu neden kaldırmışlar anlamadım ya..kimseye teşekkür edemiyorum..

Canım sen tedavini nerede yaptırdın ilk denemede oldumu şuan neresi takip ediyor seni saol canım:1hug:

güzelim ben tedavimi UMUT TÜP BEBEKTE yaptırdım bu benim 6.denememdi daha önce 5 kez başka bir merkezde yaptırmıştım.Şu an yine takiplerimi umut tüp bebekte yaptırıyorum

sağ taraftaydı tatlım önce ama şimdi ortaya kurulmuş:)))
senin belli değilmi henüz 16. hafta hala beli olmadıysa kızınmı olcak acaba...

iyi akşamlar arkadaşlar
yine zor birkaç gün geçirdim 2 gün önce biten kanamam yine çok şiddetli başladı ve gece 12 civarı 4 cm kadar büyük bir pıhtı tuvalete düştü aklım çıktı çığlık atarak evdekileri tuvalete topladım eşim poşet gecirdi eline ve pıhtıyı aldı hemen doktorumu aradı oda bunun kan pıhtısı olduğunu ama içimizin rahat etmesi açısından bir hastaneye gitmemizin iyi olacağını söylemiş ve hemen acile gittik ultrasonda bakıldı ve bebeklerimin kalbi pıt pıt atıyordu sonra iğne yaptılar ve eve geldik ertesi günü erkenden kendi doktoruma gittim vajinal muayene yaptı baktık bebeklerim çok güzeldi ve cinsiyetlerinin kız olma ihtimali olduğunu söyledi doktorum yine progesteron iğne verdi kanama kesilinceye kadar coraspirini bırak ama sonra tekrar başla dedi iğneler kanamayı çok azalttı şükürler olsunki herşey yolunda imiş ama bu kanamalara sanırım hep maruz kalacağım

gecmiş olsun canım Allah bidaha yasatmasın inş.bu son olur.bebişlerinin iyi olduguna sevindim vede gözün aydın ne güzel iki kız daha geliyo darısı benim ve ögrenemeyenlerin basına :ecrin_bebek:Allahım kucagına almayda nasip etsin inş.

Tek baş ağrısı çeken benmiyim ? fisfisfis

baş ağrısı çok fana ben 11.haftadan 14.haftaya kadar baş ağrısı çektim ağladım hep çok kötüydü minoset içtem...sonra geçiyor canım inşallah hemen atlatırsın..bilgisayar ekranına çok bakma daha kötü şiddetleniyordu benimki..

Tek baş ağrısı çeken benmiyim ? fisfisfis

benim başımda çok ağrıyor
burnumda hafif kanıyor sabahları
benim damarlarımda çok belli olmaya başladı
çarşamba günü dr gideceğim inşallah
o zaman ağrı kesici için onay alacağım
bide benim tansiynum hep 9 6 dır şimdi 12 7 acaba yükselmesi bebeği etkilermi

sabahları benimde burnumda kanama oluyor canım...
benimde senin gibi 9 6 dır hep tansyonum ama doktorum ölçtü bugün 11 7 çok iyi dedi bana görede çok yüksek ama heyecandan stresten falan yükseliyor herhalde..

okuduğumda çok üzülüyorum
çok zor gebelik geçiriyorsun rabbim inşallah bebeklerini sağlıklı kucağına almak nasip eder:Saruboceq:
allah sabır versin çok zor neyseki bebişlerin sağlıklı
inşallah kanaman geçer bi dahada olmaz

Ah canim ya gecmis olsun. ne olur dikkat et.

sabahları benimde burnumda kanama oluyor canım...
benimde senin gibi 9 6 dır hep tansyonum ama doktorum ölçtü bugün 11 7 çok iyi dedi bana görede çok yüksek ama heyecandan stresten falan yükseliyor herhalde..

nilay dr sordunmu daha önce düşüktü zararı olurmu diye
ben eşime sorduğumda seninki düşük tabiki artacak bebeğin kana ihtiyacı var
basıncı artırmak için su içmek gerekiyormuş
benim dinlenirken 8 5 bile düştüğü oluyor
bebek için zararlıymış

aslında kızlar ben kendimde sunu farkettim basım agrıdıgı zaman genelde regl dönemime deng gelen günler oluyo ama gercekden siddetli bi sekilde agrıyo.arada da agrı oluyo ama dayanamayacak kadar degil...sizinde mi öyle bilmiyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…