2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar hepinize teşekkür ederim allah hepimizn yavrusunu sağ salim sağlıkla kavuştursun bizlere

merhaba temmuz anneleri.....

sizlere sormak istediğim birşey var umarım rahatsız etmiyorumdur....

cumartesi günü dr. gittik ense ölçümü için ozaman 11+3 günlüktük ve şükür ense kalınlığı 1.11 mm çıktı dr. bir sorun yok dedi ve ikili test için kan verdik ve sonucu 7 gün sonra çıkacak.... sizler bu konuda tecrübeli oldunuz yani başınızdan geçti.....

şimdi şükürler olsunki benim ense ölçümüm normal çıktı ikili testimde normal çıkarmı? sizlerin nasıldı nolur akıl verin 7 gün geçmek bilmiyor.... yani bu ikili test ense ölçümü + yaşa göremi hesaplanıyor yoksa başka değerler de varmı? teşekkürler hepinize....

Cep telefonundan anca bu kadar çekebildik kızlar..

Üzerimde kahverengi eşofmanlarım var şu an..Karnım eşofmanlayken yeterince belli olmadığı için eşofman üstünü ve kazağımı biraz kaldırdım fanila görünüyor Kusura bakmayın artık...

Aldığım kilolar nereye gidiyor bilmiyoruz valla...Hala ince görünüyorum şimdilik....kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun öncelikle benimde ense ölçümüm 1,1 mm çıkmıştı ben 29 yaşındayım
ikili test annenin yaşına ,kan değerlerine ve bebeğin ense ölçümüne göre riks değerlendirmesi yapılıyor
umarım seninde çok iyi çıkar korkma rahat olmaya çalış

selam canım ne rahatsızlığı..

Benim bildiğim ense kalınlığı 3 ün altındaysa sorun çıkmıyor.
Anne yaşı kan testinin sonucunu etkiliyor bildiğim kadarıyla ama tabiki en iyisini doktorun söyler:sm_confused:

Son düzenleme:
teşekkürler canım senin oğluşunun videosunada eşimle 4-5 kere baktık çok tatlıydı
Çok teşekkür ederim..a.s.
asya tarafında canım.acıbadem carrefour diye bilirsin belki.ataşehirde bir alışveriş merkezi açıldı.palladıum adı.ordada var.sen avrupa tarafındamı bakıyorsun

Canım ben Bolu tarafından gelip bakacağım..İstanbulu çok iyi bilmem aslında..Asya tarafında olması daha iyi benim için...:1hug:

herkese merhabaa!!
nur tebrik ederim minik kızını sağlıkla ucağına alırsın inş.
kızlar göbüşleriniz de çok tatlıı..

ayy kız 2 deme 3 o 3...3 ün altı...Allah korusun...:1hug:

Badem maşallah göbüşüne

Aldığın kilolar bence popuşuna gidiyor göbüşünden büyük çıkmış-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:

şaka yaptım bademcim umarım kızmamışsındır:1hug:

ÇOK GÜZEL OLMUŞ MAŞALLAH CANIM GÖBÜŞÜN...
SAĞLIKLA GELSİN MİNİKLER

bademcim maşşallah göbişine canım çok çıkmamış kız benimkini görsen sanki ikiz sipsivri çıktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok kızmadım hayatım..Ama malesef popuşum küçüktür...kaydirigubbakcemile3 Uzun ince ,atletik yapılıyım,kalçam geniş değil..Yakında genişleyebilir tabi kaydirigubbakcemile3

bademcim maşşallah göbişine canım çok çıkmamış kız benimkini görsen sanki ikiz sipsivri çıktıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım benim de baya sivri ama çekerken açısından mı nedir daha minik gibi çıkmış...Anneme atayım bari kabahati..İyi çekememiş işte....-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Milkshake canım ense kalınlığın iyiyse ve yasın çok büyük değilse kan testleri de genelde iyi çıkıyor .
3mm üstü tehlike arz ediyor buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…