2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bu düşünceyle pek deneyımlı olduklarını sanmıyorum canım
ama benım doktorum dalında mukemmel arastırabılırsınız reşat bahat!

Canım söylediğim zaman kızıyorlar..ama eşim babam, ablam,kuzenim,kuzenimin eşi..Ve tanıdığımız ahbabımız olan bir kaç dr ve benim gittiklerim...

Ben de sana prf dr Yücel Karaman diyeyim...a.s.

Canım söylediğim zaman kızıyorlar..ama eşim babam, ablam,kuzenim,kuzenimin eşi..Ve tanıdığımız ahbabımız olan bir kaç dr ve benim gittiklerim...

Ben de sana prf dr Yücel Karaman diyeyim...a.s.

artık uzatmak ıstemıyorum canım cunku senın bunu ınadına yaptıgını bılıyorum
burda okadar kısı hıssettıgını soyluyor sen hala ınat edıyorsun zaten bazı arkadaslarımda benımle aynı fıkırde.:CüvCüv:

aa merak ettim şimdi , İsrael bey mi , yada kim ?
ben de hem izmirde hem ist.da kontrole gideceğim haftaları hesapladım dün . 28. haftaya kadar uçakla gelirsin dedi dr.um , buna göre ona ayda 1 buradaki dr.a ayda 2 kere gidince ayda 1 hafta hariç her hafta görücem neredeyse minik kelebeğimi delikafadulden
bi yandan da endişeleniyorum tabi bi zararı olur mu diye fisfisfis

birinin kız olma ihtimalini yazmıştın , sevindim , inşallah öyledir :asigim:

ben de siizn gibi düşünüyorum.
ama bilmiyorum yani kafama bir sürü soru işareti geliyor.
sorna içim rahatlıyor
kaderimiz neyse onu çekeriz.
ama eminim bebeğim çok iyi.
bir tek kan testlerinde sorunlu sınırıa yakın görünüyorum.
zaten doktoruma ben bebeğime müdahele düşünmüyorum deyince.o zaman hiç duymamaış ol ve sen düşünüp stres yapma dedi.
ama ne bileyim .hamileleik psikolojisi işte takılıyorum

Sadece gülerim..Arkadaşlarım da aynı fikirdeler cümlesine..Çünkü ben senin dr tecrubesiz benimki tecrubeli diye bir şey söylemedim bile... .neyse...hihoyyyt

Canım israel Aruh da çok iyi bir dr.Ama Ablam ve kuzenim Alsancakta Levent Erkanı önerdiler...Kadomer de...israel bey çok yoğun bu aralar...

kızlar bugün sabah yatakda bebeğimin olduğu taraf yani solumda bıçak saplanması gibi bişyler hissettim ben 7-8 kez oldu ve bebeğin olduğu yer biraz sancı yapıyor sanırım büyüyor kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün sabah yatakda bebeğimin olduğu taraf yani solumda bıçak saplanması gibi bişyler hissettim ben 7-8 kez oldu ve bebeğin olduğu yer biraz sancı yapıyor sanırım büyüyor kaydirigubbakcemile3

Canım rahmimiz de bebeklerimizde hızla büyüyorlar..:hooray:

arkadaşalr siz olsanız amniyosentez yaptırı mıydınız
kafam çok karışık?

bilmiyorum canım ...
bana izmirdeki takiplerimi yapan dr.um 2li-3lü test sonuçlarının bende yanıltıcı olacağını öyledi , çünkü gebeliğim çpğul başlamış ve tek bebek olarak devam etse de hormonlarım hala düzene girmemş , ona sebep sonuç iyi de çıksa kötü de çıksa ne sevinicez ne de üzülücez dedi .. peki ya sonra amniyosentez yapıp yapmayacağımızı sorduğumda hayır yapmıycaz dedi .. kafam karıştı , o sırada başka bir konuda bilgi vermeye geçtiğinden sonra sorayım dedim , bi daha usg ye girdim , unuttum sonra ...
bu ctesi ist.da tüp bebek tedavimi yapan dr.umla kontrolüm vardı , ona sordum aynı şeyi , hayır , alakası yok , 2li-3lü testlerde veriler ışığında senin hormonların da tek gebeliğe göre çalıştığından normal , yani almamız gereken iyi yada kötü sonucu alıcaz ve gerekirse amniyosentez yapılır dedi ...
ben de kararsızım o yüzden .. yani hal böyleyken şimdiden yaptırırım yadad yaptırmam diye kestirip atmak istemiyorum , o zaman gelsin düşünürüm diyorum ..
ama benim de aklımın bir köşesinde fisfisfis

İzmirdeki arkadaşlar siz hangi merkeze ya da dr a gidiyorsunuz? Ben de şimdi Levent Erkanı araştırdım nette..

Özel uzmanlık alanları için

DÖRT BOYUTLU ULTRASONOGRAFİ GEBELİK TAKİBİ
RİSKLİ GEBELİKLER
İNFERTİLİTE(KISIRLIK) TEDAVİSİ

yazıyor...

Sevtapçım evet sürekli büyüyorlar ben 16+0 dı geçen hafta muaynem bayağı büyüktü bir sonraki muaynem detaylı usg ile olucak ve 14 şubatta yani 5 aylık olduğunda olucak usg ye komple sığmıyo diyolar yani bölüm bölüm bakıcakmış doktorum düşünsene her gittiğimizde 2 katı büyümüş olucak son gittiğimizde 14-15 cm civarında olabilir dedi doktorum bi dahaki gidişimde kocaman olucak çok güsel bu mucizenin bir parçası olmak :)

Süper yaa..O zaman bazı organları daha büyük ve daha ayrıntılı görebilceksin değil mi:asigim:

Neden hareket meselesine bu kadar takılıyorsunuz anlamadım. Herkes ne olduğuna inanıyorsa öyle düşünsün. Hareket ediyor- etmiyor olmasının kimseye bir zararı yok.

badem slm canım ozel msj atamıyorum buradan yazayım sagol canım dusundugun ıcın
ablam erken dogum yaptı 25 haftalıktı ucuzdu bır tanesını kaybettık dogumdam 13 saat sonra malesef dıger ıkısı 9 haftadır kuvezdeler sımdılık durumları ıyı
sende bebek beklıyorsun saglıkla kucagına alman dılegıyle

evet canım Allahın mucizesi bu çok çabuk büyüyorlar ben 7 haftalıkken gittiğimde minicikti 9 haftalıkken gittiğimde çok şaşırdım bu benim bebeğim mi diyesim geldi çok hızlı büyüyorlar inşallah gittiğinde kocaman olduğunu görürsün

Çok sağol bitanem..Ablanla aynı şeyi yaşıyoruz.Benimde 14 haftam ve kanamam oldu..Progesteron iğne yaptırdım ve vajinal jele devam ediyorum..İnşallah bir an evvel küvözden çıkarlar .Onlar için dua edeceğim..Sağlıkla kucaklarsanız inşallah..Nazar değmesin..

Canım daha bir kaç hafta önce ultrasonda şekilleri bile seçilemiyordu..Kurbağamsı bir şekilleri vardı...Şimdi basbaya insan olmuş görüntüleri...:asigim: :asigim:

BADEM sen ultrason manyagı oldum diyosun ya , dr um bebegin çok fazla ultrasona maruz kalmasınında tehlikeli olabileceğini söylemişti.Canım bence bu konuda dr larına bir danış, bebişlerin zarar görmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…