Ayy bademcim gecmis olsuunn. Dikkat ettt. sakin uzme kendini. yorma bak izzmiri ozledim ayagina sen simdi gezmissindir hemen. sen agir yuk tasiyorsun sorumlulugun iki kat, ben de diyorum bugun badem girmedi heralde annecigi ile geziyor Kibris Sehitlerde:)
aman ha iyi haberlerini bekliyoruz.
Kibele aldıklarına bayoldım. Kırmızıyı çok severim zaten. Oldukça zevkli görünüyor. Sağlıkla giysin bebişin.
Nur üzüldüm ya o kadar bekledik. Ben de senin ne annesi olacağını merak ediyorum doğrusu.
Çok geçmiş olsun Badem. Birşey olmamıştır içini rahat tut ama yatman lazım. En azından yarın dr'a gidene kadar. Ya sol tarafına yatıp dizlerini biraz karnına doğru çek ya da sırtüstü yatıp ayaklarını omuz hizanın yukarısında olacak şekilde yastıkla besle.
bademcim geçmiş olsun canım korma meleklerin iyidir yat dinlen istiratını yapınca dülelirsin inşallah bi daha yaşamazsın kanama durumunu..:Saruboceq:a.s.
bademcim sana msj atmak istiyorum bişey sorucam ama özel sormak istiyorum özel msj kapalı atamıyorum..
ipekpamuğu canım senin bebiş şimdi kızmı erkekmi ve kaç haftalıkken ilk cinsiyet tahmininde bulundu doktorun...CADIARZU
Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:
14+3'de %60 erkek dedi kendi doktorum. Genelde yanılmazmış. 16+1'de SSK'daki dr apış arası burası ama ben birşey göremiyorum dedi. Eğer ben ona daha önce kendi dr'umun erkek dediğini söylemeseydim bana büyük ihtimalle kız diyecekti. 10 gün sonra eğer gösterirse öğreneceğim inşallah.
ist.dan döndük . özlemişim sizlerle sohbeti , bir şeyler paylaşmayı :asigim:
ist.daki dr.um levent bey bebeğimi sağlıklı buldu ,ense ölçümünde çıkan sayı ve burun kemiğinin oluşmasıyla ilgili hep güzel şeyler söyledi .. 28. haftaya kadar ayda 1 kontrole gidicem kendisine ist.a hihoyyyt 2 saat ayakta kalırsam-gezersem 2 saat uzanmamı istedi .. tuzu KESİNLİKLE yasakladı , günde 2 gr tuz ihtiyacımız varmış , onu da 1 dilim ekmekten alıyormuşuz zaten , hamileliğin ileri aylarında , 3. trimesterda çok zararını görürmüşüm .. tuz hamilelere sigaradan daha faza zarar veriyormuş , öyle dedi :sm_confused: gelişimi duran kesenin yanında mercimek kadar bir kara noktacık gördük ve " büyük ihtimalle o da 3. keseydi hiç gelişmedi , yada ancak o kadar olabildi , lekelenmelerin ondan olabilir , çünü gelişimi duran kesenin etrafında bir kanama yok , tertemiz her yer " dedi dr.um ve rahim ağzının 4 cm. kapalı olduğunu ve Allahın izniyle düşük tehlikemin olmadığını ekledi :Saruboceq:
bir de izmirdeki dr.uma tezatla ikili testin sonucunun yanıltıcı olmayacağını , hem 2li hem 3lü testin sonuçlarını faxlamamı istedi ..
ist. buz gibiydi , biraz üşüttük tabeklava: dr.dan gezebileceğimin iznini alınca soluğu bahçeşehir pazarında aldım kaydirigubbakcemile3
iyi geceler hepinize Şeniz
badem geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur dinlen canım
star dust hoşgeldin canım yandı ben desene tuzdan vazgeçmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?