teşekkür ederim kızlar çoğunuz bebişlerin cinsiyetini öğrenmissiniz bizim çok erken daha merak içinde bekliyoruz
benimde dr 14 haftalık olunca sölerim dedi heyecanla bekliyoruz cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun yeter ama bebiş elbisesi almak istiyorum belli olmadığı için alamıyorum
evet canım herşeyi söylüyor ama ben yaptırdığım yerde hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi iptal ettirdim ve başka yerde yaptırdım..4 boyutlu olsun istedim ben...canım bende 7 şubatta giricm 3 boyutluya doktor herşey söylüyomu yani normal ultrasondakigibi değil dimi meraktan duramıyorumdelikafadulden
yarın onuda sorym canım ya iyikisöyledin ben yaptırmadım o testi daha yarın yaptırıym gitmşken
demet ablacım gözün aydın güzel haberler almışsın
kan sayımıyla tiroit testleri olmadım canım yarın doktoruma sorucam zaten yaptırırımdaevet canım herşeyi söylüyor ama ben yaptırdığım yerde hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi iptal ettirdim ve başka yerde yaptırdım..4 boyutlu olsun istedim ben...
sen hiç kan vermedinmi canım 8. yada 10. haftalarda kan alınmıştı benden herşeye bakıldı tiroid e de bakıyorlar...
evet canım herşeyi söylüyor ama ben yaptırdığım yerde hiç memnun kalmadım çok ilgisizlerdi iptal ettirdim ve başka yerde yaptırdım..4 boyutlu olsun istedim ben...
sen hiç kan vermedinmi canım 8. yada 10. haftalarda kan alınmıştı benden herşeye bakıldı tiroid e de bakıyorlar...
Görüşürüz..:1hug:kızlar ben çıktım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar gece gene girerim:)
teşekkürler kızlar hepimizin evlatları öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun şimdide isim telaşı sarar bizi:) hamilelik hem çok keyifli hemde amma meşakatliymiş demi kızlar :)
herkeze hayırlı akşamlar..yemek vakti ben kaçar...
bende gidiyorum kızlar paydos saatim geldi iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?