Ben çıkıyorum kızlar
bebeklerinizle iyi uykular...tatlı rüyalar...
canim yaaa o kadar hafta cinsiyeti ogrenmeden mi gecirecen/ off cokmus. arada bence gene gidersin sen.
canımhayırlı haberlerini alırız inşallah yarın bende doktora gidicm inşallah cinsiyetni öğrenirim bide sağlık durumunun iyi oldugunu ayrıca sağlık ocagna gidip kan sayımı yaptırıcm doktorumhiç yaptırmadı olsun ben yaptırıp onuda götürcm:ecrin_bebek:Yarın benim de akşamüstü 6 da randevum var..İlk kez 4 boyutlu ultrasona gireceğim..Cinsiyet söyleyecek doktorum bir aksilik olmazza...:1rolleyes:
gözün aydın canım..maşallah bebişine a.s.selam kızlarhihoyyyt
biz geldik, kocaman olmuş prensesim, 11.6 cm:asigim: Çok iyi dedi doktor çok mutluyumŞeniz
Darısı tüm anneciklere ve bebişlerine:1hug:
canım inş. güzel haberlerle gelirsin.:1hug:Yarın benim de akşamüstü 6 da randevum var..İlk kez 4 boyutlu ultrasona gireceğim..Cinsiyet söyleyecek doktorum bir aksilik olmazza...:1rolleyes:
canımhayırlı haberlerini alırız inşallah yarın bende doktora gidicm inşallah cinsiyetni öğrenirim bide sağlık durumunun iyi oldugunu ayrıca sağlık ocagna gidip kan sayımı yaptırıcm doktorumhiç yaptırmadı olsun ben yaptırıp onuda götürcm:ecrin_bebek:
selam kızlar nasılsınız ben temmuz annesi olucam kısmetse beni de o güzel listenize ekler misiniz tahmini doğum tarihim 28 temmuz
Yarın benim de akşamüstü 6 da randevum var..İlk kez 4 boyutlu ultrasona gireceğim..Cinsiyet söyleyecek doktorum bir aksilik olmazza...:1rolleyes:
Sağol bitanem Şenizbedemcim lütfen hiçbirşeyi takma kafana sadece bebeklerini düşün sen...
Hoşgeldin aramıza canım :1hug:selam kızlar nasılsınız ben temmuz annesi olucam kısmetse beni de o güzel listenize ekler misiniz tahmini doğum tarihim 28 temmuz
gözün aydın canım..maşallah bebişine a.s.
canım inş. güzel haberlerle gelirsin.:1hug:
ne güzel bebişerinizle hasret gidereceksiniz hihoyyyt
cmrt bende görecem inş..sabırsızlıkla bekliyorum yavrumu çok özledimmmmmm:asigim:
Ayy inşallah arkadaşlar..Gerçi cinsiyetlerinden çok sağlıklı olmaları önemli benim için..Cinsiyeti sadece şu bakımdan merak ediyorum ona göre hazırlık yapayım alışveriş yaparken diye...İlla kız ya da erkek olsun demiyorum..Allah sağlıklısını hayırlısını versin hepimize inşallah..Aminnnnna.s.güzel haberlerle gelirsin inşallah canım biri kız diğeride erkek olsun ikiside çok sağlıklı olsun...4 boyutlu ultrason da çok güzel gözüküyor bebişler kocaman..
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım biri kız diğeride erkek olsun ikiside çok sağlıklı olsun...4 boyutlu ultrason da çok güzel gözüküyor bebişler kocaman..
selam kızlar nasılsınız ben temmuz annesi olucam kısmetse beni de o güzel listenize ekler misiniz tahmini doğum tarihim 28 temmuz
canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil bu haftalarda net değildir zaten 16.cı haftada garanti öğrenirsin hayırlısı olsunkızlaaar ben bugün 2 li testin sonucunu öğrenmeye gittim çok şükür sorun çıkmadı bebeklerede bi bakalım dedi dr. neyse bebekleri incelerken her ikisinde de çıkıntı gördü ikiside erkeğe benziyor dedi bugün 13. haftam bitti erken değil mi sizce, ben bi kızım olsun çok istiyordum ama hayırlı ve sağlıklı olmaları en büyük önceliğim. bu arada bebişlerim çok hareketliler yavv bakmaya doyamadık:)
yarın onuda sorym canım ya iyikisöyledin ben yaptırmadım o testi daha yarın yaptırıym gitmşkenCanım sakın ihmal etme.Bebekler bir süre sonra annelerdeki demiri çekiyorlarmış bu yüzden bizim demir haplarına ihtiyacımız oluyor..
Ayrıca tiroid hormonu çok önemli arkadaşlar..Ne olur bunu hafife almayalım..t3 t4 ve tsh ler çok çok önemli..eğer tiroidlerimiz yetersiz kalırsa Allah korusun bebeklerimizde bir çok rahatsızlıklar oluşur..Cücelik,gerizekalılık,kalp yetmezliği gibi..En kısa zamanda bir endokrin veya dahiliye uzmanına gidip tiroid hormonlarımızın tahlilini yaptırmalı ve ona göre ilaçla denge sağlamalıyız..Sonuçları çok kötü olur değilse..Allah korusun...
hoşgeldin jasmin, hayırlı ve sağlıklı olsun bebişin inşallah:1hug:
Maşallah kuzularına Aslıcığımkızlaaar ben bugün 2 li testin sonucunu öğrenmeye gittim çok şükür sorun çıkmadı bebeklerede bi bakalım dedi dr. neyse bebekleri incelerken her ikisinde de çıkıntı gördü ikiside erkeğe benziyor dedi bugün 13. haftam bitti erken değil mi sizce, ben bi kızım olsun çok istiyordum ama hayırlı ve sağlıklı olmaları en büyük önceliğim. bu arada bebişlerim çok hareketliler yavv bakmaya doyamadık:)
Canım erken cinsiyet tesbiti genelde 4 boyutlu ultrasonla öğreniliyor diye duydum..Mesela hüzün yılının doktoru da erken tesbit yapmış..4 boyutlu ultrasonlar bu konuda daha çabuk bilgi veriyor...2d boyutlu ultrasonda hareketler çok anlaşılmıyor ama 3 boyutlu 4 boyutlu renkli ultrasonlar harika...:asigim: Sen 7 şubatta gideceğine göre baya kocaman göreceksin yavrukuşunu...canım bende 7 şubatta giricm 3 boyutluya doktor herşey söylüyomu yani normal ultrasondakigibi değil dimi meraktan duramıyorumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?