bu düşünceyle pek deneyımlı olduklarını sanmıyorum canım
ama benım doktorum dalında mukemmel arastırabılırsınız reşat bahat!
Canım söylediğim zaman kızıyorlar..ama eşim babam, ablam,kuzenim,kuzenimin eşi..Ve tanıdığımız ahbabımız olan bir kaç dr ve benim gittiklerim...
Ben de sana prf dr Yücel Karaman diyeyim...a.s.
Hayır canım başka bir doktor..Buraya yakın çesav diye bir poliklinik var..Şeytan dürttü sabah sabah telefon ettim..iptal edilen bir randevu varsa yerine gelmek istiyorum dedim..Var dediler..Ben de giyindim gittim hemen...kaydirigubbakcemile3
Erken cinsiyet tahmin eden doktora cuma akşamüstü 6 da gideceğim..Alsancaktaymış yeri..Ben ultrason manyağı oldum...delikafadulden
canım eger bebegınde gercekten bır sorun varsa (ınanıyorumkı sorun yok)onun yasamına son verıceler sanırım sızın kararınız netıcesınde
egerkı ben bebegımı her sekılde kabul edıyorum dıyorsan bence hıc gerek yok yaptırma allah buyuktur emınımkı bır sorun yok:1hug:
Sweethome seninki gerçekten zor bir durum. Benim halamda da ikili test sonucu 1/7 çıkmıştı inanabiliyor musun? Sadece yaşı 35 diye riskli gruba atılmıştı. Senin de hemen hemen yaşın aynı sayılır. Bence bebeğin sapasağlam. Yerinde olsam hemen amniyosentez yaptırmazdım. Mutlaka detaylı ultrason çeken iyi bir yer bulurdum. Halamı dr'u Mecidiyeköy'de İŞ bankasının orada Alev Bey'e göndermişti. Adam 1 saat boyunca bebeğin her tarafını ölçtü. Damağının çukuruna bile bakmış. Asıl beyin sıvısından anlıyoruz falan demişti. Velhasıl sorun olmadığı ortaya çıktı ve şimdi çok sağlıklı bir kızı var. Sen de amniyosentezi en son alternatif olarak gör derim.
Sadece gülerim..Arkadaşlarım da aynı fikirdeler cümlesine..Çünkü ben senin dr tecrubesiz benimki tecrubeli diye bir şey söylemedim bile... .neyse...hihoyyytartık uzatmak ıstemıyorum canım cunku senın bunu ınadına yaptıgını bılıyorum
burda okadar kısı hıssettıgını soyluyor sen hala ınat edıyorsun zaten bazı arkadaslarımda benımle aynı fıkırde.:CüvCüv:
aa merak ettim şimdi , İsrael bey mi , yada kim ?
ben de hem izmirde hem ist.da kontrole gideceğim haftaları hesapladım dün . 28. haftaya kadar uçakla gelirsin dedi dr.um , buna göre ona ayda 1 buradaki dr.a ayda 2 kere gidince ayda 1 hafta hariç her hafta görücem neredeyse minik kelebeğimi delikafadulden
bi yandan da endişeleniyorum tabi bi zararı olur mu diye fisfisfis
birinin kız olma ihtimalini yazmıştın , sevindim , inşallah öyledir :asigim:
kızlar bugün sabah yatakda bebeğimin olduğu taraf yani solumda bıçak saplanması gibi bişyler hissettim ben 7-8 kez oldu ve bebeğin olduğu yer biraz sancı yapıyor sanırım büyüyor kaydirigubbakcemile3
arkadaşalr siz olsanız amniyosentez yaptırı mıydınız
kafam çok karışık?
Canım rahmimiz de bebeklerimizde hızla büyüyorlar..:hooray:
Sevtapçım evet sürekli büyüyorlar ben 16+0 dı geçen hafta muaynem bayağı büyüktü bir sonraki muaynem detaylı usg ile olucak ve 14 şubatta yani 5 aylık olduğunda olucak usg ye komple sığmıyo diyolar yani bölüm bölüm bakıcakmış doktorum düşünsene her gittiğimizde 2 katı büyümüş olucak son gittiğimizde 14-15 cm civarında olabilir dedi doktorum bi dahaki gidişimde kocaman olucak çok güsel bu mucizenin bir parçası olmak :)
evet canım sanırım ondan oluyor bu bıçak gibi batmalar
Sevtapçım evet sürekli büyüyorlar ben 16+0 dı geçen hafta muaynem bayağı büyüktü bir sonraki muaynem detaylı usg ile olucak ve 14 şubatta yani 5 aylık olduğunda olucak usg ye komple sığmıyo diyolar yani bölüm bölüm bakıcakmış doktorum düşünsene her gittiğimizde 2 katı büyümüş olucak son gittiğimizde 14-15 cm civarında olabilir dedi doktorum bi dahaki gidişimde kocaman olucak çok güsel bu mucizenin bir parçası olmak :)
badem slm canım ozel msj atamıyorum buradan yazayım sagol canım dusundugun ıcın
ablam erken dogum yaptı 25 haftalıktı ucuzdu bır tanesını kaybettık dogumdam 13 saat sonra malesef dıger ıkısı 9 haftadır kuvezdeler sımdılık durumları ıyı
sende bebek beklıyorsun saglıkla kucagına alman dılegıyle
Bu arada bizim ayrıntılı dediğimize bakma. Galiba renkli doppler deniyor. Bahsettiğim dr'un adı Alev Kadıoğlu. İstersen bir konuş.
evet canım Allahın mucizesi bu çok çabuk büyüyorlar ben 7 haftalıkken gittiğimde minicikti 9 haftalıkken gittiğimde çok şaşırdım bu benim bebeğim mi diyesim geldi çok hızlı büyüyorlar inşallah gittiğinde kocaman olduğunu görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?