- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
kızlar buda benim göbeğim işte
Ista bundan guzel haber olmaz.. valla coook sanslisin..hadi Allah tamamina erdirsin.
hoşgeldin canım bizde seni merak etmiştik.
oğluşun hayırlı olsun boylu olacak demekki :))
öbürüsü de inş kızdır. diğer dr birisi kıza benziyor demişti çnkü sana
Doğum günün kutlu olsun canım...:asigim: a.s. :1hug:
Merhaba arkadaşlar..:1hug:
Bebeklerimden bir tanesi kesin olarak erkek çıktı
Diğeri kıza benziyor dedi ama çok emin olamadı,haftaya bu güne tekrar randevu verdi..
Normalde bu gün 14 + 1 günlüğüm
Ama büyük olan yani erkek olan 14 + 6 günlük ve 8,97 cm ,
diğeri 14 + 2 günlük ve 8.37 cm çıktı...
Bebeklerimin durumu çok iyiama benim plesantalar aşağıdaymış..İş yapmak yorulmak kesinlikle yok dedi...İşi bıraktığın iyi olmuş dedi..Asla yorulmamalısın dedi...:sm_confused:
Tüm yavrukuşlar sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...:Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!
canım ultrasona göre fark olabiliyormuş ama doktora bir kaç gün avvel daha kısaydı boyları dedim..Normal dedi..Bu aralar çok hızlı bir büyüme dönemimdeler dedi...Yani büyürmüş bir gün içinde bile.....Bademcim bir sey soracam. 2 gun once gittign ultasonda boylari ve gunleri farkli cikmisti. yani hani buyur ama 2 gunde bu kadar hizli buyumez. ultrasondan ultrasona fark mi oluyor?
canım çok sevindim bebişlerinin iyi olduğuna inşallah gönlüne göre verir rabbim bir kız bir erkek korkma canım plesanta aşağıda olabilir çoğu gebelikte var benimde kızıma hamileyken öyledi hemde çalışıyodu 7 ayıma kadarda çalıştım işimde çok yorucuydu hiç dinlenme yoktu alalhın izniyle kafana takma hiç bişeycik olmaz sen yeterki o durumu aklındna çıkar rahatmış gibi davran bebişlerini düşün..:1hug:
canım ultrasona göre fark olabiliyormuş ama doktora bir kaç gün avvel daha kısaydı boyları dedim..Normal dedi..Bu aralar çok hızlı bir büyüme dönemimdeler dedi...Yani büyürmüş bir gün içinde bile.....
Hayatım bende plesanta previa çıktı..Kesinlikle çalışmam yasak şu an..Asla iş yapma,fazla yorulma dedi doktor..Çok riskli durumun dedi....Bu sana sorun yaratabilir dedi..Ara ara kanamalarım oluyor çünkü.....İlişki bile kesinlikle yasak....
Benim yok bu yastiklardan fiyatlari pahali geldigi icin almadim ama kendim yapmayi duusnuyorum. dikmesinde bir sey yok. baston gibi bir sey zaten. ama ozellikle hamileligin ilerki safhalarinda cok rahatlatiyormus. ozelikle zaten bacak arasina yastik tavsiye ediliyor. hem bogek destek aliyor yestiktan yani kendini zorlayarak yatmak zorunda kalmiyorsun hem de rahat.
dikebilirsiniz yani. hadi bakalim marifetli temmuz anneleri is basina.
rosemcim ve sibelcimm tebrik ederim canlarım bebişlerin sağlıklı olması çok güzelll bi haber bana da rosem in ki erkekmiş gibi geliyoodu. tabii önemlisi sağlıklı olması allah ım uzun ömür versin yavrukuşlarınıza...
Rosemcim gözün aydın .tebrikler
rosem bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.olsun kesin olmasa bir tahmin olması bile güzel.
canım gözün aydın.Rabbim nazarlardan korusun bebişini.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?