2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

maşallah canım

BADEM sen ultrason manyagı oldum diyosun ya , dr um bebegin çok fazla ultrasona maruz kalmasınında tehlikeli olabileceğini söylemişti.Canım bence bu konuda dr larına bir danış, bebişlerin zarar görmesin.

Canım çok çok haklısın ama birden kanama yaşadığım için korkudan bir kaç kez girdim..Vajinal jel kullanıyorum ama kanamam az da olsa devam ediyor...Değilse benim de böyle çok girmeye niyetim yoktu..

Plesanta previa olduğu için yakın takip gerekiyormuş..En geç 2 hafta sonra tekrar ultrasona girmem önerildi..

Korku ve telaş işte...

Ama bu gün rahatladım.....:1hug:

haklısın, ama artık telaşlanma maşallah tosuncuk olmuşlar:=)artık onları kendi haline bırak, dogduklarında poz vermeyi hiç sevmicekler yoksa..

Arkadaşlar Beyaz Melek niye yok? sorun yok değil mi ???:sm_confused:
İnşallah herşey yolundadır...

merhaba kızlar
bende dün gece sancıdan hiç uyuamadım .sabah dr a gititk bebekte şükür bişey yok .zaten böbreğimin oradan karnıma vuruyordu. idrar tahlili yaptılar kum döküyormuşum meğerse.suan karnım hala acıo hareket ederken zorlanıyorum resmen üstüne üstük basımda tuttu .koro halindeler :)) bol su içecekmişim zaten içiyorum nereden çıktı bu kum anlamadım

Süper yaa..O zaman bazı organları daha büyük ve daha ayrıntılı görebilceksin değil mi:asigim:

Evet canım her uzuvuna tek tek bakıcakmış göz oluşumuna kulaklarına kemiklerine burun yapısına çenesine tek tek bakıcakmış bayağıda iyi bir doktor bu alanda ihtisas yapmış felan sonrasında kendi doktorumlada konuşucaz yani bebetomu çok görücem bu muaynemde usg ye sığamadığını düşünemiyorum yaadelikafadulden:CüvCüv:

geçmiş olsun ilsucum, dr unun dediği gibi bol su içmeye devam et ve kendine dikkat et. Bir süre sonra bişeyin kalmaz agrıların da geçicektir ama çok yorma kendini bu periyotta.

Bademcim , ben İrenbe tüp bebek merkezinde Dilek ASLAN 'a gdiyorum ist..da tedavi olduğum umut tüp bebekten Enver KURTt'un tavsiyesiyle .. çok memnunum , elektriğimiz tutuyor :))))
ondan önce bana yakın diye kent hast.e gittim , İsrael bey orada tüp bebek bölümündeymiş , belki gebelik takbi de yapıyordur diye . ama takipleri alsancakta yapıyormuş vazgeçtim .. gelmişken buradan jinekoloji bölümünden bir dr.a görüneyim dedim ve bir kaç kere geldim kontrole o dr.a . ama anladım ki ivf-riskli gebeliklerde pek tecrübeli değil , hemen çark ettim yine İrenbe'ye ..
İrenbe , evet , biraz yoğun olyor , randevu saatinizde gelseniz bile bi yarım saat bekliyorsunuz ama dr.un ilgisi , yakınlığı ve fazlasıyla zaman ayırması kapatıyor eksiklerini yerimseniben

Geçmiş olsun canım..Bol sıvı iç mutlaka...Çabuk iyileş emia.s.

canım cok gecmıs olsun bebışte ve sende onemlı bırsey olmamasına sevındım ınsallah bıran once saglıgına kavusursun:1hug:

canlarım sabahtan bu yana giremedim...burası çok kalabalıktı patron burdaydı gelen giden...........
Bende işlerim vardı onları yaptım giremedim o yüzden...iyiyim çok şükür.....

Evet Dilek hanım için iyi diye duyuyorum ben de hep kaydirigubbakcemile5

Ben bir kaç dr dan görüş alınmasının iyi olacağını düşünüyorum..Çünkü her doktorun bakış açısı yorumu farklı olabiliyor...Elektriğiniz tutuyorsa daha bir güzel o zaman..Moralin hep yerine geliyordur her randevuda...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…