2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım ya hiç kafanı takma neden seninle konuşulmasınki gözden kaçırılmışsındır bazen bende aynen senin gibi hissediyorum ama sonra arkadaşları merak edip geri dönüyorum tabi sen iki katı alıngansın delikafaduldendur gitme bir yere bence a.s.

Aaa aşkoldun ama beste canım yaa ben senin için fotoğraf bile ekledim.........
Hem bende bazen yazıyorum ama gözden kaçıyo cevapsız kalıyor bende hiç üstünde durmayıp geçiyorum lütfen yapma zaten bizlerde birbirimizi henüz yeni yeni tanıyıp yeni kaynaşıyoruz canım

doğum günün kutlu olsun canımm.Rabbim bebişinle hayırlı ömürler versin inş..maşallah arkadaşına ne güzel düşünmüş.çok hoşuma gitti:1hug:

canım gözün aydın.Rabbim nazarlardan korusun bebişini.a.s.

ben birazdan çıkıcam.eve gidincede göbişimin resmini eklicem.yorumlarınızı bekliyorum.cinsiyette tahmin etmeye çalışın olurmu.yarın doktora gidicek arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyuoruz.herkese iyi akşamlar

bebişimi görmeye saatler kaldı hihoyyythihoyyyt
yarın sabah 10 da inş bebişimle hasret giderecemŞeniz
onu görmeyi beklemesi bile tatlı bi heycan..çok şükürkü iyiki bayanım..Rabbim annelik gibi duyguların en güzelini yaşatmayı nasip etti:Saruboceq:
kucağıma aldığımda düşünemiyorum artık o mutluluğu delikafaduldendelikafadulden
babalar küsmesin ama annelik bi başka yaaa ....:1hug:

Ya kıslar bizim cinsiyetimiz için doktorumuz erkek dedi bende öyle hissediyorum ne yalan söyleyeyim. Yüzde sorduğumda yüzdesi yok bayağı erkek dedi çekip verdi hatta resmini:):) Ben diyorumki doğumdan hemen sonra acaba oğluşumu sünnet ettirsemmi bi yerde duymuştum göbek kordonundan daha çabuk iyileşiyomuş bez bağlamada felanda sorun olmuyomuş acaba yaptırsakmı diyorum ya büyüyünce 6-7 yaşında düğününüde yaparım kısmet olursa rahat rahat koşup oynar erkek annesi olucak arkadaşlar ne düşünüyo acaba bu konuda bilgi rica ediyorummmm

canım yengemin bebeği 5 aylık..onlarda bu konuda arştırdılar.dr erken yapılması bebek için daha iyi olur demiş...ya 2 yaşına kadar yapılmalı yada 5 yaşından sonra yaptırın demiş .3 ve 4 yaşlarında çocuklar cinsel organ merakının fazla olduğu için bu yaşlarda yapılmaması gerekiyormuş..ileride pskolojik olarak etkilenebiliyormuş.a.s
ama doğduktan hemen sonra olması nasıl olur bilemem.dr a sormak gerekiyor.
ay çok küçük olur ozaman yaaa kıyamam ben ona:1hug:
biraz kendini toplasa daha iyi sanki ??

Son düzenleme:
İkili test sonuçlarım elime ulaştı nhayet hihoyyyt

şimdi ben ne anlama geldiğini bilmediğim ama rakamlara baktıımda risk grubundan uzak olduğumu anladığım sonuçları yazayım en iyisi

Down Sendromu ( NT vrisi kullanılarak hesaplanan risk )

yaş riski : 1:800
hesaplanan risk : 1:16000
sınır değer : 1:250
rik tipi : Term

Down Sendromu ( NT vrisi kullanılmadan hesaplanan risk )

yaş riski : 1:800
hesaplanan risk : 1:4700
sınır değer : 1:250

Edwards Sendromu ( NT vrisi kullanılarak hesaplanan risk )

yaş riski : 1: 7200
hesaplanan risk : 1:26000
sınır değer : 1:100

Edwards Sendromu ( NT vrisi kullanılmadan hesaplanan risk )

yaş riski : 1: 7200
hesaplanan risk : 1:7600
sınır değer : 1:100

Sonuç : düşük risk

bir de

hCGB :16.811ng/m 0.36
PAPP-A 1029.7 0.48

bu sonuca göre , hani yaptığımız istatistike göre , oğluşum mu olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…