2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

konuya duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum yinede stardustcım..ama izmirdede sıkıntı yaşamazsın bence iyi hastane bulmak konusunda.

Badem senin bebişler dediğin gibi erken gelebilirler doğal olarak şimdiden karar vermelisin ama çok yorucu olmas mı boludan istanbul a? yada bolu bu durumda yetersiz mi kalıyo tatlım..

Bolu yu istemiyorum canım....

Arkadaşlar az evvel kapı çaldı.Size bir pasta var dedi adam..

Babamız bize göndermiş bu pastayı...:asigim:

Çok duygulandık annemle...senağlama senağlama

Nasıl kıyarız ki yemeğe.....

ne güzel bi düşünce eşini tebrik ediyorum....canım insan kıyamaz ama bebişlerinin canı çekmiştir ye sen yecokacimcoook

Ayyy ne güsel ya... Ama hormonları bu kadar dengesiz insanlara boyle denmezki cnm.. Sora buna bile aşeriyorum. Eşime homurdanıp duruyorum sen bana ozel bisiler yapmıyosun. Ruhumdan hic anlamaya calısmıyosun diye :roflol: Garibimin eli ayagına dolasıyo ne yapıcaını ne alıcaını sasırıyo

Ayyy badem pastan harika görünüyor,eşin ne kadar inceymiş bak.Bende benimkine göndericem şimdi netten dur azda tavır yapim :dance: .Şimdi yapmıcazda ne zaman yapıcaz dimi ama :)

Ayyy badem pastan harika görünüyor,eşin ne kadar inceymiş bak.Bende benimkine göndericem şimdi netten dur azda tavır yapim :dance: .Şimdi yapmıcazda ne zaman yapıcaz dimi ama :)

Yap yap canım..Eşlerimiz birbirinden örnek alıp,gönüllerimizi alsınlar de mi:asigim:

ayyyyyyyyyyyyyyy çok beğendim yaa ne güzel bi pasta bu maşallah....
bol bol fotosunu çek te hatıra kalsın...
ayy nazar değmesin çok güzel maşallah................
afiyet olsun yarasın ikizlere

ne güzel bi düşünce eşini tebrik ediyorum....canım insan kıyamaz ama bebişlerinin canı çekmiştir ye sen yecokacimcoook

Ay ne güsel kuzucuklar yatıyo orda çok düşünceli eşin süper yaaa ye ye bebişlerede yarasın:):)

ne kadar düşünceli eşin.yatan ikizlerde süper.

Teşekkür ederiz güzel teyzoşlar..Buradan belli olmuyor ama biri kız biri erkek bebek..kaydirigubbakcemile3:asigim: :asigim:

Biz annemle 1 -2 saat kadar dolaşıp hava alalım diyoruz...Görüşürüz tekrar Güzel anneler...a.s.

Alsınlar tabi,insan daha bi şımartılmak istiyo sanki.Hepimiz özeliz nede olsa.
Bu arada bu sitede okumuştum arkadaşın biri doğumdan sonra eşine hediye almayı düşünüyodu.Benimde aklıma yattı bu fikir,şimdiden düşünmeye başladım ne alabilirim diye.Onlarda bize alsın elbette ama o kadar nazımızı çekiyolar,onlarda endişeleniyolar,kontrole gidince ağızları kulaklarına varıyo :) .Yani bu heyecanı başından itibaren bizimle paylaşıyolar o yüzden bende eşimi şımartmak istiyorum.:asigim:

bende bebişimi özledim çok kızlar..........
Bakalım cumartesi günü göreceğimmm umarım bana el sallar :::)))))))))))))
ne güzel canım az kalmış bebeğini görmene ben 21 şubatta görücem o zamana kadarda çok var şimdiden özledim oğlumusenağlama
son gördüğümde elini kaldırdı doktor dediki bak size el sallıyorkaydirigubbakcemile3
bende medipole gidiyorum canım çok memnunum...ssk da geçiyor...

çooooook güzeller canım tebrik ederim kocanı ne güzel jest yapmış...
afiyet şeker olsun yarasın bebeklerine...

Ben çok şımarığım galiba..Eşim beni şımartsın diyorum..Erkekleri fazla şımartmamak lazım...kaydirigubbakcemile3

Hediyesi zaten bebekler olucak....Zaten bütün özel günlerde aksatmadan bişeyler alıyorum...Yapsın başka bir güzellik...kaydirigubbakcemile3

medipolde kime gidiyorsun.

Badem pastanın altındaki notta ne yazıyor cok merak ettım delikafadulden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…