2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kibele ve bademcim iyi olmanıza çok ama çok sevindim....
Bebekleriniz çok tatlı maşallahları var....
Badem çok geçmiş olsun bitanem..inşallah bidaha olmaz..ama sen telaş etme meleklerin hallerinden çok memnun...
Baksana ne güzel yatmışlar yumoş yumoşş...
Yerim ben o tatlı melekleri..

canlarım sabahtan bu yana giremedim...burası çok kalabalıktı patron burdaydı gelen giden...........
Bende işlerim vardı onları yaptım giremedim o yüzden...iyiyim çok şükür.....
Sesini de duydum telde..

Affetim ...kaydirigubbakcemile3:1hug:

evet bitanem yaa inanamıyor insan görünce kocaman oluyorlar hemen
Eşim doktorun elinde ultrason kağıtlarını görünce başkasının sanmış önce....ne kadar büyümüşler demişti...kaydirigubbakcemile3

Yok canım. Birden ben de şaşırdım. Alev Kadıoğlu. uzmanlık alanı Ürogenital Ultrason.

saol canım bililendirme için Şeniz
eşimde varikosel varken gitmşti de oradan biliyorum o dr.u .. isim ve soyisimler ne kadar yakın değil mi :)))
onlar da mı ikizler acaba , bu kadar yakın isim benzerliği eşler için çok fazla kaydirigubbakcemile3
2 dakkada olayı paparazi boyutuna getirdim ya helal olsun bana delikafadulden

Bebişlerimin fotoğraflarını gördün mü teyzesi...:asigim: :asigim:

Belki uyumlu isimli biri ile evlenmeyi hayal etmişlerdir...Amma salladım ben de...kaydirigubbakcemile3

ilsu çok geçmiş olsun tatlım ya ben de dökmüştüm 1-2 ay önce...
çok sancılı oluyor gerçekten aman kendine çok dikkat et bitanem

çok geçmiş olsun canım a.s. dikkat et kendine bebişinede bol bol dinlen ve bol su tüket

canım çok geçmiş olsun .
tuz tetikliyor canım hamilelerde kum ve taşı
o yüzden eliden geldiğince sıfır tuz tüketmeye çalış , yoksa iyice azacaktır kum olayı ve vücudun şişip ödem yapabilir
eltimin hamileliğinin llk haftalarında olmuştu da 1 hafat felan hastanede yattı
bana da ist.daki dr.um yasakladı tuzu , k bende kum olduğunu blmiyordu bile , " tuz hamilelere sigaradan bile daha zararlı ve özellikle 3. trimesterda tehlikeli , o döneme kalmadan kes tuzu , ihiyacın olan 2 gr. tuz , o da 1 dilim ekmekte var zaten " dedi ..
aklında bulunsun canım , tekrar takrar geçmişler olsun a.s.

Valla bir ilişkilerinin olduğu kesin de ne boyutta yaşıyorlar bilemeyeceğim. :roflol:

geçmiş olsun..inş en kısa zamanda iyileşirsin canım a.s.a.s.

evet canım , kontrolden mutlu ayrılmak ve dr.un hakkında iyi düşüncelerde olmak insanın kafasını da rahatlatıyor a.s.
sen tüp bebeği yapan dr.una mı gidiyorsun takibe yoksa oradan başka br dr.a mı ?

ilsucum çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun..inş en kısa zamanda iyileşirsin canım a.s.a.s.

İlsu geçmiş olsun canım

ilsu çok geçmiş olsun tatlım ya ben de dökmüştüm 1-2 ay önce...
çok sancılı oluyor gerçekten aman kendine çok dikkat et bitanem

çok geçmiş olsun canım a.s. dikkat et kendine bebişinede bol bol dinlen ve bol su tüket

teker teker teşekkür ederim arkadaslar Şeniz.gerçekten de cok sancılı zor bişey . tuzu da fazla tüketmiyorum gerçi ama yine de dikkat ederim .

canım çok geçmiş olsun çok zordur onun sancısı bilirim ben 16 tane taş düşürdüm bu zamana kadar bir tanesindende operasyon geçirmiştim..bol su içmek gerçekten çok iyi geliyor...inşallah bir an önce dökersin kumları...

ilsu çok geçmiş olsun.
gerçekten hamilerlde ço çıkıyor zaten benim böbreklerde sorun var..en çok ondan korkuyorum tetikelr mi diye.uamrım bana da iyi gelir:))))
bol su iç ve ayakalrını üşütme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…