Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.
bana 14. Haftada %90 kız demişlerdi ,hem de 2 doktor.
Geçen hafta erkek gibi duruyor dedi
hatta biz şaşırınca , çekindi galiba ,gelecek muayene de belli olur dedi.
bana 14. Haftada %90 kız demişlerdi ,hem de 2 doktor.
Geçen hafta erkek gibi duruyor dedi
hatta biz şaşırınca , çekindi galiba ,gelecek muayene de belli olur dedi.
Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.
sizinki yin %lide olsa göstermiş benimki hiçgöstermedi tahmin bile edemedik
Merhaba arkadaşlar,herkese hayırlı cumalar :1hug:
nur genelde derler kız bebekler göstermez diye
kız olabilir
BELKİ BİZİMKİDE DEĞİŞİR kaydirigubbakcemile3 HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNLARDA KUZUCUK GÖSTERMEYİNCE BOZULDUM BİRAZ AMA NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN KESİNLEŞİR ARTIK yerimseniben
:sm_confused:YAWW NAIL DEĞİŞİYOR Kİ BU BEBKLERİN CİNSİYETİ HİÇ AKLIM ERMEDİ....fisfisfis
BENCE DEĞİŞMEMELEİ İLK NE DERLERSE O..................
YADA EMİN OLMADAN SÖYLEMESİNLER.................
BAKALIM YARIN BENİM KESİNLEŞİR DİYE UMUT EDİYORUMdelikafadulden
slm anneler hayırlı cumalar bir kaç gündür keyifsizdim nete girip sadece okuyup çıkıyordum malesef .hasta annişlere çok geçmiş olsun.zuzuumm sana da çok geçmiş olsun .keyfimi yerine getiren bebişim oldu dün akşam tv seyrederken birden karnımın alt kısmına kuvvetli iki üç tekme yedim hihoyyyttabiki içerden bebiş mesaj verdi heralde canlan biraz diye ben bir kaç haftadır zaten hafif kıpırdamalar hissediyorum ama bu sefer resmen okkalı bir temke oldu eğer bir inanç vardır ilk tekmede kime bakarsan ona benzer derler benimki ya derya baykal yada oya inci ye benzeyecek çünkü tamda deryalı günlerin tekrarını seyrediyordumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?