2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde dr 14 haftalık olunca sölerim dedi heyecanla bekliyoruz cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun yeter ama bebiş elbisesi almak istiyorum belli olmadığı için alamıyorum

İzmirde oturan arkadaşlar,Alsancakta Kadomeri duydunuz mu hiç? Yarın oraya gideceğim..Dr.Levent Erkan a....

canım bende 7 şubatta giricm 3 boyutluya doktor herşey söylüyomu yani normal ultrasondakigibi değil dimi meraktan duramıyorumdelikafadulden
evet canım herşeyi söylüyor ama ben yaptırdığım yerde hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi iptal ettirdim ve başka yerde yaptırdım..4 boyutlu olsun istedim ben...
yarın onuda sorym canım ya iyikisöyledin ben yaptırmadım o testi daha yarın yaptırıym gitmşken

sen hiç kan vermedinmi canım 8. yada 10. haftalarda kan alınmıştı benden herşeye bakıldı tiroid e de bakıyorlar...

Arkadaşlar bu arada ilk 3 ay yani ilk trimestır 12. haftayı doldurunca değil,14.haftayı doldurunca sayılıyormuş..Ben 3 buçuk aylık oldum sanıyordum..Ama 14. hafta yeni dolduğu için 3 ayı daha bu gün doldurmuş sayılıyormuşum..Yani hamilelik 4 haftalıksa embriyonun yaşı 2 hafta geriden geliyormuş..4 haftalık hamile bir annenin aslında 2 haftalık embriyorsu var demekmiş...:1rolleyes:

kan sayımıyla tiroit testleri olmadım canım yarın doktoruma sorucam zaten yaptırırımda

ben de ilk kez 4 boyutlu ultrasona gireceğim..Çok heyacanlanıyorum...:asigim:

teşekkürler kızlar hepimizin evlatları öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun şimdide isim telaşı sarar bizi:) hamilelik hem çok keyifli hemde amma meşakatliymiş demi kızlar :)

kızlar ben çıktım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar gece gene girerim:)
Görüşürüz..:1hug:
teşekkürler kızlar hepimizin evlatları öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun şimdide isim telaşı sarar bizi:) hamilelik hem çok keyifli hemde amma meşakatliymiş demi kızlar :)

Amin inşallah canım.Bu günleri özleyeceksin diyorlar bana...:1rolleyes:

selam arkadaslar.. gecmisi elimden geldigi kadar okuyabildim atladigim sayfalar oldu biraz amaa :) hepinizin gusel haberlerini okudum cok mutlu oldum. cinsiyetlerini ogrenen arkadaslari tebrik ediyorum.
bende bugun check up sonuclarimi aldim. cok sukur hersey yolunda. yalniz bebisim inatla gostermiyo cinsiyetini. sirti donuk duruyo:) doktor 25. haftayla 30. hafta arasinda bakariz da yuzde yuz soyleriz dedi. kafayi yiyecektim. neysee nasilsa o oyle dedi diye o haftaya kadar beklemeyecegim:)

banada aynısını diyorlar badem korkutuyorlar beni yok nasıl bakacaksın yalnız yok ikisi birden ağlıyacak ikisi birden acıkacak uyumayacaksın, strese sokuyorlar beni yaa olsun biz neler çektik bu hale gelebilmek için değil mi tabii katlanacağız zorluklarına ayrıca bizimkisi iki kat zorsa iki katta keyifli olacak :) benim küçük prenslerim sağ salim doğsunlarda Allah kolaylık verir inş:) eskiden meleklerim diyordum şimdi oğullarımın karizmasını çizmeyim demi

bademcim bu arada bebislerinin fotolarini gordum taaa eski sayfalarda masallah barekallah.. cook tatlilarr:) allah hepimizinkini hayirli evlat etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…