Büyüsünler büyüsünler keratalar..kaydirigubbakcemile3
selam kızlar güzel hamişlerrŞeniz nasılsınız bugünn
kibele ve badem maşşallah bebişlerinizeeinşallah daha güzel haberlerinizide alıcaz burdan
sağlık ocağına gidip geldim şimdi rutin kontrolüm yapıldı kiloma baktılar bir ayda hiç kilo almamışsın çok iyi dedi en son bir ay önce gitmiştim tansiyonuma baktılar 12 7 çıktı oda normalmiş tetenoz aşısını sordum ebe bana 20. haftada vuralım aşını dedi ayrıca bişiy daha kızlar ben 2001 de vurulmuştum tetenoz aşısını onu söyledim bana 2. dozdan başlarız sana dedi sanırım 3-4 doz ara ara vurulucakmış
BADEM sen ultrason manyagı oldum diyosun ya , dr um bebegin çok fazla ultrasona maruz kalmasınında tehlikeli olabileceğini söylemişti.Canım bence bu konuda dr larına bir danış, bebişlerin zarar görmesin.
canım o ünlü ürolog ateş kadıoğlu değil dimi ?
Yok canım. Birden ben de şaşırdım. Alev Kadıoğlu. uzmanlık alanı Ürogenital Ultrason.
haklısın, ama artık telaşlanma maşallah tosuncuk olmuşlar:=)artık onları kendi haline bırak, dogduklarında poz vermeyi hiç sevmicekler yoksa..
Belki karı koca ya da kardeştirler...kaydirigubbakcemile3
Süper yaa..O zaman bazı organları daha büyük ve daha ayrıntılı görebilceksin değil mi:asigim:
İzmirdeki arkadaşlar siz hangi merkeze ya da dr a gidiyorsunuz? Ben de şimdi Levent Erkanı araştırdım nette..
Özel uzmanlık alanları için
DÖRT BOYUTLU ULTRASONOGRAFİ GEBELİK TAKİBİ
RİSKLİ GEBELİKLER
İNFERTİLİTE(KISIRLIK) TEDAVİSİ
yazıyor...
merhaba kızlar
bende dün gece sancıdan hiç uyuamadım .sabah dr a gititk bebekte şükür bişey yok .zaten böbreğimin oradan karnıma vuruyordu. idrar tahlili yaptılar kum döküyormuşum meğerse.suan karnım hala acıo hareket ederken zorlanıyorum resmen üstüne üstük basımda tuttu .koro halindeler :)) bol su içecekmişim zaten içiyorum nereden çıktı bu kum anlamadım
merhaba kızlar
bende dün gece sancıdan hiç uyuamadım .sabah dr a gititk bebekte şükür bişey yok .zaten böbreğimin oradan karnıma vuruyordu. idrar tahlili yaptılar kum döküyormuşum meğerse.suan karnım hala acıo hareket ederken zorlanıyorum resmen üstüne üstük basımda tuttu .koro halindeler :)) bol su içecekmişim zaten içiyorum nereden çıktı bu kum anlamadım
Canım daha bir kaç hafta önce ultrasonda şekilleri bile seçilemiyordu..Kurbağamsı bir şekilleri vardı...Şimdi basbaya insan olmuş görüntüleri...:asigim: :asigim:
Bademcim , ben İrenbe tüp bebek merkezinde Dilek ASLAN 'a gdiyorum ist..da tedavi olduğum umut tüp bebekten Enver KURTt'un tavsiyesiyle .. çok memnunum , elektriğimiz tutuyor :))))
ondan önce bana yakın diye kent hast.e gittim , İsrael bey orada tüp bebek bölümündeymiş , belki gebelik takbi de yapıyordur diye . ama takipleri alsancakta yapıyormuş vazgeçtim .. gelmişken buradan jinekoloji bölümünden bir dr.a görüneyim dedim ve bir kaç kere geldim kontrole o dr.a . ama anladım ki ivf-riskli gebeliklerde pek tecrübeli değil , hemen çark ettim yine İrenbe'ye ..
İrenbe , evet , biraz yoğun olyor , randevu saatinizde gelseniz bile bi yarım saat bekliyorsunuz ama dr.un ilgisi , yakınlığı ve fazlasıyla zaman ayırması kapatıyor eksiklerini yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?