ya kızlar tabikide kilo almak iyi değil ama hayatımızda kaçkere hamile olacağız bence biraz tadını çıkaralım.benim canım hep poaça simit evde yapılan kek falan çekiyor ara ara yiyoorum.tabi onun dışında günlük bir kase yoğurt, kuru incirle ceviz, elma, ayva, nar vb.leriden biri.66 kilo olmuşum 2,5 kilo almışım 16 haftada.tabi benim metabolizmada hızlı biraz
yani kibelecm zayıf kalıcaz diyede hergün salata yiyemeyizki canım sende bukadar takma bebeğinin ve hamişliğinin keyfini çıkar.
paylaşımın için sağol canım ben inceledim güzel site...
merhaba anne adayları. ben de 2009 temmuz annesi adayıyım. aklım çok karışık yardım eden olursa sevinirim.ben kocaeli nde yaşıyorum.16 haftalık gebeyim. şimdiye kadar gittiğim dr dan memnun kalmadım.değiştirmeyi düşünüyorum ve halaa doktora karar veremedim. aklımda 1- 2 seçenek var.
1. seçenek konak hastanesinde kazım bey
2.seçenek konaktaki erkan bey
3. seçenek kadın doğum hastanesinde yüksel pehlivan
lütfen bu doktorlardan bildiğiniz ve tecrübesine güvendiğiniz varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız? kafam çok karışık.
kızlar iyi akşamlar nasılsınız biz bugün doktora gittik üçlü test verdik ama benim terbiyeli utangaç yavrum açmadı bacağını bide doktorumaçtırmak için çok uğraşmadı çok sinirlendim 5 dakika baktı olmuyor dedi bende başka bi doktora gidecem bahçelievler medicalde süphan beye giden var mı acaba
canım 3 lü test te sadece ölçüm yapıyor dr degil mi? yani kan tahlili ikilideki gb tekrarlanıyor mu?
Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:
hımm..peki ücret 2 lideki gb mi nur cum?
canım benim bazı arkadaşlarımında 3. aylarında kanamaları olmuştu internetten bakmıştım hatta bir ara oradada 3. ayda hafif kanama olabilir yazıyordu öyledir inşallah tatlım bebeklerin iyidir dualarımız bebişlerinle...
bademcım cok gecmıs olsun canım ınsallah bebışler ıyıdır üzülme
Merhaba arkadaşlar..Benim 1 saat evvel kanamam oldu,biraz... Hemen pruluton depot iğne aldık nöbetçi bir eczaneden,yaptırdım iğneyi...İç çamaşırımda kanama yok ama tuvalete gittiğimde tuvalete kan aktı biraz..Başımın ağrısı geçti bu arada ..Hayret..:sm_confused:
Tansiyonumu ölçtük büyük 11,küçük 6,7 ve nabız 70 çıktı..Eşim iyi diyor..Sözde cuma günü için randevu almıştım ama yarın için öğleden sonra 4 e erken bir randevu aldım başka bir dr dan.Sabahtan randevu istedim ama hep doğumları varmış dr un...İnşallah bebeklerimin durumu iyidir...:çok üzgünüm:
ikili ile aynı geliba canım benim özel sigortam var onnla ödedik ama 70 tl zannedersem gittiğim hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?