ayyy ne güzel yaaa , öperim oğluşunu ben de annesi Şeniz
kızlar meraba nasılsınız.ben tekrar döndüm.dün dr gittim 13+3 günlük çıktı cinsiyetini öğrendim erkek dedi dr eğer bir yanılma hata yoksa....13 haftalıkta cinsiyetini öğrenen arkadaşlar varmı aramızda...:lepi:
merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız?
gecmıse bakamadım cok fazla vaktım yok,hemen sıze yazmak ıstedım.
aksam yemege gıdecez kayınvalıdemlere.delikafadulden
bu arada bugun doktora gıttık.hihoyyythenuz geldım hemen sıze yazıyorum.
melegımı gordum kocaman olmus teyzelerı.oyle heyecanlandım kı.:1hug:
doktorumuz bebegımın erkege benzedıgını soyledı.Şeniz
bazen yanılma payımız olabılıyor,bebegın kordonu bızı yanıltabılıyor,18.haftadan sonra kesınlesır ıyıce dedı.
10 gun sonra kendı doktorumuz da bakalım aynı seyı soyleyecekmı.hihoyyyt
Doğum günün kutlu olsun canım...:asigim: a.s. :1hug:
Merhaba arkadaşlar..:1hug:
Bebeklerimden bir tanesi kesin olarak erkek çıktı
Diğeri kıza benziyor dedi ama çok emin olamadı,haftaya bu güne tekrar randevu verdi..
Normalde bu gün 14 + 1 günlüğüm
Ama büyük olan yani erkek olan 14 + 6 günlük ve 8,97 cm ,
diğeri 14 + 2 günlük ve 8.37 cm çıktı...
Bebeklerimin durumu çok iyiama benim plesantalar aşağıdaymış..İş yapmak yorulmak kesinlikle yok dedi...İşi bıraktığın iyi olmuş dedi..Asla yorulmamalısın dedi...:sm_confused:
Tüm yavrukuşlar sağlıkla dünyaya gelirler inşallah...:Saruboceq:
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!
kızlar selam bugün randeum vardı bebeğimi gördüm çok tatlıydı çikolata yedim çok hareketliydi.kız olduğu kesinleşti diyebiliim iki ayrı doktrda kız dedi.prensesimi heyecanla bekliyoruz.geçmişi okuyamadım ama bademcim cinsiyetin biri belli olmuş sanırım tebrik ederim sağlıklı olsunlarda yavrularımız.
kibele sana hayranım maşallah çok hamaratsın sanırım heryere yetişiyosun be güzelim ne güzel ya imrendim sana çok pozitif bi enerjin var 41 kere maşallah sana...
canım ultrasona göre fark olabiliyormuş ama doktora bir kaç gün avvel daha kısaydı boyları dedim..Normal dedi..Bu aralar çok hızlı bir büyüme dönemimdeler dedi...Yani büyürmüş bir gün içinde bile.....
canim masallah 1er cm buyumusler. o zaman bizimkiler de buyuyordur. ne guzell...
Hayatım bende plesanta previa çıktı..Kesinlikle çalışmam yasak şu an..Asla iş yapma,fazla yorulma dedi doktor..Çok riskli durumun dedi....Bu sana sorun yaratabilir dedi..Ara ara kanamalarım oluyor çünkü.....İlişki bile kesinlikle yasak....
içine ne koymayı düşünüyorsun kibele?
benim pek marifetim yoktur böyle ama belki yaptırabilirim
canım yaa tüylerim diken diken oldu, çok etkilendim..Ne mutlu sana ki Rabbim sana rüyalarınla haber göndermiş:1hug:
canim evet ya. gercekten cok degisik bir ruyaydi. insallah bebegim de sag salimen gelir de gerceklerini yasarim.
bilge canım sabırlı ol ultrasonda ilk gördüğünüzde ne hissettiyseniz o çıkıyor.ben ilk gördüğümde erkeğe bakar gibi hissettim ve erkek benim ikinci erkeğim yolda.mrb arkadaşlar, bugün ben de eşimle doktora gittim.Ultrasyonda bakıp fotosunu verdi.Eşim de ben de çok heyecanlandık ve cinsiyetini sorduk.Doktor nuh dedi peygamber demedi.Prensibi değilmiş sölemek,5.5 aylıkken söyleyecekmiş.Bebeğim 14+4; çok küçük belli olmuor dedi artık ısrarlarımıza dayanamayıp.Üfff ya başka doktorda yokki gidip öğreneyim.Beklicem artık.Bebeklerinin cinsiyetini öğrenen arkadaşların mutlulukları paylaşıorum ve herkese sevgiler gönderiorum..:teytey:
canım o güzel duaların için teşekkür ederiz. allah hepimizin sağ sağlim doğumlarımızı nasip etsin.bu arda cinsiyetlerini öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum , bebişlerimizin sağ salim doğmalarını nasip et allahım
inş hayallerin gerçek olur. allah gönlüne göre versin canım.tebrik ederim ...Hem anneanne hem de babaanne olma hayallerim var benim....:asigim: :asigim:
kızlar selam bugün randeum vardı bebeğimi gördüm çok tatlıydı çikolata yedim çok hareketliydi.kız olduğu kesinleşti diyebiliim iki ayrı doktrda kız dedi.prensesimi heyecanla bekliyoruz.geçmişi okuyamadım ama bademcim cinsiyetin biri belli olmuş sanırım tebrik ederim sağlıklı olsunlarda yavrularımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?