2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim 3 veya 4 boyutlu var sanirim senin dr da yarın büyük ihtimalle görür gibime geliyor şekerim

EVET İLSUCUM DOKTORUMUN USG Sİ 3 BOYUTLU RENKLİ....
12+3 KEN EMİN OLAMADI...............ÇOK ŞAŞIRDIM ÇÜNKÜ 11.HAFTADA BİLE 100 DE 100 DOĞRU ÇIKARDI TAHMİNLERİ..BENİM TÜM ARKADAŞLARIMA TEREDDÜTSÜZ SÖYLEMİŞTİİ CİNSİYETLERİNİ..........
AMA BENDE BİR TÜRLÜ EMİN OLAMADI ÜZTELİİK YAVRUKUŞUMUN POZİSYONU HEP UYGUNDU USG Yİ AÇAR AÇMAZ YANAŞIP LAP DİYE AÇIYOR BACAKLARINI........
DOKTORUM ÇIKINTI VAR DEDİ..........KIZA DE BENZİYOR BU ÇIKINTI AMA YANILABİLİRİM DEDİ.......ÇIKINTININ GELİŞİMİNİ TAKİP ETÇEKMİŞ...ZATEN BEİM BEBİŞ GEÇ DÖLLENME YA AZCIK YAVAŞ GELİŞİYOR...........
KIZ GİBİ AMA KESİN DEĞİL EMİN OLAMADIM DEYİP DURUYOR YA...........
% 60 DEDİ BİRDE..........EE ZATEN % 50 ŞANSIMIZ VAR..................
PAZARTESİ GİTTİĞİM PROF TU ONUNDA USG Sİ SANIRIM GELİŞMİŞ BİŞEYDİİİ KEMİK YAPILARINI FALAN SAYDI.........
O DA ERKEĞE BENZİYOR GİBİ BÜYÜK İHTİMAL ERKEK DEDİ.................İNANMADIM ASLINDA AMA İÇİME DE Bİ SIKINTI DÜŞTÜ..............
YARIN KESİNNN NETLEŞİR ALLAHIN İZNİYLE..İNŞALLAH KIZIM OLACAK DUA EDİN BANAAAA....
BOL ÇIKOLATA YER GİDERİM BAKALIM:lepi::lepi::lepi:

Arkadaşlar cuma vaktine yaklaşıyoruz bizleride dualarınızda unutmayın inş..a.s.
herkeze hayırlı cumalar,Rabbim dualrımızı kabul eylesin inş :Saruboceq::Saruboceq:

allah gönlüne göre kalbinin istediğini ve sağlıklısını versin canım

Ayyy demetçim maşallah oğluna allah herkeze nasip etsin inşallah...
allah başarılarının devamını getirsin...çok tebrik ederim....
bence çocuğun başarısında ailenin de rolü çok büyük...
maşallah oğluna

hepinizin cuması mübarek olsun kızlarr allah bebeklerinizle uzun ömür sağlık ve mutluluk versin size...

maşallah oğluna.allah nazarlardan saklasın.hayatı boyunca böyle başarılı olsun inşallah

Çok teşekkürler teyzesi:1hug:

Darısı öykünün başına inşallah:asigim:

Evet ailenin rolü de büyük, öğretmeninde çocuğunda...

Teşekkürler kızlar sizlere de Hayırlı Cumalar.....

Rabbim dualarımızı kabul etsin, yavrularımıza sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq::1hug:

maşallah oğluna.allah nazarlardan saklasın.hayatı boyunca böyle başarılı olsun inşallah

Aminnn canım Rabbim hepimizin evlatlarına önce sağlıklı sonra başarılı ve mutlu uzun ömürler nasib etsin, tabii anne ve babalarıyla inşallah:Saruboceq:

hihoyyythihoyyythihoyyytayyyyyyyyyyy yirim ben senin öykü diyen ağzını bak nasıl heycanlandım şimdi..:lepi::lepi::lepi:
çok keyiflendimmm iyice benimsedim öykümü:asigim:
:teytey::teytey::teytey:teşekkür ederiz canımŞeniz

Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.

Cadı seni kaydirigubbakcemile3

Hep dua ediyorum senin için canım o kadar çok ve kalpten istiyorsun ki Rabbim gönlüne göre verecek inşallah:1hug:

Öyküne sağlıkla kavuştursun yaradanım inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Ayy canım yaaa çok büyük geçmiş olsunnn:1no2: O börek mi zehirlemiş seni söylüyordun midemi bulandırdı diyeCADIARZU

Çok şükür ki bebişin iyi

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinea.s.

%90 kız dediler canım ama bu gidişimizde yan yattı kuzum göremedi doktorumuz yarın tekrar bakacak yerimseniben

bana 14. Haftada %90 kız demişlerdi ,hem de 2 doktor.
Geçen hafta erkek gibi duruyor dedi
hatta biz şaşırınca , çekindi galiba ,gelecek muayene de belli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…