2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aaaaaaa badem gelmiş hoşgeldin canım bugün de randevun varmıydı merak ettim seni walla ..

ah bitanem ahhh anlatsammm......................
mutluluğum bile zor geldi,,,
mutlu olduğumu haykırdım düşüncesizlikle suçlandım....
neyse çıkıyorum bay

canim yaaa o kadar hafta cinsiyeti ogrenmeden mi gecirecen/ off cokmus. arada bence gene gidersin sen.

canım dedığın gıbı üzücü bır durum kımse bu tarz yazıları konusmaları ne gormek ne duymak nede konusmak ıster.hamileliğin verdıği bir hassaslık tabıkı var bebeklerımız soz konusu kım hassas olmazkı?artık anne oluyoruz.her konuda anlayıslı olunabılır ama bebegıyle ılgılı konularda saygı duyulmadığını fark ettığınde... o anlıyıs her zaman omuyor..

Belediye kapısının karşısındaki telefon bayiiindeki o güzel gözlü beyaz kadın...
Ayyy cicim o sen misin

Belediye kapısının karşısındaki telefon bayiiindeki o güzel gözlü beyaz kadın...
Ayyy cicim o sen misin

çok hoşsun hihoyyyt ,
bekliyorum en kısa zamanda bi çayımı ya da maden suyumu :))) içmeye gel canımkaydirigubbakcemile3

Yok artık ne çayı süt içeriz ....seni hatırladım yazın kırmızı bir elbisen vardı oğluşuma telefon almıştım sen çok yardımcı olmuştun... Bende beklerim... Arçelik servisindeyim...

dun aksam ilk defa yemekteyiz programini izledim. ir daha da izlemeyecem. psiman oldum. valla dun aksam oyle saglam yemek yedim ki patlayacaktim ama yemekleri gorunce gene aciktim. inanamiyorum. esime sordum yok ben acikmadim diyor.

avrupa yakasi yoktu degil mi dun aksam? biuz internetten izliyoruz sonradan. ama bulamadik. yeeine yemekteyizi seyrettik.

bir de doktoruma mide yanmalarimi vs soyledigimde bana hic ilac vs vermedi. bunlar normal seyler dedi. sadece sik ve az ye dedi.

gerci Allah a sukur cok yanmiyor.

selam kızlarhihoyyyt

biz geldik, kocaman olmuş prensesim, 11.6 cm :asigim: Çok iyi dedi doktor çok mutluyumŞeniz

Darısı tüm anneciklere ve bebişlerine:1hug:

Yok artık ne çayı süt içeriz ....seni hatırladım yazın kırmızı bir elbisen vardı oğluşuma telefon almıştım sen çok yardımcı olmuştun... Bende beklerim... Arçelik servisindeyim...

canım herzaman beklerimma.s.

selam kızlarhihoyyyt

biz geldik, kocaman olmuş prensesim, 11.6 cm :asigim: Çok iyi dedi doktor çok mutluyumŞeniz

Darısı tüm anneciklere ve bebişlerine:1hug:

ayy harika çok mutlu oldum senin adına ne büyük bi mutluluk tahmiin edebiliyorum.. maşallah bebeğinee

ben keşke dememek için gereken tüm testleri yaptırcam.üçlü test daha gerçeğe yakın sonuçlar veriyormuş...
Ben yaptırcam doktorum da tavsiye etti
selam meleğim nasılsın tatlım...bende yaptırmak istiyordum ama doktorum ikili test sonuçlarım çok iyi olduğu için üçlü teste gerek görmedi..
21 şubatta 2. düzel usg ye giricem ne olduğunu bende tam bilmiyorum ama bebeğimi görücem işte..
canım benim oğluşum rahatına düşkün artık tam ortaya kurulmuş sağ tarafta değil...:)
O gerginliklerin içinde de hep badem oluyor nedense. tesadüf sanırım
bence bademin kimseye bişey söylediği yok hepimiz hamileyiz alınganlık olabilir birbirimizi anlamamız lazım..
valla canım ben hep izlemiycem diyorum yine izliyorum akşam akşam canım her gördüğümü istiyor delikafadulden cokacimcoook

günaydın kızlar..bugün benim dogumgünüm ama içim nedense cok buruk:=(..Allah hayır etsin acaba bebişime mi bişi oldu diorum..korkuyorum
Doğum günün kutlu olsun canım,Aklına kötü şeyler getirme Şeniz

ama ben bugün çok hastayım.grip oldum.boğazım çok ağrıyor.ve kemiklerim.çok zor çalışıyorum anlıyacağınız.keşke şimdi evde olsamda şöyle biraz yatabilsem
Çok geçmiş olsun canım.Eve gittiğinde bol bol istirahat edip uyumaya çalış.Ayaklarını,belini üşütme sakın..:teselli:
bugün benim doğum günüm 34 yaşıma girdim hadi bakalım hayırlısı....
Canım senin de doğum günün kutlu olsun Şeniz
Geçmiş olsun canım..Hamile bayanların çok fazla ten temasında falan bulunmamaları iyi olur aslında...
Badem gelmedi hiç bu gün umarım iyidir
İyiyim canım,Üniversiteden bir arkadaşımla buluştuk,gezdik..Eve geldim hemen uyudum biraz...
Benim kan sayım çok iyi çıkıyor ne hikmetse hatta normalin üzerinde 13 küsür çıkmış.............
Hemoglobin değerin gayet iyi çıkmış canım:lepi:
kızlar gyno ferro sanol kullanan warmı?
Evet sanırım çoğumuz kullanıyoruz..Hamileler için önerilen folik asit takviyeli demir kapsüller...
Eşlerden böyle hassas zamanlarda güzel sürprizler almak çok hoş oluyor canım...:asigim:

Canım doktor var doktor var malesef...benneyaptımki Maddiyat bazan çok ağır basıyor bazı doktorlar için malesef....:1no2:
O gerginliklerin içinde de hep badem oluyor nedense. tesadüf sanırım
Ben sitede değilken benim adımı ne amaçla anıyorsun ki?
Adımı kullandığın için cevap hakkım doğdu..
Profilinde Balıkesir de oturduğunu yazmışken açtığın bir topikte Ankaralı anneler topiğinde yarattığın gerginlikleri çoğumuz okuduk ,mod arkadaşlar da okudu ,konun kapatıldı,silindi.Bu konuda bana söyleyecek tek bir kelimen olmaz senin..Herşeye rağmen kızın olacağını duyduğum zaman bile hayırlısı olsun dedim,sorularına cevap vererek yardımcı olmaya çalıştım..Ama sen anca ona buna yanaşarak ,arkamdan konuşarak kişiliğini belli ettin..Seninle muattab olmak istemiyorum...

Kusura bakmayın arkadaşlar ,bu son açıklamam için....

ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH HEP BÖYLE SAĞLIKLI GÖTÜRSÜN BEBEĞİNİ DE SENİDE

teşekkürler canım inşallah hepimiz için olsun bu dilekler:1hug:

ayy harika çok mutlu oldum senin adına ne büyük bi mutluluk tahmiin edebiliyorum.. maşallah bebeğinee

teşekkürler canım Rabbim her gittiğimizde kontrole böyle mutlu dönebilmeyi nasib etsin hepimize inşallah:Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…