2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben tavukdan nefret ediyorum.Midem fena halde yanıyo.Acıkıyorum.Ama her şeyi de yiyemiyorum.hep bi şeyler yemek istiyorumkaydirigubbakcemile5

Ah keşke evde olsaydım
şimdi.mecburen dünden alıp yemediğim bir açmayı ıhamur çayı ile yedim.
Ancak evde olsamda azıcık ekmek bşraz peynir domates gibi ballı kaymak gibi bebeğimi beslesem bu ancak karın doyuruyor.işte.
Ama şimdi ben bebeğime ceviz ,fındık,fıstık,kuru üzüm yedireceğim.aradakşi açığı inşallah kapatırım.
Ayy bir merak ediyorum ki.
Orda olması gerekne yerde olamsı gereken şekilde mi acaba.
Bebeğim seni görmeyei çok istiyorum.pıt pıt kalbin atarken ekranda gözyaşlarıma hakim olamam herhalde.

ben iyi sayılırım belirtiler başladı artık hamile gibi hissediyorum kendimi se nasılsın hüzün ??
bademcim ya sen iyisiniz inşallah ..
Gayet iyiyim ben bitanem:1hug:

ya ben de şu keseyi ve kalp atışlarını duysam bir...hamileyken fetusun kalp atışlarını duyuran bir dopler var..10.haftadan sonrası için..Onu almayı planlıyorum..Aralık ayı gibi almak nasib olur inşallah..Emalie falan da gönderilebiliyormuş...

Günaydın arkadaşlar. Ben 8. haftama girdim. Şimdiye kadar uyku sorunu ve karın ağrısı dışında bir şikayetim olmadı.Haa birde göğüs ağrısı. Kimi zaman gece bile uyanıyorum ağrıdan.
Eski bluzlerim olmaz oldu. Göğüsler iyice şişti.
Arkadaşlar. çoğumuz çalışıyoruz sanırım. Sabahları pek iştah olmuyor.
Onun için yanınızda mutlaka işe gelirken süt, meyve, fındık, badem, ceviz gibi şeyler alın.
Gün içinda atıştırırsınız. Azar azar yiyin.

bizde akşam ceviz ve badem aldık ..
ama aşırı yememek gerekirmiş.
her akşam 3 ceviz 1 badem ye dedi doktorum bu yeretlimiş fazlası zarar getirebilir çok yeme dedi.

pazar gününün gelmesini iple çekiyorum.
ilk defa bebişi görmeye gideceğim.allah nasip eder inşallah herşey normaldir.

Bu arda, lifli gıdaları tercih edin. Ama eti de ihmal etmeyin.
Izgarada iyice pişmiş eti mutlaka tüketmemiz gerekiyormuş.
Birde tavuk hakkında hastanenin birinde yayınlanan bir dergi vardı orda okumuştum.
İyi pişmemiş tavuğu kesinlikle yemeyin diyordu.

bütün hayvansal ürünleri iyice pişirerek yemeliyiz..Çiğ ete hayır:dilcikar:Sebze ve meyvelerde iyice yıkanmalı..Toksoplazma falan Allah korusun.:Saruboceq:.

günaydın kızlar benim hiç keyfim yok 4 gündür ağzımın tadi yok canım bişey almıyo zorla yiyorum halsizlik hat safhada helede sabahları kendime gelene kadar göğüs sızlaması ve arada miyde bulantısı halsizlik bendeki belirtiler bunlar..

bızde yarın gıdıyoruz kızlar bu aksam ıstanbula gıdıcez anneme
yarın sabah 10 da muayenemız var dua edın nolur saglıkla goreyım bebısımı
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…