2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benım gıbı gece uykusuzluk ceken varmı?fisfisfis
sagıma soluma donuyorum heryerım agrıyo ve uyuyamıyorum bı turlu
:çok üzgünüm:

stardust değerlerin çok güzell çıkmış canımm maşallah bebişinee...

kızlar ya, mide bulantılarım azaldı ama dişlerimi fırçalarken ölüyorum ben, fırçayı dişlerime değdirmemle öğürmem bir oluyor, tam bir işkence benim için diş fırçalamak laelaelaelaelae

canim ayni problem bende vardi. aynisi. dis macununu degistirmek ile basla. su az sekerli karbonatli olanlardan kullan.insana yok canim ne alaka gibi geliyor ama ben ne zaman degistirdim rahatladim.
bir de fircalarken agzinda kopuk birikmesin iki fircala tukur. o zaman da daha kolay oluyor.

slm kızlar, sizi bi ziyaret ediym dedim, bn ekim annesiyim, bi zamanlar sizler gibi bizler de çok heeyecanlanır gelişlerini dört gzle beklerdik, bazen korkar bazen sevinir bazen hüzünlenirdik, çok şükür biz yavrularımıza kavuştuk, allah sizlere de kavuşmayı nasip etsin Şeniz

Sonunda bir bakarmışız ki kız oluncaya dek Beyaz Melek hamile..

Flash flash..6 erkek sonunda kızı buldu... kaydirigubbakcemile3

Şaka yaptım,umarım kızmadın :1hug:

benim eltim oyle. kiz dedei oglan oldu kiz dedi oglan oldu simdi 5 oglu var:)
hepsi de mavis sarisin sirin mi sirin. daltonlar gibi.

simdi gene hamile. 6.ya. insallah bu sefer kiz bekliyoruz. benden 1.5-2 ay once dogum yapacak.

Bademcim bir foto da sen koy da gorelim ya....

UFF NE BİLEYİM YA ŞİMDİ İPEĞİ GÖRÜNCE KENDİMDEN ŞÜPE ETTİM UMARIN BEBİŞ SIKIŞMAZ VE GÖBEĞİM GENİŞLER...YOKSA ÇOK TUHAF OLUR DAR VE BÜYÜK GÖBEKKKK:CüvCüv:

Canim hic oyle dusunme. her seye kafani takiyorsun bak. benim seninkinin yarisi kadar bile yok. dumduz. ama cok memnunum halimden artik. biliyorum bebegimin gelisimi normal saglikli, ben de hersey yolunda. metrak etme o ilk baska yer bulamadigi icin biraz buyudu. sonra o yeni yerinde belki yer buldu. yani takma kafana.
hani derler ya agir kaldirma falan. yuksege uzanma. ben bunlara dikkat etmiyorum. cok abartmiyorum ama normal halimden de uzaklasmiyorum. yokmus gibi ysamaktan memnunum.:)

canim rica ederim ne demek.

yogurdu sade yiyemiyorsan meyveli yogurt activia diyorlardi ama emin dgeilim arastirmasini yapmadim. ama bazen ben de yogurdu yiyemiyorum duz. yavan geliyor. icine 2 kasik cilek receli, portakal receli veya seftali receli atiyorum cok guzel oluyor. yavsiye ederim. bazem kuru kayisi veya incir dogruyorum. zaten abarti porsiyon secmeye gerek yok. kucuk porsiyon yeterli.

kalsiyum bak asagidakilerde bulunuyormus. illa sut ve sut urunu icmak sart degil.

Kalsiyum hangi yiyeceklerde bulunur:

Maden suları

Badem

brokoli

tereyağı

lahana

keçiboynuzu

karahindiba çiçeği

yeşil yapraklı sebzeler

keçi sütü

incir

süt ve süt ürünleri

somon balığı

sardunya balığı

deniz tuzu

deniz ürünleri

susam tohumları

şalgam yeşilliği

böğürtlen yaprağı

kuşburnu

nane

yulaf

Hanimlar bir de demir icin yesil mercimek birebir. ben cok severim zaten. Ebrul Sall'dan dinlemistim. yesil mercimegi hasliyor. sonra icine arpa sehriye atiyor birazcik da. ikisi guzelce kayniyor tekrar. biraz sulu olacak. sonra icine sarimsakli veya duz yogurt ekiyorsun.

ben ustune yagda nane yakmayi da cok severim. nefis bir yemek oluyor.hem de cok besleyici.

kızlar benım gıbı gece uykusuzluk ceken varmı?fisfisfis
sagıma soluma donuyorum heryerım agrıyo ve uyuyamıyorum bı turlu
:çok üzgünüm:

gece uykusuzluk değil de benim de her tarafım ağrıyor. sırt üstü falan da yatamıyorum belime ağrı yapıyor. sol tarafıma dönüp uyuyamıyorum. devamlı sağ tarafıma da yatamıyorum yine her tarafım ağrıyor....
ayakta fazla kalınca belim ağrıyor, fazla oturunca belim ağrıyor, fazla yatınca belim ağrıyor....
bi de ağırlaşsam ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bel ağrılarım başladıı:1no2:

Canım bende hamile kalmadan önce erkek bebek emziriyordum işte ozaman rüya tabirlerine bakmıştım. şuanda da %70 kız bebeğimin cinsiyeti

Ya aynı şekilde sırt ağrısı özellikle son 1 haftadır ayyuka çıktı bende .nereye yaslanacağımı napacağımı bilemiyorum .allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar yatarken bacakların arasına konan yastık ne işe yarıyor bilen var mı?
ağrıları mı azaltıyor acaba!!!

ınankı bende bunu dusunuyorum agırlasınca ne yapacagım bılemıyorum sureklı sureklı yatıyorum ayakta bıle fazla duramıyorum bıde kasıklarıma agrı gırıyo nedense acaba bu normalmı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…