2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İşte buda bizzz,bugün daha bi indi sanki karnım ya,daha kimse hamile olduğumu anlamıyo benim :)

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler deneyimli annelere ihtiyacımız var gerçekten
ben biyerde eldiven giydirmeyin ellerinde mikroorganizmalar çoğalır havasızlıktan diye okudum
tırnaklarını sık kesin yazıyordu.ayyy ben kesemem minicik bu görevi eşime verecem herhalde

kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun, sağlıklı olsun inşallah

İşte buda bizzz,bugün daha bi indi sanki karnım ya,daha kimse hamile olduğumu anlamıyo benim :)

çok şeker göbüşün çiçeks maşallah
Daha ne istiyosun yaa ben bi şu an ki göbüşümü eklersem korkarsınız-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...

Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?

asya tarafında canım.acıbadem carrefour diye bilirsin belki.ataşehirde bir alışveriş merkezi açıldı.palladıum adı.ordada var.sen avrupa tarafındamı bakıyorsun

Nurcum tebrikler canımcım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. Çok sevindim kızlar ve erkekler başa baş gidiyor ya çok ilginç:)

Daha ne istiyosun yaa ben bi şu an ki göbüşümü eklersem korkarsınız-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

demet sende ekle merak ediyorum senin göbişide benimkini geçmişmi bakalım bi

ee o zaman kıyafetlerden vücudunda da çoğalmaz mı bu mikroorganizmalar:sm_confused:
Canım zaten kıyafetlerini seçerken &100 pamuklu olmasına dikkat edin.
Ben çileğimin ilk kıyafetlerini organik ürünlerden seçtim onu tavsiye ettilerkaydirigubbakcemile5

rica ederim ne demek elimden ne kadarı gelirse tabiki de paylaşacağızhihoyyyt

nur canım benim
tebrik ederim tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...
Maşallah kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…