2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ne güzel siz sürekli doktora gidiyosunuz benim doktorum ayda bir çağırıyosenağlama çok özledim bebeğimi:çok üzgünüm:

bende çok özledim ve çok merak ediorumm:uhm: en son 29 aralıkta gördüm yani yılbaşından önce ve şubatın 2sinde görcem tekrar walla gün sayıyorumm 9 gün kaldı çok şükürhihoyyyt

doktorumdan mennunum ama sanırım ikinci bi doktor bulucam kendime , ilk doktorumla randevularımın arasına ikinciye gidicem nasıl fikirkaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyy rozem canım benim bu gün doktora gidecektiii ne yaptı acaba bebek kız mı erkek mi..
Içime erkek olabilir diye doğuyor ama hayırlısı..
Hadi gel rozem kaçtayddı acaba randevusu

bugün de benim doğum günüm hihoyyyt
geçen sene ve ondan öncek seneler geldi aklıma
elim karnıma koyup ne olur seneye bu zamanlar ya bebeğimim benimle beraber kalbi atsın yada onu sağlıcakla ve hayırlısıyla kollarıma almış olayım diye ettiğim dualar geldi aklıma , bugün çok şükrettim o yüzden kalbi benimle beraber atan minik hediyem için ..
Allah herkesi çok bekletmeden , çok yormadan anne-baba yapsın hayırlısıyla ..

bir de bugün ne oldu ..
öğlene doğru kapım çaldı , kargoymuş .. eşimden mi acaba dedim ama işleri yoğun , İngiltereden gelcek ceo larına sunum yapacak , kafa bi milyon , o yüzden ondan bi güzellik beklemiyordum açıkçası , kesin gittigidiyordan bi şeyler sipariş verdi , odur derken açtım kapıyı kargo banaymış .. bir baktım gönderene İst.dan canım arkadaşım müjgandan .. paket açarken gözlerim doldu , bir de yazıyı okudum " doğum günün kutlu olsun güzel anne :) " , yaşlar indi gözlerimden .. paketi açtım , canım ya hamile kıyafeti alıp göndermiş :asigim: bi daha ağladım tabi

ikili test sonucumu da fakslıyacaklar sabahtan beri , bir türlü alamadık faksı .
bugün tesadüfen dr.um aradı " hayırdır niye gelmedin randevuna , iyi misin " diye , o zaman sordum test sonucun iyi demişti , bir de rakamları öğrenirsem çok iyi olucak fisfisfis

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun canım, ailenle tüm sevdiklerinle mutlu seneler geçirmeni dilerim.

Star düst doğum günün kutlu olsun.nice senelere bebeğinle beraber inşallah.ve eşinlede tabi

canım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere ınsallah:içelim:

doğum günün kutlu olsun cnm bebeğin ve eşinle berabe sağlıklı mutlu
yıllar dilerim.

canım çok çok geçmiş olsun :1hug:
Alahaşükür bebeğinde ir şey yokmuş
özellikle salata konusunda çok haklısın , ben de dışarıda salata yememeye çalışıyorum et yemeklerinden de iyi pişmiş olabilecekleri tercih ediyorum yada makarna felan yiyorum ..

Cok teşekkür ederim cnm a.s. Seninde dogumgunun kutlu olsun, eşinle, bebegin ve tüm sevdiklerinle nice yıllara :içelim: Umarım Temmuzda bebekinin doğumgununu kutlarıs böle iyiki dogdun nidalarıyla...

canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile5
inşallah seneye bebeğinle beraber kutlarsın doğum gününün
nice senelere canım a.s.

starduşşş canım benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bitanemmm bebişin sana en güzel hediye oldu annesiii
herşey gönlünce olsun iyi ki doğdun

Nice seneler Stardust bebeğinle eşinle
Arkadaşın en güsel bir jest yapmış araya mesafeler girse bile akılda olmak anılmak ne güsel çok sevdim arkadaşını :):)

stardust canım doğum günün kutlu olsun canımm iyi ki doğdunn
,meleğinle birlikte güzel mutlu günlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…