Herkeze kocmannn günaydın....
demetçim maşallah kuzun kocaman olmuş gözünaydın tatlım maşallahh prensesimize...
starduş canım dikkat et kendine...bol kalsiyum alıp doğal yollarla geçirmeye çalış şikayetlerini...
badem inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan
bende yarın gidiyorum allahın izniyle sağlıkla görürüm inşallah meleğimi...
günaydınnnnnnnnn :teytey:
güzel bi gün olur inş hepimiz için a.s.
hasta olan anneciklere çok geçmiş olsun,aman dikkat edin edin kendinize a.s.
dr gidecek arkadaşlarımızda inş güzel haberle gelirler inşa.s.
yarında ben hasret giderecem yavrumla
çook özledim bebişimi:asigim:
veee gösterirse cinsiyetini de öğrenecemmmmmm inş. :dance::dance:hihoyyythihoyyyt
ayy tatlım maşallah ne güzell ne büyük bi mutluluktur tahmin edebiliyorum..
günaydın canımm
inşalah öğreneceksin sende bebişinin cinsiyetini yarın :CüvCüv:
bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olacak hihoyyyt
günaydın çok hastaydım dün hiç bir terim tuıtmuyordu başım bütün gün ağrıdı hatta dün giremedim pek fazla yattın bütün gün ve belliydi dünden grip oldum ama drumu aramıyorum sabredicem ıhlamur iğçiyorum limon suyu belki atlatırım burnunma akmaya başladı.
iyiyim canım sen nasılsın:cüvcüv:
Oğluşum karnesini aldı geldi, tatile girdik onun sevinci var şimdi evdehihoyyyt
teşekkürler melek teyzesii:1hug:, yarında senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah, bakalım prensesimiz ne pozlar verecek doktora:asigim:
Oğluşum karnesini aldı geldi, tatile girdik onun sevinci var şimdi evdehihoyyyt
günaydın derin.ay sorma ya bendede dün başladı grip.dün boğazım çok ağrıyordu.şimdide kafam kazan gibi.bugün daha kötüyüm dünden.bol meyve yeyip ıhlamur gilan içicez artık.
AHH BİTANEM YA NASIL ÖZLEDİM YAVRUMU OYSA 4 GÜN OLDU DAHA GÖRELİ..........KIYAMAM BEN ONA YAA ÇOK TATLI YAVRUM BENİM......
MAŞALLAH OĞLUNDA ÖMÜR BOYU BAŞARILI OLSUN İNŞALLAH ..KARNESİ EMİNİM ÇOK İYİDİR...
BİZDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞALLAH.......
:1hug:
YAA BENİM KIZIM KESİN KIZDIR DDİMİ DEĞİŞİRSE DİYE ÇOK TEDİRGİNİM VE AÇIKÇASI KORKUYORUM.....:asigim:
NEDEN % 100 EMİN OLAADI AKLIM SORU İŞARETLERİ İLE DOLU......
BEN KIZIMA ÇOOOOOOOOOOK ALIŞTIM ALLAHIM KORUSUN YAAAAAAAAAAAsenağlama
kızlar ne oluyorsunuz yaa nazara mı geldiniz:1no2: Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinea.s.
günaydınnnnnnnnn :teytey:
güzel bi gün olur inş hepimiz için a.s.
hasta olan anneciklere çok geçmiş olsun,aman dikkat edin edin kendinize a.s.
dr gidecek arkadaşlarımızda inş güzel haberle gelirler inşa.s.
yarında ben hasret giderecem yavrumla
çook özledim bebişimi:asigim:
veee gösterirse cinsiyetini de öğrenecemmmmmm inş. :dance::dance:hihoyyythihoyyyt
benim oğlum gelmedi daha
öğlen gelir sanırım karnemiz nasıl eminim güzeldir hadi bakalım tatilin keyfini çıkartın
günaydın canım, ohh inşallah yarın çok güzel haberler alacağız, cinsiyetini de öğrenirsin inşallah:1hug:
çokk saol canım.inş öğrenirim yoksa çatlıcam meraktankaydirigubbakcemile3
Bizimkinin hepsi 5 çok şükür o konuda bizi hiç üzmüyor geçen sene her sınavda 1. oldu:asigim: Şu an özel kolej de %100 burslu okuyor aynı şekilde dersanede de 1. oldu oradada burslu bize hiç masrafı yok eğitim konusunda darısı sizlere inşallah canlarım:asigim::1hug:[/COLOR][/FONT][/B]
AHH BİTANEM YA NASIL ÖZLEDİM YAVRUMU OYSA 4 GÜN OLDU DAHA GÖRELİ..........KIYAMAM BEN ONA YAA ÇOK TATLI YAVRUM BENİM......
MAŞALLAH OĞLUNDA ÖMÜR BOYU BAŞARILI OLSUN İNŞALLAH ..KARNESİ EMİNİM ÇOK İYİDİR...
BİZDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞALLAH.......
:1hug:
YAA BENİM KIZIM KESİN KIZDIR DDİMİ DEĞİŞİRSE DİYE ÇOK TEDİRGİNİM VE AÇIKÇASI KORKUYORUM.....:asigim:
NEDEN % 100 EMİN OLAADI AKLIM SORU İŞARETLERİ İLE DOLU......
BEN KIZIMA ÇOOOOOOOOOOK ALIŞTIM ALLAHIM KORUSUN YAAAAAAAAAAAsenağlama
ne güzel bi mutluluk :1hug:
Rabbim bizlerede o günleri hayırlı bi şekilde yaşatır inş :Saruboceq::Saruboceq:
Bizimkinin hepsi 5 çok şükür o konuda bizi hiç üzmüyor geçen sene her sınavda 1. oldu:asigim: Şu an özel kolej de %100 burslu okuyor aynı şekilde dersanede de 1. oldu oradada burslu bize hiç masrafı yok eğitim konusunda darısı sizlere inşallah canlarım:asigim::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?