2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkeze günaydın bu sabah keyifsizim biraz....
Baş ağrısıyla uyandım...
Bişeyle yiyip bi ağrı kesici alayım bakalım

aynı bende öyleyim müthiş bir kırıklık var üstümde birde genzim yanıyor eve gidip uyumak istiyorum.minoste içtim bir tane inş ağrıyı azaltır

tebrik ederim canım.prensesin sağlıkla gelsin

günaydın herkese.akşam rüyamda erkek bebek gördüm.2 yaşlarında filandı.ay o kadar tatlıydıki.yürüyüp duruyordu.kıyafetlerde o biçimdi.çok tatlıydı çok.aslında bir kızım olsun istiyorum.ama onu görünce birden fikrim değişti.hala aklımda o kadar güzeldiki

ben biraz uzanayım kızlar...
Ilsu içimde bi sıkıntı var heycanım gitti nedense kendimi kötü hissediyorum..bebişi görünce heycanlanırım hemencik..1 gibi çıkarım randevum 1,30 da gelince hemen yazarım........
Ilsucum sen cumartesi çalışıyormusun

geçmiş olsun beyaz melek sabah başağrısı ile kalkmak kadar kötü bişey olamaz...
aynı mahmurluk bende de var bugün nedense heryerim ağrıyoo an çok grip olanlardan biri olarak umarım yine aynı şekilde hastalanmam ((

GEÇMİŞ OLSUN BEYAZ MELEK BENİM SÜREKLİ BAŞ AĞRILARI OLUYOR GEBELİKTEN DOLAYI çok zor bilirim hadi bakalım bekliyoruz seni burada iyi haberlerle gel canım allah gönlüne göre versin

akşam drumu aradım grip oldum diye bol sıvı al dinlen dedi ateş varmı 38.5 olursa haberim olsun dedi çok korktum inşallah ateşlenmeden atlatırım gribi

akşam drumu aradım grip oldum diye bol sıvı al dinlen dedi ateş varmı 38.5 olursa haberim olsun dedi çok korktum inşallah ateşlenmeden atlatırım gribi

geçmiş olsun derin grip çok zor çabuk geçer umarım bol ıhlamur limonlu iç terle birazcık belki iyi gelir canım:1hug:bende çok korkuyorum grip olmaktan bu havalarda duşa bile 2 veya 3 günde bir giriyorum bi gün araylada sadece saçlarımı yıkıyorum hele bi yaz gelsede ne güzel sıkıldıkça suyun altına gireriz gevşeriz biraz:))

herkese günaydın derin ve beyaz melek geçmiş olsun drincim bol bol dinlen ıhlamur iç , limon sık iç . beyaz melek başın ağrıyosa bence bi tansiyonunu ölçtürmeye git . Gece bacağıma bi kramp girdi anlatamam ağladım resmen ilk kez oldu hamilelikte olur diyolar sizlerede oluyomu ? yokmu bunun bi çaresi ?

karen canım ben daha demir hapına hi. başlamadım ama dr un sanırım kan testlerine göre söyleyecektir gerekliliğini.. kötü mü oluyorsun içtiğinde..

dilara ve nurrr sağolun kızlar evet ıhlamur içiyorum bide salep içiyorum dinleniyorum artık. dilara evet bende duşa girmemeye çalışıyorum hergün girerdim yoksaşimdi ise 3 günde 1 yıkanıyorum hatta şimdi duş alıcam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…