2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

hadi inşallah bakalım nilay...
ama benim bildiğim ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı
kızım olmasını çok isterim

KIZLAR TOPİC HAYIRLI OLSUN.
GEÇTiĞİMİZ YIL BENDE YAZIYORDUM BURALARA...
ZAMAN ÖYLE ÇABUK GEÇTİKİ, KIZIM 4,5 AYLIK OLDU BİLE.

ÇİĞ ETE ELiNİZİ SÜRDÜKTEN SONRA TENİNİZDE BAŞKA BİRYERE DOKUNMAYIN.
ÇOCUĞUNUZDA LEKE OLURMUŞ ( Tabii ki batıl inanç ama inanç işte )

BENDEN SİZE TECRÜBELERİME DAYANARAK NAÇİZANE BİRKAÇ ÖNERİ...

* BULANTILARINIZ BAŞLAYABİLİR, KENDİNİZ ÇOK FAZLA DİNLEMEYiN.
* AŞERDİKLERİNİZİ MÜMKÜNSE BURAYA YAZMAYIN, SONUÇTA HEPİNİZ HAMİŞSİNİZ.
( Biriniz olmadık şey istiyorsunuz, diğerinizde duyunca onu aşeriyor. Kendinize haksızlık yapmayın )
* KESİNLİKLE KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEYİP, YÜKSEĞE UZANMAYIN, AĞIR KALDIRMAYIN.
* RUTİN İŞLERİNİZİ TABİİ Kİ YAPIN.
* HAZIRLIKLAR İÇİN ASLA ERKENMİ DİYE DÜŞÜNMEYİN. ÖNCEDEN ALIŞVERİŞE ÇIKMAK,
HEM CEBİNİZE KAR SAĞLIYOR, HEMDE ZEVKİNİZE GÖRE ALIŞVERİŞ YAPMA OLANAĞI SAĞLIYOR
* DOĞUMUNUZ YAKLAŞTIKÇA ASLA BEBİŞLERİNİZİ KİLOSUNU BOYUNU KIYASLAMAYIN. ( Herkesin genleri farklı, boşuna üzmeyin kendinizi )
* BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRİN. ( İlle göbişlerin büyümesini beklemeyin )
* DOĞUM YAPACAĞINIZ HASTANEYE BAŞTAN KARAR VERİN ve KONTROL İÇİN O HASTANENİN HEKİMLERİNE GİDİN.
* HASTANEYİ SEÇERKEN, KENDİ STANDARTLARINIZI ve İMKANLARINIZI HESABA KATIN.
* BEBİŞİNİZİ KIZ ya da ERKEK DİYE PLANLAR YAPARAK BEKLEMEYİN.
( Önce hamiş olduğunuz için, sonra sağlıklı olduğunuz için şükredin )
* EŞLERİNİZİ ÇOK FAZLA GEREKSİZ KAPRİSLE BOĞMAYIN ( Zaten onlar gerekeni yapıyorlar :) )
* HİÇBİRŞEYİN MORALİNİZİ BOZMASINA MÜSAADE ETMEYİN, ENERJİNİZİ BEBİŞİNİZE VERİN...

HEPİNİZE SAĞLIKLI HAMİLELİK, KOLAY DOĞUM ve SAĞLIKLI BEBEKLER DİLİYORUM.

benim çin takvimine göre eylül,ekim ,kasım,aralık,ocak ,şubat ,mart erkek çıkıyor ama ben inanmıyorum tabiki buna...
birde yorumcuya baktım onda da erkek çıkıyor...
ama içime kız olacak gibi doğuyor hayırlısı olsunda .

Selam kızlar ben bişey sorucam bugün benim rahimin baya alt tarafında bi batma var yatınca geçiyor kalkınca devam ediyor. Batma dediğimde nasıl desem yanma gibi ve kesik kesik değil sürekli son 1 saattir. Başına gelen varmı kramplara alıştımda buna bir anlam veremedim.

allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin tabiki işin şakasındayız .
allah nasip etti ya bize bu mucizeyi kız veya erkek hiç farketmez.allaha bize evlat verdiği için şükretmeliyiz.
allah olmayanlara da versin

2 ay sonra allah nasip ederse öğreniriz cinsiyetlerini.ben eminim ki allah herkeze hayırlısı neyse onu verecektir.

O BATMALAR ZAMAN ZAMAN OLACAK.
BEBEĞiN RAHİME TUTUNDUĞUNA İYİ BİR İŞARET...
ENDİŞELENMENE GEREK YOK

kızlar hepiniz inşallah bebeklerinizi sağlıklı bi şekilde kucaklarınızı alırsınız inşallah. Şimdi sizin muhabbetlerinizi okuyorumda geçen senede bizler böyleydik şimdi sıra sizde size şöle diyim hamileliğinizin her gününü çok güzel geçirin.....................

yeni gelen temmuz annislerine hayirli olsun .. allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin..

aserdiklerinizle kizmi erkekmi die bosuna zaman harcamayin derim ben :))
bir arkadasimla ayni seyleri aseriyorduk.. onun kiz oldu benim erkek

ya kızalr şu çin takvimiyle ilgili bişi sorcam yumurtladığın ayı mı dikkate alacağız yoksa son adet tarihinin olduğu ayı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…