badem maşaallah bebişlerine oğluşuna diğeride kızdır inş. selsin maaşallah göbeğine negüzel çıkmış kibele yastıklarada bayıldım
iyi akşamlar kızlarr...
bademcim maşallah bebişlerine oğluşun kesinleşti umarım diğeri de kızır tabii önemli olanı sağlıklı olması ama ikisinin de mutluluğu farklıdır inşallah ikisini bi arada yaşarsın canımm..
selsin maşallah göbüşün çok güselll harikasınız canımmm
Çok teşekkür ederim hepinize..a.s.
Tebrikler Rosem..
Dr amcamız oğlumun (oğlum demeye alıştırayım kendimi ) ultrason cd sini verdi,onu izliyorum arasıra....:asigim:
canım sakıncası yoksa senin için hangi dr a gittin nerede? resim koyacakmısın? :))
kızlar selam bugün randeum vardı bebeğimi gördüm çok tatlıydı çikolata yedim çok hareketliydi.kız olduğu kesinleşti diyebiliim iki ayrı doktrda kız dedi.prensesimi heyecanla bekliyoruz.geçmişi okuyamadım ama bademcim cinsiyetin biri belli olmuş sanırım tebrik ederim sağlıklı olsunlarda yavrularımız.
saol derincim ayruca bende seni tebrik ederim dün okumuştum ama yazamadım maşallah oğluşuna llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
arkadaşlar ben balık yiyemiyorum aslında çok severdim ama tiksindi çokta üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.
bende senı tebrık ederım badem.hihoyyytÇok teşekkür ederim hepinize..a.s.
Tebrikler Rosem..
Dr amcamız oğlumun (oğlum demeye alıştırayım kendimi ) ultrason cd sini verdi,onu izliyorum arasıra....:asigim:
bende senı tebrık ederım badem.hihoyyyt
masallah oglusuna ve kızına.. bana dıger bebısınde kızmıs gıbı gelıyor.
canım çoook sevindim ne güzel biz bir taneyi izlerken ultrasonda sen ikisine bakıyorsun maşallah canım..oğluşun hayırlı olsun annesi diğeride kız bence ama hayırlısı..Doğum günün kutlu olsun canım...:asigim: a.s. :1hug:
Merhaba arkadaşlar..:1hug:
Bebeklerimden bir tanesi kesin olarak erkek çıktı
Diğeri kıza benziyor dedi ama çok emin olamadı,haftaya bu güne tekrar randevu verdi..
Normalde bu gün 14 + 1 günlüğüm
Ama büyük olan yani erkek olan 14 + 6 günlük ve 8,97 cm ,
diğeri 14 + 2 günlük ve 8.37 cm çıktı...
Bebeklerimin durumu çok iyiama benim plesantalar aşağıdaymış..İş yapmak yorulmak kesinlikle yok dedi...İşi bıraktığın iyi olmuş dedi..Asla yorulmamalısın dedi...:sm_confused:
Tüm yavrukuşlar sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...:Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!
sibelcim çikolatayı yeyince heyecanlandı herhalde yerim ben onu..hayırlı olsun canım...kızlar selam bugün randeum vardı bebeğimi gördüm çok tatlıydı çikolata yedim çok hareketliydi.kız olduğu kesinleşti diyebiliim iki ayrı doktrda kız dedi.prensesimi heyecanla bekliyoruz.geçmişi okuyamadım ama bademcim cinsiyetin biri belli olmuş sanırım tebrik ederim sağlıklı olsunlarda yavrularımız.
bende senı tebrık ederım badem.hihoyyyt
masallah oglusuna ve kızına.. bana dıger bebısınde kızmıs gıbı gelıyor.
bugün de benim doğum günüm hihoyyyt
geçen sene ve ondan öncek seneler geldi aklıma
elim karnıma koyup ne olur seneye bu zamanlar ya bebeğimim benimle beraber kalbi atsın yada onu sağlıcakla ve hayırlısıyla kollarıma almış olayım diye ettiğim dualar geldi aklıma , bugün çok şükrettim o yüzden kalbi benimle beraber atan minik hediyem için ..
Allah herkesi çok bekletmeden , çok yormadan anne-baba yapsın hayırlısıyla ..
bir de bugün ne oldu ..
öğlene doğru kapım çaldı , kargoymuş .. eşimden mi acaba dedim ama işleri yoğun , İngiltereden gelcek ceo larına sunum yapacak , kafa bi milyon , o yüzden ondan bi güzellik beklemiyordum açıkçası , kesin gittigidiyordan bi şeyler sipariş verdi , odur derken açtım kapıyı kargo banaymış .. bir baktım gönderene İst.dan canım arkadaşım müjgandan .. paket açarken gözlerim doldu , bir de yazıyı okudum " doğum günün kutlu olsun güzel anne :) " , yaşlar indi gözlerimden .. paketi açtım , canım ya hamile kıyafeti alıp göndermiş :asigim: bi daha ağladım tabi
ikili test sonucumu da fakslıyacaklar sabahtan beri , bir türlü alamadık faksı .
bugün tesadüfen dr.um aradı " hayırdır niye gelmedin randevuna , iyi misin " diye , o zaman sordum test sonucun iyi demişti , bir de rakamları öğrenirsem çok iyi olucak fisfisfis
ahududulu , cani diger baslikta gezerken senin yazdigin bir seyi gorum. hani hamile kalmadan once 1 koli yumurta gormussun falan:) onu okudum. cok hosuma gitti.
benimd e bebegime anlatacagim cook hos bir ruyam var insallah. yazmistim. yumurtlama olduktan sonra 8. gun kan tahlilim negatif cikmisti ve moralim cok bozulmustu. hatta oyle ki tup bebek sitelerini aratirmaya basladim. aam bir umdut vardi minnacik.
yumurtlama gunumde ya da o civarda bir ruya gormustum. annem yavru bir kusu cope atiyor. ben de bakiyorum. yavru kus copte basini oynatiyor hafif hafif. anne diyorum bunu neden cope attin. bu olmemis.
aliyorum elimle. boyle minnacik masmavi bir muhabbet kusu. yavru daha.
elimle seviyorum. tuyleri falan yer yer dokulmus. elimle cekirek vs yediriyorum canlaniyor hareketleniyor.
iste boyle bir ruyaydi.
negatif cikinca test eime dedim ki bak X ruyama gore simdi kusu cope attik. oldu saniyoruz ama o kus olmedi. canlanacak diyorum. esim de dedi ki sacmalama ruyaya gore amel olmaz.
ama oldu iste. o kus canlandi. 1 hafta sonra hamile oldugumu ogrendim.
bu ruyami omrum boyunca unutmayacagim.
bu gece de ruyamda oglum varmis ama cantasini kaybediyoruz. bezleri vs herseyi kaybolmus. altindaki beze de kaka yapmis. yesil yesil:)
iste bez bulmaya calsiiyorum odunc istiyorum falan. temizliyorum. sonraaaaaaaaaaaaaa.....
emziriyorum. iannilmaz bir histi. cuk cuk emdi. boyle dayadi agzini:) o kadar guzel bir histi ki anlatamam.
aglayinca emziriyorum kimseden utanmadan gogsumu acip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?