2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

queen ambar bilmiyorum istanbuldada varmı ama ben kuşadasında buldum orda çok güzel elbiseler var göğüs altından a pile bol çok da rahat üstelik 20 tl ye aldım ben gri siyah birde petrol mavı rengi var

kızıma mont aldım....
Battaniye aldım ve bisürü kıyafet aldım çok şekerler...
Internette çok hoş şeyler var ordan da düşünüyorum alışverişi

kızlar sabah kalkar kalkmaz göbişimi çektim nasıl olmuşş
demet bakarmısın bilimsel olarak nasıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sona yoluşuruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $resim 1.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 27
Karyola konusunu nasıl düşünüyorsunuz?

Ben Mothercare in kafesli asansörlü ahşap boyasız yataklarını düşünüyorum.İstanbulda Mothercare nerede var?

kızlar sabah kalkar kalkmaz göbişimi çektim nasıl olmuşş
demet bakarmısın bilimsel olarak nasıl kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sona yoluşuruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allah iyiliğini versin emi öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3

canım yaa sivri senin karnın sankim oğluşun mu olacak neee

kızıma mont aldım....
Battaniye aldım ve bisürü kıyafet aldım çok şekerler...
Internette çok hoş şeyler var ordan da düşünüyorum alışverişi

Evet melek görelimmmm,nerden aldın bide.Bende plazada beğenmiştim bi battaniye belli olsun hemen ondan alıcam gidip mothercare de.Bide tulum istiyorum çok tatlı tulumlar gördüm altı çıtçıtlı,bide hırka,bide montlar tabi,bide ..... bu liste uzaar gider

canım ben bagcılardan aldım ama bakırkoyde ebru hamıle gıyım varmıs galıba suan ındırımdeymıs

Tesekkurler canim. Bu hafta sonu alisverise cikiyorum. Cok heycanliyim. Tabi abartmamak lazim bu hamile giyimi. Elimizde kalacak yazdan sonra.:sm_confused:

[link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/Sc01p2.png[/img][/link]

kızlar bebişlere ilk aylarda alt-üstten ziyade tulumlar çok yakışıyor aklınızda bulunsun, hemde belleri daha derli toplu duruyor.
Alabildiğiniz kadar patikli alt ve çıtçıtlı bady alın onlar çok kullanılıyor.
Ve aldığınız tulumların illaki eldiven ve şapkaları olmasına dikkat edin ilk zamanlar tırnaklarını kesemiyorsunuz ve elleri hep yüzlerinde oluyor, en çok da başlarından üşütüyorlar illaki şapka gerekiyor.
Yerim onları ben yaaaa:1hug:

bende hamile kotlarımı c&a dan aldım ve de çok memnunum kızlar çok rahat valla...

Minik kotlar da çok güzel c&a da yaaa gördün mü melekkk:1hug:

BEN C&A NIN ÇOCUK ÜRÜNLERİNİ ÇOK BEĞENİYORUM CANIM EVET SÜPER ŞEYLER VAR
KOTLAR FALAN ÇOK GÜZEL..:1hug:

kıyafet konusu en güzel olan konuu bende bi sürü şey almak istiyorum artık ama annem izin vermyioo hep beni caydırıyoo..

canım o zaman aynı durumlardayız birileri bizi frenlemese demekki bi sürü şey alcaz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…