arkadaşalr siz olsanız amniyosentez yaptırı mıydınız
kafam çok karışık?
kafam çok karışık?
bencede ınada bındırmek gereksız
cunku bız bebışlerımızın hareketlerını hıssedıyoruz ve bundan cok mutluyuz:asigim:
ayrıca bu benım 2.hamılelıgım yanı sızlerden daha tecrubelıyımŞeniz
Bu konuda benim de kafam karışık ama en iyisi detaylı ultrasona girmek...
Bişey varsa detaylı ultrasonda da rastlanır diye düşünüyorum..Yanılıyor olabilirim tabi...
2 .ci hamilelik 16. haftalarda..Evet bizlerden tecrubelesin canım,2.hamileliliğin ama çevremizde de ilk ve tek hamile kalan 2. 3.hamileliğini yaşayan bir çok insan var..Anneler,teyzeler,kuzenler vs vs....yerimseniben
Yani çevremizde bir çok tecrubeli insan var....a.s
ya şöyle ben 2.li testtenbei araştıryorum.
ultrasonda belli oluyor elbet.ancak, uıltrason 20, haftda dobler yapıldğından geç kalınmış olabiliyormuş.
ben 5 ayı daha kuluku il egeçirmektense ne olacağını mı bilsem acaba diyorum.
birde risk sınrına göre karşılatırınca
1/280 veya z1/300 olunca kesin istiyorlar.ama ben de1/349 o yüzden tavsiye ediyorlar.ya bir de sonuçtan korkuyorum.
aslına bakarsanız.
çok şükür ne benim ailemde ne eşimin ailesinde şu ana kadar bilinen bir gen rahatsızlığı yok,bunlarda riski dğerlendirken bir ayrıntı olarak bakılıyor.
ama bebeğime sordum annem yaptırım mı dedim yok dediiiiiiiiiiiiiiiiii
ya bilmiyorum ya
özel hastaneye sordum,1,000 ytl ile 500 tl.arası değişiyor.
buralarda sanırım bir tek zeynep kamil yapıyor.o da sıra bulmak imkanzı zamanında diyorlar.
çok allak bullak oldum .
zaten 10 gün yokum .gidiyorum geldiğim den 2 gün sonr aaminşisentez yaptırmazsam eğer bir manası yok dedi dokto.
anlamıyorum ,kafam doldu iyice
ben hıssettıklerıme ve doktoruma cok guvenıyorum ayrıca sızın bahsettıgınız doktorlar cınsıyet konusundada 16 ve 18. haftalarda bellı oluyor derken benım doktorum 2 bebegımınde erkek oldugunu 14. haftada soyledı doktor var bıde tecrubelı ve deneyımlı doktor var dıkkatınızı cekerım:CüvCüv:
kafam çok karışık?
ben hıssettıklerıme ve doktoruma cok guvenıyorum ayrıca sızın bahsettıgınız doktorlar cınsıyet konusundada 16 ve 18. haftalarda bellı oluyor derken benım doktorum 2 bebegımınde erkek oldugunu 14. haftada soyledı doktor var bıde tecrubelı ve deneyımlı doktor var dıkkatınızı cekerım:CüvCüv:
Tanıdığım bütün doktorlar tecrubeli ve deneyimli...
selam kızlar güzel hamişlerrŞeniz nasılsınız bugünn
kibele ve badem maşşallah bebişlerinizeeinşallah daha güzel haberlerinizide alıcaz burdan
sağlık ocağına gidip geldim şimdi rutin kontrolüm yapıldı kiloma baktılar bir ayda hiç kilo almamışsın çok iyi dedi en son bir ay önce gitmiştim tansiyonuma baktılar 12 7 çıktı oda normalmiş tetenoz aşısını sordum ebe bana 20. haftada vuralım aşını dedi ayrıca bişiy daha kızlar ben 2001 de vurulmuştum tetenoz aşısını onu söyledim bana 2. dozdan başlarız sana dedi sanırım 3-4 doz ara ara vurulucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?