2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

badem maşaallah bebişlerine oğluşuna diğeride kızdır inş. selsin maaşallah göbeğine negüzel çıkmış kibele yastıklarada bayıldım

Çok teşekkür ederim hepinize..a.s.

Tebrikler Rosem..

Dr amcamız oğlumun (oğlum demeye alıştırayım kendimi ) ultrason cd sini verdi,onu izliyorum arasıra....:asigim:

Tebrikler Rosem..

Dr amcamız oğlumun (oğlum demeye alıştırayım kendimi ) ultrason cd sini verdi,onu izliyorum arasıra....:asigim:

canım sakıncası yoksa senin için hangi dr a gittin nerede? resim koyacakmısın? :))

canım sakıncası yoksa senin için hangi dr a gittin nerede? resim koyacakmısın? :))

Canım bu kez scan ettirmedim..Cuma günü de çağırdı doktor..O zaman hepsini birden koyarım...Alsancakta Caminin orda Kadomer e gittim..Doktor Levent Erkan...140 ytl aldılar benden..Haftaya ödeme yapmayacağım...Yani 70 ytl ye denk geliyor...

kızlar selam bugün randeum vardı bebeğimi gördüm çok tatlıydı çikolata yedim çok hareketliydi.kız olduğu kesinleşti diyebiliim iki ayrı doktrda kız dedi.prensesimi heyecanla bekliyoruz.geçmişi okuyamadım ama bademcim cinsiyetin biri belli olmuş sanırım tebrik ederim sağlıklı olsunlarda yavrularımız.

Ben de seni tebrik ederim sibelciğim..sağlıkla dünyaya gelsin güzel kızın inşallah

saol derincim ayruca bende seni tebrik ederim dün okumuştum ama yazamadım maşallah oğluşuna llah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

arkadaşlar ben balık yiyemiyorum aslında çok severdim ama tiksindi çokta üzülüyorum ne yapmalıyım bilmiyorum.

bu arda cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum , bebişlerimizin sağ salim doğmalarını nasip et allahım

Tebrikler Rosem..

bende senı tebrık ederım badem.hihoyyyt
masallah oglusuna ve kızına.. bana dıger bebısınde kızmıs gıbı gelıyor.

Kısmet artık..ama kız olsa hoş olur...:asigim:
Bu arada dr oğlumun cd sini verdi..onu izliyorum tekrar tekrar...
Off ya doğsunlar artık..zaman geçsin çabuk..
Kucağımıza alalım...:1rolleyes:

canım çoook sevindim ne güzel biz bir taneyi izlerken ultrasonda sen ikisine bakıyorsun maşallah canım..oğluşun hayırlı olsun annesi diğeride kız bence ama hayırlısı..
sibelcim çikolatayı yeyince heyecanlandı herhalde yerim ben onu..hayırlı olsun canım...

senide tebrik ederim rosemcim ne güzel yavaş yavaş herkes cinsiyetleri öğreniyor..

STAR_DUST İYİKİ DOĞDUN CANIMMM

SAĞLIKLI VE MUTLU SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞİNLE NİCE MUTLU YILLARA

Testin iyi çıkmasına da çok sevindim:1hug:

canım yaa tüylerim diken diken oldu, çok etkilendim..Ne mutlu sana ki Rabbim sana rüyalarınla haber göndermiş:1hug:

hayır olsun, inşallah bunların hepsini yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…