2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ayyy çok haklısın canım yaa 3.5 aylık hamileyim öğreneli 2 ay oldu her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdında arıyorum korkuyla gece 4te bile kalksam aynen canım çok zor elde edicez bebişlerimizi bizler o yüzden korkularımız

benimde sorunum tuz arkadaşla nasıldesen size tuz kavonozunu gördükçe içim gidiyor çok tuzlu yiyorum napıcam bilmem
:CüvCüv:

ay bende öle 2 gündür taktım çekirdek yiyorum tuzlu tuzluya yemeklerin tadına bile bakmadan tuz ekiyordum ama bundan sonra daha dikkatedicem

canım rahim ağzından gelen kanama olabilir
bişey olsa ağrı filan olurdu allah korusun..
bebişlerine bişey olmamıştır
çoğumuz yaşadık
inşallah en kısa zamanda geçer

galiba bu hepimizde var bu korkularımız bebeğimizi kucağımıza alınca geçecek diye umuyorum
ama doğuncada devamlı endişe içinde olup devamlı ağliyormuşun onu kaybedeceğim diye
2. kez anne olnlar daha iyi biliyordur
rabbim hepimize sabır versin annelik...

canım rahim ağzından gelen kanama olabilir
bişey olsa ağrı filan olurdu allah korusun..
bebişlerine bişey olmamıştır
çoğumuz yaşadık
inşallah en kısa zamanda geçer

Evet canım ben de şu an belki rahim ağzından gelen kanamadır diye ümitleniyorum..Karnımda zaten her gün ara ara hafif kramplar oluyor ama bunları hep rahmin büyümesine bağlıyorum..İnşallah da öyledir...yarın sabah kalktığımda bu kanamadan eser kalmadığını görürüm inşallah...:Saruboceq:

Zaten anca parmağımla yoklayınca kan oluyor parmağım..iç çamaşırıma bulaşam bişey yok..15 dakkada yarım saatte bir wc ye gidiyorum...:1rolleyes:

Yok canim ben de bebek dogduktan hemen sonra gelecegim icin burada yatak falan almama gerek kalmayacak.

bu arada insallah lekelenme kesilmistir. igne ise yarar.

inana hisler her zaman dogru cikiyor.

merhaba kibele erkencisin:) benimde diş ağrım tuttu 2 saatlik uykuyla duruyorum halen devam bi gün oram bi gün buram çok fenayım ya bi hamileliğimin tadını çıkaramıyorum((

Son düzenleme:
bademcim geçmiş olsun tatlım . şimdi okudum üzüldüm ama sorun yoktur bence.lütfen üzülme.ikiz gebeliklerde görüysun yaşanabiliyor.

canım çok geçmiş olsun panik yapma umarım herşey yolundadır:1hug:

Hepinize günaydın iyi günler geçirmenizi dilerim.........

dün hastaneye gittim arkadaşım doğum yaptı...

küçük kızımız mina dünyaya geldi...

çok duygulandım,çok heycanlandım....2950 kg ağırlığında sağlıklı bi bebişimiz oldu...

allah hepimize o günleri sağlıkla nasip etsin inşallah.....

bademcim sakın telaş etme..meleklerin çok iyi...stres yapma...iyi düşün...geçmiş olsun hadi bakalım git doktora da rahatla canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz

yaa kizlar bisey soracam - benim bastan beri hic mide bulantim olmadi. az once kahvalti yaptim, bir mide bulantisi, zor kostum tuvalete ve cikarttim. bu zamanlarda mide bulantisi olur mu ki? yoksa usuttum falan mi acaba?

ben gidiyorum cnm çok memnunum..

hayırlı sabahlar annecikler:teytey::teytey:
inş hepiniz meleklerinizle güne güzel başlamışsınızdır kaydirigubbakcemile5
bedemcim geçmiş olsun inş dr.güzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:
nurcum dr seçimi çok önemli..5 dk ne anlatabilirkifisfisfis günlerce bekliyorsun 5 dk nasıl hasret giderecen bebişinle ???????
inş bundan sonraki dr.iyi olur canım a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…