benimde sorunum tuz arkadaşla nasıldesen size tuz kavonozunu gördükçe içim gidiyor çok tuzlu yiyorum napıcam bilmem
:CüvCüv:
Sağol canım..Wc ye gidip kontrol ediyorum kendimi..parmağımla yokluyorum,her gittiğimde kanama biraz daha azalmış görüyorum..Bu yüzden çok sevinçliyim..Kafayı yedim galiba..kanama azaldı diye nerdeyse sevinçten uçacağım....delikafadulden
ayyy çok haklısın canım yaa 3.5 aylık hamileyim öğreneli 2 ay oldu her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdında arıyorum korkuyla gece 4te bile kalksam aynen canım çok zor elde edicez bebişlerimizi bizler o yüzden korkularımız
canım rahim ağzından gelen kanama olabilir
bişey olsa ağrı filan olurdu allah korusun..
bebişlerine bişey olmamıştır
çoğumuz yaşadık
inşallah en kısa zamanda geçer
Canım yok ya nerde..Anca Mavişehir Carfura gittik..Orada mothercare e baktım biraz..İstediğim bebek karyolaları orada..Modellere baktım,katalog aldım..Amerika da crib dedikleri karyolalara benziyor...Googledan bakmıştım..Sen şanslısın bu bakımdan..Park yatakları pek düşünmüyorum...Şu yaptırdığım 4 günlük iğne inşallah iyi gelir bana..:1rolleyes:
Sağolun canlarım..Ama ne garip ki ben kendimi iyi hissediyorum..içimden bir ses çok önemli bir kanama olmadığını söylüyor..Umarım doğru söylüyordur o iç ses...:1rolleyes:
Dilaracığım sadece arkadaş listemdekiler mesaj ve ziyaretçi mesajı yollayabiliyorlar.sana arkadaşlık yollayayım..a.s.
Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:
kızlar iyi akşamlar nasılsınız biz bugün doktora gittik üçlü test verdik ama benim terbiyeli utangaç yavrum açmadı bacağını bide doktorumaçtırmak için çok uğraşmadı çok sinirlendim 5 dakika baktı olmuyor dedi bende başka bi doktora gidecem bahçelievler medicalde süphan beye giden var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?