çok teşekkür ederim canım. o kadar sevindim ki duyunca kilosu ve boyunu sormayı unuttum.ayyy ama görecektin nasıl tatlıydı.elleriyle cinsiyetini saklıyor . hiç rahat durmadı.daha şimdiden özledim oğlumu...Tebrikler sibelcim sağlıkla gelsin oğluşun inşallah
canım ultrason görüntüsü aldıysan orda yazıyorçok teşekkür ederim canım. o kadar sevindim ki duyunca kilosu ve boyunu sormayı unuttum.ayyy ama görecektin nasıl tatlıydı.elleriyle cinsiyetini saklıyor . hiç rahat durmadı.daha şimdiden özledim oğlumu...
merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız?
gecmıse bakamadım cok fazla vaktım yok,hemen sıze yazmak ıstedım.
aksam yemege gıdecez kayınvalıdemlere.delikafadulden
bu arada bugun doktora gıttık.hihoyyythenuz geldım hemen sıze yazıyorum.
melegımı gordum kocaman olmus teyzelerı.oyle heyecanlandım kı.:1hug:
doktorumuz bebegımın erkege benzedıgını soyledı.Şeniz
bazen yanılma payımız olabılıyor,bebegın kordonu bızı yanıltabılıyor,18.haftadan sonra kesınlesır ıyıce dedı.
10 gun sonra kendı doktorumuz da bakalım aynı seyı soyleyecekmı.hihoyyyt
canım aldı fakat 4 boyutluda baktı cinsiyetini görmek için fakat dökümde yazmıyordu..ama tekrar bakayım.boy ve kilo için 1 ay bekleyeceğim.canım ultrason görüntüsü aldıysan orda yazıyor
tesekkurler canım.daırısı sıze ınsalalh.sibel ve rosemde erkek bebek müjdesiyle gelmiş oh ohh çok güzel erkek bebekler arttı darısı başımızakaydirigubbakcemile5
canım doktorum % 100 luk bırsey demedı.yanılma payınıda bıraktı.Rosemcim hayırlı olsun tatlım.sende benim gibi bugun ögrenenlerdensin ama seninki sanırım %100 değil.ıns en kısa zamanda öğrenirsin müthiş bir duygu hakikaten..
canım benım tesekkur ederız teyzesı.:1hug:AYYYYYYY MAŞALLAH BEBİŞİMİZE ÇOK SEVİNDİM TATLIM ALLAH TAMAMINI ERDİRSİN ALLAH GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...
İÇİME DOĞMUŞTU ERKEK DİYE....
HAYIRLISI İNŞALLAHHHH:lepi:
canım tebrik ederim inş yanılmamıştır.bana da erkek dedi..kızlar banada 13+0 iken erkek demıstı ama cok kuccuk olduğu ıcın ben pek ınanamıyorum onumuzdekı hafta tekrar gıtmeyı dusunuyorum
canım benım tesekkur ederız teyzesı.:1hug:
amın canım hepımızınkını ınsalalh.:Saruboceq:
ıcıne dogması ben cok dugulandırdı.Şeniz
ınsalalh sende yarın kesın bırsey ogrenırsın bebegınle ılgılı.:dance::dance:
amın canım herkesın gonlune gore versın.YARADANIM HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH...
HADİ BAKALIM GİT TE KAYNANANLARA VER MÜJDEYİ...
BENDE ÖĞRENİRİM YARIN % 100 HERALDE...
GÖSTERMESSEDE GÖSTERENE KADAR BEKLERİM BEBİŞİMİ..
AMA KIZ BENİM PRENSESİM DEĞİŞMEZZZZZZZZZ İNŞALLAH...
KENDİNE DİKKAT ET ÖPÜYORUMŞeniz
yine hormanlardan dolayı alınganlığım tuttu herhalde ama benimle bu formda kimse konuşmuyor oysa ben tanışma çabaları gösteriyorum .sanırım sonradan dahil olmanın faturası olsa gerek.iyi günler diliyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?