Canım ben de çıkıyorum. Eşim spordan gelecek birazdan. Salatasını yapayım. Kendine iyi bak. Yarın görüşürüz.
Maşallah oğluşuna annesiay söylemeyi unuttum
oğlummmmmmmmm olacak
bugün ona hemen maviş maviş patik aldım
meraba anneler
bir gündüz girmedim sayfalar birikmiş
bugün bebeşimi görmeye gittik
çok şükür sağıklıymış..... elini ayağını oynatırken gördüm çok mutlu oldumkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
ben 3 lü test yaptırmıyacağım sonuçta ne olursa olsun bebeğime kıyamam bide onun kıpır kıpır hareketlerini görmüşken
dr bu konuda çok humanist bir yaklaşım dedi sonuçta karar bizim
ama allaha şükür şimdilik sorun yok
bugün zaten ayrıntılı ultrasyon yaptırdık
ahhhh canım benim sendemi 10 sene bekledin meleğine kavuşmak için neyse sonunda olduya ben ümidimi kesmiştim artık ama bebişim doğal yollarla gümbür gümbür geliyor:lepi:kaydirigubbakcemile2
derincim öncelikle gözünaydın rabbim sonunda sana meleğini göndermiş.
inanıyorum teemuz ayında da bebeğin kollarında olcak.
hikayeni okudum etkilenmeek elde değil.
canım benim merak ettiğim sorun neydi sizde bunları bana anlatırsan sevinirim.
ne güzel bebişin doğal yoldan gelmiş.
canım çok sağol öncelikle eşimde varikosel vardı yeni evliydik eşim ameliyat oldu evlendiğimizin 4. senesinde ben doğal yolla hamile kaldım bebişimin kalp atışı duyulmadı alındı sonra başladı aşılamalar 3 aşılama hepsi negatif ve evliliğimizin 8. senesinde tekrardoğal yolla hamile kaldım yine bebeğimin kalp atışı duyulmadı 9. senede tüp bebek yaptık negatif birde en son haziran 2008 de tüp bebek yaptık yine olumsuzve tüp bebekten 5 ay sonra rabbim kendiliğinden gönderdi bebeğimi tabii bu arada eşimin ileri hareket derecesi düşük denildi yumurtayı dölleyemez diye rapor verildi ama işte allah isteyince rapor filan gereksiz.bide diğer iki bebeğimin gelişmeme nedeninin bende guatr çıkması olabilirmiş sonra tedavi gördüm ve geçmişti 2 senedir işte böle canım yani 11 bitip 12. seneye girmeden 5 temmuz evlilik yıldönümümüz 1 temmuzda bebeğimiz bizimle olacak tabiki yüce allahım izin verirse
canımm güzel haberlerle gelmişsin maşallah:1hug:
gözün aydın çok sevindimm :1hug:
sizler gösterdiğiniz sabırlarla bizlerden çok daha mutluluğu hakediyorsunuz a.s.
Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inş..:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim tüm annecikleri yavrularıyla kavuşmayı nasip edr inş :Saruboceq::Saruboceq:
bademcim maşallah de canım nazar değmesin
Rabbim eşin ve bebişlerinle mutluluğunuza mutluluk katsın canım :1hug:
canım çok sağol cevabin için.benim evlendikten sonra hemen hamile kaldım,13 yaşında oğlum var.oğlum 8 yaşında iken ikinci bebek istedik.malesef eşimde varikosel çıktı ameliyattı beklemekdi derken 1-2 öyle ş
geçti.sonra bende haşimato olduğum nodülüm olduğunu öğrendik.dr lar kanser riski taşıdığım için bebeği 1 yıl ertelediler.sonra 3 aşılama negatif ekim ayında doğal hamile kaldım.bir önce ki aşılamadan kalan çatlamayan yumurta yada haşimato hastalığı bebeğin tutunmöasıan izin vermedi.eğer devam etseydi temmuz 19 alacaktım.ama kısmette yokmuş
canım rabbim bağışlasın bebişini:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
sadece tek bır doktora muayene oldum.cunku baska bır doktorun yaptıgı olcumu dıger bır doktor farklı cıkartabılıyr.kafam karıssın ıstemedım.
sagda yada solda derken tabıkıde vucudumuzun en sagında yada solunda demıyorum.
yanlıs anlasılmasın lutfen.
demek kı benım yumurta kendıne sag tarafta uygun bır yer bulmus.kaydirigubbakcemile3
neyse buda sımdı tartısma konusu olup baska bır boyuta ulasmasın lutfen.kaydirigubbakcemile
ıyı aksamlar.
Tartışma falan çıktığı yok Rosem.....
Gerilme...
Bildiklerimizi,öğrendiklerimizi paylaşıyoruz.,hepsi bu......şutarafagitti
İyi akşamlar....
canım çok sağol cevabin için.benim evlendikten sonra hemen hamile kaldım,13 yaşında oğlum var.oğlum 8 yaşında iken ikinci bebek istedik.malesef eşimde varikosel çıktı ameliyattı beklemekdi derken 1-2 öyle ş
geçti.sonra bende haşimato olduğum nodülüm olduğunu öğrendik.dr lar kanser riski taşıdığım için bebeği 1 yıl ertelediler.sonra 3 aşılama negatif ekim ayında doğal hamile kaldım.bir önce ki aşılamadan kalan çatlamayan yumurta yada haşimato hastalığı bebeğin tutunmöasıan izin vermedi.eğer devam etseydi temmuz 19 alacaktım.ama kısmette yokmuş
canım rabbim bağışlasın bebişini:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.
merhaba kızlar
bende dün gece sancıdan hiç uyuamadım .sabah dr a gititk bebekte şükür bişey yok .zaten böbreğimin oradan karnıma vuruyordu. idrar tahlili yaptılar kum döküyormuşum meğerse.suan karnım hala acıo hareket ederken zorlanıyorum resmen üstüne üstük basımda tuttu .koro halindeler :)) bol su içecekmişim zaten içiyorum nereden çıktı bu kum anlamadım
evet bademcim bende yeni doğan ünitesi olsun istiyorum ama hala karar verebilmiş değilim , sema mı medical park mı karışmış durumdayım.medipol içinde çok iyi diyorlar.bazen çok iyi gibi gözükmeyen hastanelerden de tavsiye alıyorum arkadaşlardan..sanırım 9. aya kadar böle düşünüp durucas..
Alsınlar tabi,insan daha bi şımartılmak istiyo sanki.Hepimiz özeliz nede olsa.
Bu arada bu sitede okumuştum arkadaşın biri doğumdan sonra eşine hediye almayı düşünüyodu.Benimde aklıma yattı bu fikir,şimdiden düşünmeye başladım ne alabilirim diye.Onlarda bize alsın elbette ama o kadar nazımızı çekiyolar,onlarda endişeleniyolar,kontrole gidince ağızları kulaklarına varıyo :) .Yani bu heyecanı başından itibaren bizimle paylaşıyolar o yüzden bende eşimi şımartmak istiyorum.:asigim:
kızlar ben geldimhihoyyytbebeğim çok iyiydi ama ben resmen titradim korkudan muayene olurken bile dişlerim birbirine değmiyordu şükürler olsun allahım:Saruboceq:maaşallah yerinde duramıyordu bebişim eeeee anne çok hareketli babada aşırı hareketli ne olacak.ayyy nasılda kocaman olmuş öyle bebeğinizin gelişim,i çok iyi dedi. iğneyi bıraktık çok şükür artık gerek yok dedi ayyyy hergün korkuyla vuruyordum kendime çok şükür.:teytey::teytey:
kıbele zaten bebek hareketlerını hısseden ben ve benım gıbı dusunen arkadaslarımızın cogu 14-15 haftalık.
zaten bızde bebek tekme atıyor felan demıyoruz.kaydirigubbakcemile3
sadece bebegın durdugu yerde bır kıpırtı oldugundan bahsedıyoruz kı cogumuz bebegının hangı tarafta oldugunu bılıyordur.
maalesef bu konu gercekten farklı bır boyuta ulastı.herkes bırseylerı ıspatlama pesıne dustu.
acıkcası ınanıp ınanmamak sızlere kalmıs.
ıyı aksamlar hepınıze. {quote]
Rosemcim ben 15. hafta icerisinde hissedilebilecegini dusunuyorum zaten. yani 14+ larda hisseden arkadaslarim var. yanlis anlamadiysam badem de 16. hafta yani 15+ larda hissetmenin baslayacagini duymus doktorlarindan.
nasil bir his anlatir misini arkadaslar? yani kelebek kipirtisi gibi ise onu ben de hissediyorum ama eminim ki o degil. boyle pir pir oluyor ama kendimi dinledigimde az ilerde baska yerin hareket ettigini goruyorum o zaman anliyorum ki bagirsaklarin icerisindekiler hareket ediyor.
yani tarif edin arkadaslar nasil bir his?
ay söylemeyi unuttum
oğlummmmmmmmm olacak
bugün ona hemen maviş maviş patik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?