2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ınankı bende bunu dusunuyorum agırlasınca ne yapacagım bılemıyorum sureklı sureklı yatıyorum ayakta bıle fazla duramıyorum bıde kasıklarıma agrı gırıyo nedense acaba bu normalmı:uhm:

kasık ağrısı normal canım ya. rahimin büyümesi ve rahimi tutan kasların kasılması gerginleşmesi ile alakalı diye biliyorum.
:CüvCüv:böööyle göbişimiz olduğunda kolay gelsin bize

şu yastık olayına bende geçsem iyi olur.
aslında her daim belimin arkasında da bir yastık bulundursam daha iyi olur sanırım.

ahududulu , cani diger baslikta gezerken senin yazdigin bir seyi gorum. hani hamile kalmadan once 1 koli yumurta gormussun falan:) onu okudum. cok hosuma gitti.

benimd e bebegime anlatacagim cook hos bir ruyam var insallah. yazmistim. yumurtlama olduktan sonra 8. gun kan tahlilim negatif cikmisti ve moralim cok bozulmustu. hatta oyle ki tup bebek sitelerini aratirmaya basladim. aam bir umdut vardi minnacik.

yumurtlama gunumde ya da o civarda bir ruya gormustum. annem yavru bir kusu cope atiyor. ben de bakiyorum. yavru kus copte basini oynatiyor hafif hafif. anne diyorum bunu neden cope attin. bu olmemis.

aliyorum elimle. boyle minnacik masmavi bir muhabbet kusu. yavru daha.

elimle seviyorum. tuyleri falan yer yer dokulmus. elimle cekirek vs yediriyorum canlaniyor hareketleniyor.

iste boyle bir ruyaydi.

negatif cikinca test eime dedim ki bak X ruyama gore simdi kusu cope attik. oldu saniyoruz ama o kus olmedi. canlanacak diyorum. esim de dedi ki sacmalama ruyaya gore amel olmaz.

ama oldu iste. o kus canlandi. 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim.

bu ruyami omrum boyunca unutmayacagim.

bu gece de ruyamda oglum varmis ama cantasini kaybediyoruz. bezleri vs herseyi kaybolmus. altindaki beze de kaka yapmis. yesil yesil:)

iste bez bulmaya calsiiyorum odunc istiyorum falan. temizliyorum. sonraaaaaaaaaaaaaa.....

emziriyorum. iannilmaz bir histi. cuk cuk emdi. boyle dayadi agzini:) o kadar guzel bir histi ki anlatamam.

aglayinca emziriyorum kimseden utanmadan gogsumu acip.

rüyada erkek bebek görmek kız bebeğe ,kız bebek görmek erkeğe yorumlanırmış

Ilsucum onceden de kiz goruyordum:) ama su amein olmadigi zaman icerisinde hic gormedim. ne zaman bebegimi grodum ruyalar geri geldi. bakalim kiz erkek. hos gelmis benim mavi minik muhabbet kusum.

arkadaslar maternity pillow diye bir sey var.
hamilelik yastiklari. boyle baston gibi. internette satisi kesin vardir.

hatta koyayim ben resmini. bir saniye.

ben hep yastikla yatiyorum cok rahat oluyor. yatakta 3 kisiyiz. ben esim ve sevgili yastigim.

Doğum günün kutlu olsun canım...:asigim: a.s. :1hug:

Merhaba arkadaşlar..:1hug:

Bebeklerimden bir tanesi kesin olarak erkek çıktı

Diğeri kıza benziyor dedi ama çok emin olamadı,haftaya bu güne tekrar randevu verdi..

Normalde bu gün 14 + 1 günlüğüm

Ama büyük olan yani erkek olan 14 + 6 günlük ve 8,97 cm ,

diğeri 14 + 2 günlük ve 8.37 cm çıktı...

Bebeklerimin durumu çok iyi ama benim plesantalar aşağıdaymış..İş yapmak yorulmak kesinlikle yok dedi...İşi bıraktığın iyi olmuş dedi..Asla yorulmamalısın dedi...:sm_confused:

Tüm yavrukuşlar sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...:Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!

canım evet rüyalar çok etkileyici olabiliyor. özellikle böyle dönemlerde. gerçekten çok ilginç bi rüya görmüşsün sen de.
ben de eşime anlattığımda o zaman "rüyalara inanmam ama bakalım senin rüyan çıkacak mı. çıkarsa inanmaya başlayacağım" dedi. sonra hamile olduğumu öğrendik.süprizzzzz şimdi de cinsiyetini bekliyoruz heyecanla:ecrin_bebek:

Bende gördüm bir sitede ..Çok güzeller ama malesef bunlardan Türkiye de yok...Amerikada var.....

Ista bundan guzel haber olmaz.. valla coook sanslisin..hadi Allah tamamina erdirsin.

hoşgeldin canım bizde seni merak etmiştik.
oğluşun hayırlı olsun boylu olacak demekki :))
öbürüsü de inş kızdır. diğer dr birisi kıza benziyor demişti çnkü sana

kızlar ben 2 gündür baya bi kendimi ağırlaştığımı hissediyorum ve karnımda acayip bi gerginlik başladı alt tarafı 2 kilo aldım şuana kadar tarıda öyle çıkıyorum ama kendimi baya bi şişko görmeye başladım acaba vücüdumuz sumu topluyo bu şişkinlik başladı sanırım kilo almaya başladım kızlar ilk defa bu bu kadar çok yedim iştahım açıldı korkuyorum çok kilo almaktan :)şimdiden her yerimiz ağrıyo son aylarımızı düşünemiyorum herhalde hiç uyumadan sabahlarız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…