2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım ben de çıkıyorum. Eşim spordan gelecek birazdan. Salatasını yapayım. Kendine iyi bak. Yarın görüşürüz.

görüşürüz canım ,kolay gelsin .. sen de iyi bak kendine Şeniz
ben de çıkayım kapayalım tükkanı :)))

kızlar ben yaptımmı böyle yaparım bak kaç tane çıktı ama hiç anlamıyorum bu işten ilk defa denedim yapamam dedim ama böylesini yaptım anca

canım 3 lü test için 15 gün sonra çağırdı beni bende çok korkuyoırum inş bir sorun çıkmazbende katiyen bebeğime kıyamam allah korusun heryerini oynatıyordu okadar hareketliydiki

ahhhh canım benim sendemi 10 sene bekledin meleğine kavuşmak için neyse sonunda olduya ben ümidimi kesmiştim artık ama bebişim doğal yollarla gümbür gümbür geliyor:lepi:kaydirigubbakcemile2

derincim öncelikle gözünaydın rabbim sonunda sana meleğini göndermiş.
inanıyorum teemuz ayında da bebeğin kollarında olcak.
hikayeni okudum etkilenmeek elde değil.
canım benim merak ettiğim sorun neydi sizde bunları bana anlatırsan sevinirim.
ne güzel bebişin doğal yoldan gelmiş.

canım çok sağol öncelikle eşimde varikosel vardı yeni evliydik eşim ameliyat oldu evlendiğimizin 4. senesinde ben doğal yolla hamile kaldım bebişimin kalp atışı duyulmadı alındı sonra başladı aşılamalar 3 aşılama hepsi negatif ve evliliğimizin 8. senesinde tekrardoğal yolla hamile kaldım yine bebeğimin kalp atışı duyulmadı 9. senede tüp bebek yaptık negatif birde en son haziran 2008 de tüp bebek yaptık yine olumsuzve tüp bebekten 5 ay sonra rabbim kendiliğinden gönderdi bebeğimi tabii bu arada eşimin ileri hareket derecesi düşük denildi yumurtayı dölleyemez diye rapor verildi ama işte allah isteyince rapor filan gereksiz.bide diğer iki bebeğimin gelişmeme nedeninin bende guatr çıkması olabilirmiş sonra tedavi gördüm ve geçmişti 2 senedir işte böle canım yani 11 bitip 12. seneye girmeden 5 temmuz evlilik yıldönümümüz 1 temmuzda bebeğimiz bizimle olacak tabiki yüce allahım izin verirse

canım çok sağol cevabin için.benim evlendikten sonra hemen hamile kaldım,13 yaşında oğlum var.oğlum 8 yaşında iken ikinci bebek istedik.malesef eşimde varikosel çıktı ameliyattı beklemekdi derken 1-2 öyle ş
geçti.sonra bende haşimato olduğum nodülüm olduğunu öğrendik.dr lar kanser riski taşıdığım için bebeği 1 yıl ertelediler.sonra 3 aşılama negatif ekim ayında doğal hamile kaldım.bir önce ki aşılamadan kalan çatlamayan yumurta yada haşimato hastalığı bebeğin tutunmöasıan izin vermedi.eğer devam etseydi temmuz 19 alacaktım.ama kısmette yokmuş
canım rabbim bağışlasın bebişini:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.

evet canım hakikatten sabır taşı olsa insan çatlardı. gerçi ben artık çocuksuz yaşamaya alışmaya çalışıyordum çünki evlendiğimden beri bebeğim olmdığı için psikolojim bozulmuştu ilaç alıyordum spora başladım ilaçları bıraktım meleğim geldi spğorla beraber mutlu olmayı öğrenmiştim herşey çocuk değil diye kendimi kandırmaya çalışıyordum

canım rabbim oğluna uzun ömürler sağlık versin neyseki bir tane evladın var.bol dua et allah verir canım.guatrda hamile kalmayı zorlaştırıyormuş olsa bile bebeğin sakat olma ihtimali varmış allah korusun.eşim bol bol keçi boynuzu yiyordu eşin yiyebilirse yesin güzelim:Saruboceq::Saruboceq:

Tartışma falan çıktığı yok Rosem.....

Gerilme...

Bildiklerimizi,öğrendiklerimizi paylaşıyoruz.,hepsi bu......şutarafagitti

İyi akşamlar....

kızlar sizin bu gerginliğiniz beni çok üzüyor lütfen ne güzel burda bildiklerimizi paylaşıyoruz..en önemli anlarımızı birlikte yaşıyoruz inşallah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda yine buradan konuşuyor olacağız...

canım benim kısmet yaşanacağı varsa yaşanıyor işte burada tanışamadık seninle düşük yapanlar topiğinde tanışacakmışız...inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın tatlım...

Ilsucum bugun biraz nete gec girdim gec gorum yazdiklarini. bebrek olaylari hamilelikte cok olurmus. bazen tas bile yaparmis. safra kesesinde sorun yaratirmis. yani kum dokmek de zor ya Allah sabir versin canim.

Bobrek tasi icin yogurt suyu icin derler bol bol ama doktoruna sormadan yapmamak lazim boyle seyleri cunku bakarsin kumun dusmemesi gerekiyordur falan:)

neyse gecmis olsun..

Cani Sema hastanesi su Burhan Sesen'in oglunun vefat ettigi hastane degil mi?

Canim asil dogumdan sonra erkekler eslerine hadiye alir. biz onlara dunyanin en guzel hediyesini getiriyoruz sikintisini cekiyoruz kac ay. Dusunen ince dusunmus ama genelde dogum sonrasi anneye hatira hediye alinir.

Derincim hadi gozun aydin valla cok sevindim bebesinin saglikli olduguna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…