2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ya, mide bulantılarım azaldı ama dişlerimi fırçalarken ölüyorum ben, fırçayı dişlerime değdirmemle öğürmem bir oluyor, tam bir işkence benim için diş fırçalamak laelaelaelaelae

kızlar ya, mide bulantılarım azaldı ama dişlerimi fırçalarken ölüyorum ben, fırçayı dişlerime değdirmemle öğürmem bir oluyor, tam bir işkence benim için diş fırçalamak laelaelaelaelae

kıyamamm aynı dert bende de vardı ama geçti çokşükür ne kadar berbat olduğunu biliyorum canım diş fırçanı ve macununu değiştir istersen işe yarıyor

Benimde dilimde aftlar çıkmış çok canım yanıyor dişlerimi fırçalarken değil dilimi dışarı çıkarıp aftlara bakarken bile çok fene midem bulanıyor...

Hürrem sen buradasın sanirim dr a gidecektin noldu .geçmişte yazdıysan okuyamadım da merak ettim canım

herkese gunaydın
butun gece bır saga bır sola donup durdum
sırtım ve belım cok agrıyodu artık uyumak ıskence halını almaya basladı benım ıcın

neden kimse bişey yazmıyo...........
herkez burda gibi ama sessiz..........
yorgunmusunuz anneler.............

[ı]hürrem sen buradasın sanirim dr a gidecektin noldu .geçmişte yazdıysan okuyamadım da merak ettim canım[/ı]

evet canım burdayım beyanname yapıyorum yoğunum biraz sadece takip edebiliyorum sizi gittim doktora yaptık 3lü testimizi dün çıktı sonucumuz ama doktorumuz yarın görecek sonucu, biz testi yaptırdığımız kurumuz arayıp sorduk sonuçlar nasıl diye gayet iyi dediler ama doktordan duymak istiyorum yarın inşallah hayırlı haberlerle geleceğim ilgin için teşekkürler ilsucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…