2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

rosem i bende merak ettim doğrusu.. akşam üstümüydü acaba randevusu...CADIARZU

güzell haberle gelsin inşallah bu sefer bebişinin cinsiyetini de öğrenmiştir bence...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun arkadaşlar birde bulantılar başladı gripin üstüne midem berbet sürekli kaynıyor ve geğirti yapıyor

doğum günün kutlu olsun canım, ailenle tüm sevdiklerinle mutlu seneler geçirmeni dilerim.

Star düst doğum günün kutlu olsun.nice senelere bebeğinle beraber inşallah.ve eşinlede tabi

canım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere ınsallah:içelim:

doğum günün kutlu olsun cnm bebeğin ve eşinle berabe sağlıklı mutlu
yıllar dilerim.

Doğum günün kutlu olsun stardustcım, inş bebeğinle ve sevdiklerinle nice yıllara girersin..

canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile5
inşallah seneye bebeğinle beraber kutlarsın doğum gününün
nice senelere canım a.s.

starduşşş canım benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bitanemmm bebişin sana en güzel hediye oldu annesiii
herşey gönlünce olsun iyi ki doğdun

starduş değil anacım star dust , değiştirtceeniz bana nickimi delikafadulden

Nice seneler Stardust bebeğinle eşinle
Arkadaşın en güsel bir jest yapmış araya mesafeler girse bile akılda olmak anılmak ne güsel çok sevdim arkadaşını :):)

stardust canım doğum günün kutlu olsun canımm iyi ki doğdunn
,meleğinle birlikte güzel mutlu günlere....

STAR DUST nice yıllara herşey gönlünce olsun

hepinize çok ama çokkkkkkkkkkk teşekkürler iyi dilekleriniz için ..
bir kat dah mutlu oldum
test soncum gelmiş , faksı almaya gidicdem birazdan
inşallah hakkaten yolundadır herşey ..

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun stardust.derin geçmiş olsun cnm . veeeee biizde karnemizi aldık çok güzel kuzumun karnesi hihoyyytama kendisi hasta olmuş yatoyor yavru kuşum benim

Tebrik ederim nar ne güsel ya benimde 6 yaşındaki yeğenim almış karnesini :) Akşam görücez bakalım yıldız doluymuş yavrum ya ilk karnesi

NAR canımmm geçmiş olsun kuzunaa karnesinin güzel olması harikaa sanırım kuzularınızın karneleri size armağan oluyoor maşallah canımm

kızlar doktora gittimbugün kan sayımım yapıldı idrar testi yapıldı tansiyonum ölçüldü bebeğimi gördüm doktorla yarım saat baktık hareketlerine boy uzunluguna gelişmine elini ayagını herşeyini ölçtü allaha şükür bebişimimn sağlığı we benim sağlığımda yerindeymiş birazdan ultrasoon görüntülerini eklicem bebişim bıcr bıcır ya

ipekpamuğu canım geçmiş olsun dinlen dinlenmeden atlatamazsın bide hamilelikte zor iyileşiyo ben başında çok grip oldum yine olucam diye çok korkuyorum evet canım malesef kafam karıştı ama benim kendi dokturum gayet ve net bi şekilde 2 kere kız dedi ısrarla bebişin pozizyonuda iyiydi hemde çok ciddiydi ben inanıyorumki kızım olacak..a.s

Bence doktorlar % 100 kesin dediyse yanılma payları çok düşük...
% 1 yanılma olabilir...
Ama benziyo ,olabilir...vb kelimeler kullandılarsa bence yanılma payları daha büyük...

Ayyyyyyyy gel hadi rozem çok merak ettim ya sabahtan da girip haber vermedi meraklandım....

Badem de gitti sanırım

kızlar meraba nasılsınız.ben tekrar döndüm.dün dr gittim 13+3 günlük çıktı cinsiyetini öğrendim erkek dedi dr eğer bir yanılma hata yoksa....13 haftalıkta cinsiyetini öğrenen arkadaşlar varmı aramızda...:lepi:

Son düzenleme:

OLABİLİYOR TATLIM...
BENİM ARKADAŞIM DA BENİM DOKTORUMA GİDİYOR..........
14.HAFTADA HER İKİSİ DE KIZ DEDİ..................
16.HAFTADA BİRİ KIZ BİRİ ERKEK OLDU...............
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…