2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben çıkıyorum güzel anneler.kendinize ve minik bebeklerinize çok iyi bakın.hepinize iyi akşamlar.
öpüyorum

ben 5 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve ultrasona girdim ultrasonu çeken doktor aaa dha minicikmişş dedi evet hamilesin dedi.... ama sonuçla birlikte normal doktorun yanına girdiğimde dha gebelik var diyemeyiz canlancakmı bakalım falan dedi çok tedirgin oldum kadın çok kötümser davrandı bi dha oraya gitmicem size böle şeyler dediler mi acaba merak ettim....

çin takvimine baktınız mı kızlar....

ben dün baktım kızım oluyor görünüyor...

bende ne aşerme ne mide bulantısı hiç bişey yok..şüphelendim kendimden baya..
test manyağı olduğum için gittim gene bir idrar testi yaptım.en az 4 saatlik idrar tutmuş olmak gerekiyordu..daha önce en az 5 dak beklediğimde zar zor silik bir 2.çizgi görüyordum..Ama az evvel yaptığım testte 2.çizgi hemen ve daha koyu bir şekilde belirdi..
Olleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
çilek alerjik bir meyvedir beyaz melek.
Dikkat et benim görümceim ilk bebeğinde sorun yapmış doktor öyle demiş.2.de de canı çekmiş ama yememiş.ilkini kaybettiğ için.
Azıcık ye olur mu?
Benim canım hiç bir şey çekmiyor şu an ne aklıma gelse midem bulanıyor.
Keşke bir şey çekse.yada çekmediği iyi belki de
zorla yediğim şeylerde kg yapıyor sanırım.
Aman allah sağlıklı bebekler verisn rabbim.
Iyi akşamlar kızlar.
Kendinize ve bebeğinzie çok dikkat edin olur mu?
Allaha emanet olunuz

Badem daha 4 haftalıksın.ben o günler de hep çok rahatım iyi geçecek diye seviniyordum.:))))
tadını çıkart bu rahatlığı
7 .haftanın başında artıyor canım ama hiç olmayabilirmiş de.
Testleri bırak yemeye bakkk

canım hayırlı olsun merak etme tamam mı 6. hafta kalp atışlarını duyman lazım oda o yüzden demiştir doktorlar herşeyi bir anda söyleyiveriyorlar zaten benimde kesem aşağıya yerleşmiş doktor bu bebek düşer durmaz dedi bende başka bi doktora gittim bişey olmaz merak etme dedi sen kendini üzüpte bebeğini rahatsız etme ende daha gitmedim doktora yarın gidecem :teselli:

Merhaba kızlar bende allah kısmet ederse temmuz annes olcam benım kanamalarım vardı pzt doktora gtııım bızımde kesmız gorundu çok şukur ama sabah akşam progestan ıgnesı kullanıyorum .. Allah ınsllah kalp tışınıda duymak nasıp eder tedırgınım pazt kontrol var yıne bakalım

kızlar bende allah nasip ederse temmuz annesi olacağım 11 sene sonra 2 tüp bebek yaptık olmadı 3. için yılbaşını bekliyorduk. allah verdi inş devamı gelir kızlar ben gebelik çizelgesi beceremiyorum yardım edermisini,z bana
ingilizce olduğu için

Canım hayırlı olsun Allah kucapına almayı nasip etsin benim çizelgemi arkadaş yaptı benimkinden değilde istersen diğer arkadaşlarınkinden yaparım sana

ay canlarim benim yhaa :asigim:
tebessümle okuyorum yazdiklarinizi .. tekrar yasiyorum o günleri

yanliz konu farkliliginda yeni topic acarsaniz takip etmeniz acisindan daha kolay olur ..
herseyi burada paylasmayin güme gidiyo.
özellikle sonradan ..ileriki haftalarda araniza katilacak arkadaslariniz icin kolay olur
konu konu ayrilirsa..
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…