canım ya hiç kafanı takma neden seninle konuşulmasınki gözden kaçırılmışsındır bazen bende aynen senin gibi hissediyorum ama sonra arkadaşları merak edip geri dönüyorum tabi sen iki katı alıngansın delikafaduldendur gitme bir yere bence a.s.yine hormanlardan dolayı alınganlığım tuttu herhalde ama benimle bu formda kimse konuşmuyor oysa ben tanışma çabaları gösteriyorum .sanırım sonradan dahil olmanın faturası olsa gerek.iyi günler diliyorum size
ayyy bende çoooooooook heycanlandım yarın gideceğim yavrumu göreceğim bakalım napıyo benim miniğim
doğum günün kutlu olsun canımm.Rabbim bebişinle hayırlı ömürler versin inş..maşallah arkadaşına ne güzel düşünmüş.çok hoşuma gitti:1hug:bugün de benim doğum günüm hihoyyyt
geçen sene ve ondan öncek seneler geldi aklıma
elim karnıma koyup ne olur seneye bu zamanlar ya bebeğimim benimle beraber kalbi atsın yada onu sağlıcakla ve hayırlısıyla kollarıma almış olayım diye ettiğim dualar geldi aklıma , bugün çok şükrettim o yüzden kalbi benimle beraber atan minik hediyem için ..
Allah herkesi çok bekletmeden , çok yormadan anne-baba yapsın hayırlısıyla ..
bir de bugün ne oldu ..
öğlene doğru kapım çaldı , kargoymuş .. eşimden mi acaba dedim ama işleri yoğun , İngiltereden gelcek ceo larına sunum yapacak , kafa bi milyon , o yüzden ondan bi güzellik beklemiyordum açıkçası , kesin gittigidiyordan bi şeyler sipariş verdi , odur derken açtım kapıyı kargo banaymış .. bir baktım gönderene İst.dan canım arkadaşım müjgandan .. paket açarken gözlerim doldu , bir de yazıyı okudum " doğum günün kutlu olsun güzel anne :) " , yaşlar indi gözlerimden .. paketi açtım , canım ya hamile kıyafeti alıp göndermiş :asigim: bi daha ağladım tabi
ikili test sonucumu da fakslıyacaklar sabahtan beri , bir türlü alamadık faksı .
bugün tesadüfen dr.um aradı " hayırdır niye gelmedin randevuna , iyi misin " diye , o zaman sordum test sonucun iyi demişti , bir de rakamları öğrenirsem çok iyi olucak fisfisfis
canım gözün aydın.Rabbim nazarlardan korusun bebişini.a.s.merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız?
gecmıse bakamadım cok fazla vaktım yok,hemen sıze yazmak ıstedım.
aksam yemege gıdecez kayınvalıdemlere.delikafadulden
bu arada bugun doktora gıttık.hihoyyythenuz geldım hemen sıze yazıyorum.
melegımı gordum kocaman olmus teyzelerı.oyle heyecanlandım kı.:1hug:
doktorumuz bebegımın erkege benzedıgını soyledı.Şeniz
bazen yanılma payımız olabılıyor,bebegın kordonu bızı yanıltabılıyor,18.haftadan sonra kesınlesır ıyıce dedı.
10 gun sonra kendı doktorumuz da bakalım aynı seyı soyleyecekmı.hihoyyyt
ALTTAN MUAYENEDE COK DAHA NET BELLİ OLUYOR DİYORLAR
EĞER RAZI GWELİRSEN ÖYLE BAKTIR Bİ CANIM :asigim:
bademin randevusu kaçtaydı kızlar
Ya kıslar bizim cinsiyetimiz için doktorumuz erkek dedi bende öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim. Yüzde sorduğumda yüzdesi yok bayağı erkek dedi çekip verdi hatta resmini:):) Ben diyorumki doğumdan hemen sonra acaba oğluşumu sünnet ettirsemmi bi yerde duymuştum göbek kordonundan daha çabuk iyileşiyomuş bez bağlamada felanda sorun olmuyomuş acaba yaptırsakmı diyorum ya büyüyünce 6-7 yaşında düğününüde yaparım kısmet olursa rahat rahat koşup oynar erkek annesi olucak arkadaşlar ne düşünüyo acaba bu konuda bilgi rica ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?