2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ya çok kötü şu grip olayı , keşke atlatabilsen canım bir an önce ..
eczanede satılan okyanus suyu da iyi geliyor ama danışmak lazım dr.a tabi ?
bir de serum fizyolojik miydi neydi onu da kırıp damlattığınızda burnunuza , çok iyi açıyor yerimseniben

Hani biraz daha kassan doğuma gidersin kaydirigubbakcemile3 1 ay normal de, 2 ay biraz fazla. Yanlış anlamış olailir misin veya o yanlış demiş olabilir. Teyit et istersen.

canım 2li tarama testinin sonuçlarını götürmeye gittiğimde dedi sonra telefn da ettim gene aynısını dedi meraktan çatlıcam bebişim nası acaba:CüvCüv:

Canım benim çok sağol. Okyanus suyunu kullanıyorum. İlk zamanlar işe yaramadı ama 2 gündür daha iyi geldi. Bir de karabiber, elma kabuğu, ıhlamur, limon kabuğu, kabuk tarçını kaynatıp içiyorum. İçine limon sıkıp bal karıştırıyorum. Biraz iyi gelmiş olabilir. Bu illetin illa bir süreci var. Onu geçireceksin. 5-7 günden önce iyileşemiyorsun.

Selam hanımlar hastalara geçmiş olsun doğum günü annelerinede nice mutlu yaşlar

merhabalar kızlar doğum günü olan arkadaşlar nice nice yaşlara inşh. hasta anişler kendinize iyi bakın geçmiş olsun.. benim randevu ayın sonuna çok sabırsızlanıyorum ya belki öğrenirim cinsiyetini :Saruboceq:

bilgisayar başında uyukluyorum ya çalışmak şimdiden zor geliyor sonrasında ne yapacağız ya:1no2:

canım 2li tarama testinin sonuçlarını götürmeye gittiğimde dedi sonra telefn da ettim gene aynısını dedi meraktan çatlıcam bebişim nası acaba:CüvCüv:

Çok enteresan gerçekten. Yurtdışında normal aslında. Kibele olsa daha iyi söylerdi. O da 2 ay sonra gördü meleğini. Belki de sağlıklı olan senin dr'un dediğidir. Zaten ben ultrasonun çok da masum olmadığını düşünüyorum. Amniyon sıvısının ısısını arttırıyormuş. Bu da bebek için iyi değil. Sadece onu görmek için ultrasona girmemek lazım. Senin için zor ama dr'unun dediğini yap derim.

çok zor olucak ama beklicez artık ne yapalım:1no2:

Kızlar su ısınması demişken aklıma geldi. Gerçi biliyor olabilirsiniz ama daha önce duymayanlar için söylemek istedim.

Banyolarımızı çok sıcak suyla yapmamamız ve 15 dk'dan uzun tutmamamız gerekiyor. 15 dk'dan uzun olması kanama riskini arttırıyormuş. Sauna, hamam, sıcak küvete oturmak da yine bebeğin suyunun ısısını değiştiriyormuş ve bedensel veya zihinsel kalıcı hasara neden olabiliyormuş Allah Korusun. Vücut ısısına yakın ılık duş almamız en doğrusuymuş.

yserez maşallah canım çok sabırlıymışsın 3-4 hafta bana geçmek bilmiyo bebeğim nasıl acaba diyee sen nasıl dayanıyorsun 2 ay...

verdiğin bilgi için teşekkürler canım...

canım dayanamıyorum zaten sorunda burda meraktan çatlıyorumya

ipeğimu nun dediği gibi herşey yolunda olduğu için seni çağırmıştır canım...
son aylarımızda zaten her hafta gidicez ne güselllkaydirigubbakcemile5

Ben 3 Ocak'ta gittim kendi dr'uma. 1 ay sonra gel dedi. O da hamile. Bu aralar 2 bebeğini doğuracak. Ocak sonu doğuracağım demişti. Benim kontrol zamanı onun doğumuna denk geliyor. Hastaneye ziyaretine mi gitsem:)) Gitmişken bana da bir bakı ver desem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…