2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlar geçmişi okuyamadım yine çok sayfa var ben bilgisayara baktıkça başım daha çok dönüyor sizlerde varmı böyle bişey?

Ilsu söyleyemem ki sonra sizinde canınız çeker::))
eşimi aradım akşama al diye bakalım bulacak mı...
Bir yaz meyvesi

canım transfer gününü baz alacaksın tansfer günü hariç kaç gün geçtiyse ona 2 hafta ekle aramızda 3-4 gün olması lazım hehe döverim seni önce doğrursan kaydirigubbakcemile

Bir kaç gün değil en az 2 hafta erken doğum yapıcam ben fıstığım kaydirigubbakcemile3

Epidural sezaryan yaptırıcam..Normal doğum yapamam bazı nedenlerden dolayı..

sezaryanı da vajinal açıklık başlamadan yapmaları gerekiyor..O da anca doğumdan 2 hafta önce oluyor...:1rolleyes:

bu arada rosem sen kaç haftalıksın tedaviylemi oldu yoksa normal mi anlat bakalım biraz
canım ben 4 aydır yumurta takıbı yaptırıyordum.bu ayda catlatma ıgnesı ve yumurta gelısıtırıcı ılac kullandım.doktorum bu ayda olmazsa asılamaya gecelım dıyordukı cok sukur ALLAH ıma melegım bu ay geldı.bız 6 haftalık olduk teyzesı.hihoyyyt

rozem nasılsın gülüm iyisindir inşallah
canım fena degılım bıraz mıdem bulanıyor bugun.
sen nasılsın?
dun bıraz dısım agrımıstı ama bugun agrımıyor cok sukur.su ılk 3 ayımızı hayırlısıyla bır gecseydı cok rahatlıcaz hepımız.

Ben daha bişeye aşermiyorum..henüz aşerme duygum yok..ama kocişe dondurma canım çekti bilmem ne canım çekti diye naz yapıyorum..Aylarca bekledik hamiş kalmayı,azıcık nazlanalım ama demi..kaydirigubbakcemile3

Kızlar iyi akşamlar nasılsınzı bakalım biz çok mutluyuz evimize ve babamıza kavuştuk... yarında doktora gidecez bebişimizi görmeye

bende de aş erme falan yokta mide yanması var birde çok tükürük salgılıyorum sizde de varmı bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…