cgulistan rskin kaç ki amniyosrntez istedi
bencede bişey yoktur tatlım 3 lü testinde iyi çıkar inş gerek kalmaz içini ferah tut .
Gülistancım inş. değerlerin ve detaylı usg sonuçların temiz çıkar canımcım
Bende ikili yaptırmıştım dokturum birde detaylı usg bakıcaz dedi 14 şubatta gidicez detaylı usg için inş. hepimizin değerleri normal çıkar stressiz rahat rahat kucağımıza alırız kuzucuklarımızı
riskin iyi çıkmış tatlım
hcg oranın biras fazla çıktığı için mom değerini etkilemiş ,direkt amniyosenteze gerek yok bence.yapılması gerekenleri yaptır için rahat eder
cgulistan geçmiş olsun. kalbini ferah tutabilmen çok güzel canım maşallah. içine doğan gibi inş bi sorununuz yoktur. sağlıkla mutlulukla alırsın inş oğlunu kucağına.
cgülistan canım bunlar sadece olasılık ihtimalleri...İlla olucak diye bişey yok..Kalbini ferah tut bencede...:1hug:
kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr
Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?
ee o zaman kıyafetlerden vücudunda da çoğalmaz mı bu mikroorganizmalar:sm_confused:
Canım zaten kıyafetlerini seçerken &100 pamuklu olmasına dikkat edin.
Ben çileğimin ilk kıyafetlerini organik ürünlerden seçtim onu tavsiye ettilerkaydirigubbakcemile5
rica ederim ne demek elimden ne kadarı gelirse tabiki de paylaşacağızhihoyyyt
merhaba temmuz anneleri.....
sizlere sormak istediğim birşey var umarım rahatsız etmiyorumdur....
cumartesi günü dr. gittik ense ölçümü için ozaman 11+3 günlüktük ve şükür ense kalınlığı 1.11 mm çıktı dr. bir sorun yok dedi ve ikili test için kan verdik ve sonucu 7 gün sonra çıkacak.... sizler bu konuda tecrübeli oldunuz yani başınızdan geçti.....
şimdi şükürler olsunki benim ense ölçümüm normal çıktı ikili testimde normal çıkarmı? sizlerin nasıldı nolur akıl verin 7 gün geçmek bilmiyor.... yani bu ikili test ense ölçümü + yaşa göremi hesaplanıyor yoksa başka değerler de varmı? teşekkürler hepinize....
Cep telefonundan anca bu kadar çekebildik kızlar..
Üzerimde kahverengi eşofmanlarım var şu an..Karnım eşofmanlayken yeterince belli olmadığı için eşofman üstünü ve kazağımı biraz kaldırdım fanila görünüyorKusura bakmayın artık...
Aldığım kilolar nereye gidiyor bilmiyoruz valla...Hala ince görünüyorum şimdilik....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?