2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ahh canım geçmiş olsun öğlen oldu zaten öğleden sonra hiç gücün kalmaz çalışmaya izin al git yat dinlen canım evde

çok sağol.neyse mesaim 5 de bitiyor zaten.öğleden sonra şöyle kafamı koltuğa koyarım biraz.eve gitmekte zor geliyor.seyrantepe de çalışıyorum.evim kadıköyde

İyi doğdun GÜLCEEE, İyi ki Doğdun KAAREEN,
İyi doğdun GÜLCEEE-E, İyi ki Doğdun KAAREEN-NNN

İkinize de mutlu yıllar kızlar. Ne şanslısınız ki doğumgününüzü anne adayı olarak geçireceksiniz. Bu sene belki bebişlere de hediye gelir:)
Çok özel bir gün olacak. Tekrar tebrikler.

teşekkür ederim bi denem
karen bu aradaa sana da nice yıllar ....

karnımda tuhaf bişeyler oluyor nedir bilmem..........
Bi tuhaf basınç ve ağırlık ordan oraya geziyor..ne demek bu ya...........
Cumartesi gününe randevumu aldım....
1,30 da kontole gidiyorum kızlarrrrrrrr

Selsin ben de pazar gününden beri gribim. İğrenç birşey kafam kocaman. Keşke sana önerecek birşeyler bilseydim ama tek çare zaman galiba. Eşimden kaptım bu hastalığı. O ilaç kullandığı halde aynı evrelerden geçiyoruz. Sudafed hamilelere veriliyormuş galiba. Ama dr'a sormadım. Çok kötü olursan aklında bulunsun. Bu arada burnunu açık tutmaya çalış. Oksijen alabilmen bebiş için de gerekliymiş. Stemiar kullanabilirsin. Ve en önemlisi dinlenmen gerek. İşe gitmeseydin keşke.

guzel dileklerin için çok sağol ipeğimu..çok şekersin:=)

Melek'cim senin kontrol için bir periyodun var mı yoksa her hafta gidiyor musun? Bazen haftada 2 kez de gidiyorsun sanki.

gaz olabilir canım merak etme.

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerle dön inşallahkaydirigubbakcemile5

kızlar ben en son 7 oocakta doktora gittim doktor bir daha 28 şubatta gel dedi bu kadar uzun randevu olurmu ya nerdeyse 2 ay

kızlar ben en son 7 oocakta doktora gittim doktor bir daha 28 şubatta gel dedi bu kadar uzun randevu olurmu ya nerdeyse 2 ay

Hani biraz daha kassan doğuma gidersin kaydirigubbakcemile3 1 ay normal de, 2 ay biraz fazla. Yanlış anlamış olailir misin veya o yanlış demiş olabilir. Teyit et istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…