doğum günün kutlu olsun canım, ailenle tüm sevdiklerinle mutlu seneler geçirmeni dilerim.
Star düst doğum günün kutlu olsun.nice senelere bebeğinle beraber inşallah.ve eşinlede tabi
canım dogum gunun kutlu olsun nıce senelere ınsallah:içelim:
doğum günün kutlu olsun cnm bebeğin ve eşinle berabe sağlıklı mutlu
yıllar dilerim.
Doğum günün kutlu olsun stardustcım, inş bebeğinle ve sevdiklerinle nice yıllara girersin..
canım doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile5
inşallah seneye bebeğinle beraber kutlarsın doğum gününün
nice senelere canım a.s.
starduşşş canım benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara bitanemmm bebişin sana en güzel hediye oldu annesiii
herşey gönlünce olsun iyi ki doğdun
Nice seneler Stardust bebeğinle eşinle
Arkadaşın en güsel bir jest yapmış araya mesafeler girse bile akılda olmak anılmak ne güsel çok sevdim arkadaşını :):)
stardust canım doğum günün kutlu olsun canımm iyi ki doğdunn
,meleğinle birlikte güzel mutlu günlere....
STAR DUST nice yıllara herşey gönlünce olsun
hihoyyyt canımmm süper bi haber bu hayırlı olsun kızın maşallah...
Herkese merhaba,
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bu gruba kendimi de dahil ediyorum.
Dilara sen de benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Tıpa tıp. Dr benim şaşırmam karşısında kız diyemedi. Sonra tekrar bakalım dedi. Biz senle hamilelik haftası olarak ileride olduğumuz için mi bunlar başımıza geldi bilmiyorum. Bakalım kimlerin dr'ları cinsiyeti tutturacak.
Hüzün Yılı bebeğine çok üzüldüm. Düşük, anne karnında kalbi duran bebekler beni feci üzüyor. En korktuğum şey Allah başımıza vermesin. Bence de nankörlük etmemek lazım. Hayırlı evlat olsun. Ben de kız olmasını çok istiyordum. Dr erkek dedikten sonra oğluma o kadar alıştım ki şimdi kız derse ne yapacağım diye düşünüyorum.
melek bi konuda okudum şimdi ikiz bebeklere hamile bi hanıma 12.hafta ikisi de erkek demişler çıkıntıları fasulye kadarmış doğuma 15.gün kala da biri kızmış demiş doktoru.3 boyutluya gitmek istiyorum kocam hayııııııııır diyor ya merak ediyorum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?