2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin şimdi gördüm çok tatlı bir göbüşün var .
masallah seninkide ufak değil .sizi gördükçe içime su serpiliyor benimkide büyükçe .

Bademcim bir sey soracam. 2 gun once gittign ultasonda boylari ve gunleri farkli cikmisti. yani hani buyur ama 2 gunde bu kadar hizli buyumez. ultrasondan ultrasona fark mi oluyor?

selsin maşallah göbüşünee. çok tatlı oluyor böyle yeni yeni büyüen göbüşler..
badem senin de gözün aydın inş diğeri hayırlısıyla kızdır.
kibele yastıklar çok güzelll. burda olsa devamlı uyurdum heralde. çok rahat görünüyorlar

Ista bundan guzel haber olmaz.. valla coook sanslisin..hadi Allah tamamina erdirsin.

hoşgeldin canım bizde seni merak etmiştik.
oğluşun hayırlı olsun boylu olacak demekki :))
öbürüsü de inş kızdır. diğer dr birisi kıza benziyor demişti çnkü sana

Teşekkür ederim arkadaşlar...:1hug:

Ben rüyamda hiç bebek görmedim..Ama dün gördüğüm rüyada saçlarımı atkuyruğu yapmışım ama saçlarmın önleri biraz seyrekleşmiş ,hafif kellik durumları gördüm...:sm_confused: kaydirigubbakcemile3 Ne anlamı var bilmiyorum artık...

canım çok sevindim bebişlerinin iyi olduğuna inşallah gönlüne göre verir rabbim bir kız bir erkek korkma canım plesanta aşağıda olabilir çoğu gebelikte var benimde kızıma hamileyken öyledi hemde çalışıyodu 7 ayıma kadarda çalıştım işimde çok yorucuydu hiç dinlenme yoktu alalhın izniyle kafana takma hiç bişeycik olmaz sen yeterki o durumu aklındna çıkar rahatmış gibi davran bebişlerini düşün..:1hug:

Benim yok bu yastiklardan fiyatlari pahali geldigi icin almadim ama kendim yapmayi duusnuyorum. dikmesinde bir sey yok. baston gibi bir sey zaten. ama ozellikle hamileligin ilerki safhalarinda cok rahatlatiyormus. ozelikle zaten bacak arasina yastik tavsiye ediliyor. hem bogek destek aliyor yestiktan yani kendini zorlayarak yatmak zorunda kalmiyorsun hem de rahat.

dikebilirsiniz yani. hadi bakalim marifetli temmuz anneleri is basina.

bademcim maşallah ikizlerine.çok sevindim.inşallah diğeride kızdır.aman dikkat et canım kendini fazla zorlama yorma

Bademcim bir sey soracam. 2 gun once gittign ultasonda boylari ve gunleri farkli cikmisti. yani hani buyur ama 2 gunde bu kadar hizli buyumez. ultrasondan ultrasona fark mi oluyor?
canım ultrasona göre fark olabiliyormuş ama doktora bir kaç gün avvel daha kısaydı boyları dedim..Normal dedi..Bu aralar çok hızlı bir büyüme dönemimdeler dedi...Yani büyürmüş bir gün içinde bile.....

Hayatım bende plesanta previa çıktı..Kesinlikle çalışmam yasak şu an..Asla iş yapma,fazla yorulma dedi doktor..Çok riskli durumun dedi....Bu sana sorun yaratabilir dedi..Ara ara kanamalarım oluyor çünkü.....İlişki bile kesinlikle yasak....

kibele sana hayranım maşallah çok hamaratsın sanırım heryere yetişiyosun be güzelim ne güzel ya imrendim sana çok pozitif bi enerjin var 41 kere maşallah sana...

canım ne yapalım bebişlerimiz için her duruma katlanıcaz aman dikkat et kendine yatmana bak keyfini çıkar nasılsa yatamıcaz zamanı gelince ayakta nöbetçi olcaz:dance::dance:

içine ne koymayı düşünüyorsun kibele?
benim pek marifetim yoktur böyle ama belki yaptırabilirim

Rosemcim gözün aydın .tebrikler

rosem bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.olsun kesin olmasa bir tahmin olması bile güzel.

canım gözün aydın.Rabbim nazarlardan korusun bebişini.a.s.

canlarım hepınıze cok tesekkur ederım.
hepımızın bebegı saglıkla gelır ınsallah.Şeniz

badem maşaallah bebişlerine oğluşuna diğeride kızdır inş. selsin maaşallah göbeğine negüzel çıkmış kibele yastıklarada bayıldım

iyi akşamlar kızlarr...

bademcim maşallah bebişlerine oğluşun kesinleşti umarım diğeri de kızır tabii önemli olanı sağlıklı olması ama ikisinin de mutluluğu farklıdır inşallah ikisini bi arada yaşarsın canımm..

selsin maşallah göbüşün çok güselll harikasınız canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…