kızlar ya, mide bulantılarım azaldı ama dişlerimi fırçalarken ölüyorum ben, fırçayı dişlerime değdirmemle öğürmem bir oluyor, tam bir işkence benim için diş fırçalamak laelaelaelaelae
Sonunda bir bakarmışız ki kız oluncaya dek Beyaz Melek hamile..
Flash flash..6 erkek sonunda kızı buldu...kaydirigubbakcemile3
Şaka yaptım,umarım kızmadın :1hug:
Kızlarrrrrrr çoook mutluyum..dr dan geldik veeee benimde bir kızım olucak..:=))
Bana da öyle geliyor canım:sm_confused: Göbeğim çok gergin sert gibi..Özellikle ortası baya şiş gibi..Daha da büyücek ya İnanamıyorum...benneyaptımki Buraya 2 bebiş nasıl sığacak aklım pek almıyor henüz..:1rolleyes:
Maşallah canım:asigim:
UFF NE BİLEYİM YA ŞİMDİ İPEĞİ GÖRÜNCE KENDİMDEN ŞÜPE ETTİM UMARIN BEBİŞ SIKIŞMAZ VE GÖBEĞİM GENİŞLER...YOKSA ÇOK TUHAF OLUR DAR VE BÜYÜK GÖBEKKKK:CüvCüv:
çok saol canım a.s. çok güzel püf noktaları aslında yazdıkların ..
ilaçlarım da aslında çok gizli kapalı yerde değiller , ekmekliğn üzerine sotelenmişler ama benim aklım bir karış havadayken onları orada görmüyorum tabi :mymeka:
sade yoğurt yiyemiyorum , midemi bulandırır öncelerden beri , meyveli yoğrut yesem sade yoğurdun yerini tutar mı acaba ? belki de hiç yememekten iyidir değil mi ?
bir de ilaçlarım sadece sabah - sabah akşam - sabah öğle akşam - sadece akşam - sadece gece olunca ve 2 haftada bir kontrole gidip geldiğimde ya yeni bir ilaç ekleniyor diğeri çıkarılıyor , yada alma şeklim değişince 2 aydır bir düzen oturtamadım .
ama daha dikkatli olucam bundan sonra , senin verdiğin püfler de yardımcı olacak bana , tekrar teşekkürler :1hug:
ben bu gece ruyamda erkek bebek gordum. oglusummus. dun de gormustum:)
rüyada erkek bebek görmek kız bebeğe ,kız bebek görmek erkeğe yorumlanırmış
kızlar benım gıbı gece uykusuzluk ceken varmı?fisfisfis
sagıma soluma donuyorum heryerım agrıyo ve uyuyamıyorum bı turlu:çok üzgünüm:
rüyada erkek bebek görmek kız bebeğe ,kız bebek görmek erkeğe yorumlanırmış
gece uykusuzluk değil de benim de her tarafım ağrıyor. sırt üstü falan da yatamıyorum belime ağrı yapıyor. sol tarafıma dönüp uyuyamıyorum. devamlı sağ tarafıma da yatamıyorum yine her tarafım ağrıyor....
ayakta fazla kalınca belim ağrıyor, fazla oturunca belim ağrıyor, fazla yatınca belim ağrıyor....
bi de ağırlaşsam ne yapacağım bilmiyorum şimdiden bel ağrılarım başladıı:1no2:
bademden haber var mı?? çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?