2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bir bayan doktor,bizim hissettiklerimizi en iyi şekilde hissedebilecekken, neden böyle olur acaba bana zaten bayan kadın doğumcular pek sempatik gelmiyo,genellememek lazım belkide ama karşılaştıklarım hep öyle.

tüm arkadaşlara selamlar..

çook geçmiş olsun melek ve depremi hisseden herkeze...Rabbime emanet..inş bi sorun yoktur..

cumartesiden buyana araştırma yapmaktan giremedim.geçmişe şöyle bi göz gezdirebildim..
güzel tebrikleriniz için tüm arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..Rabbim tüm bebişlerimizi hayırlı eylesin inş.sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş..

badem ve nur sizinde bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş..sizlerinde hayırlı olsun..Rabbim nazarlardan korusun inş..

dr. ikli testte mom değerim yüksek olduğu için amniyosentez istedi..
önümüzdeki hafta 3 lü test yapılacak ve 4b ultrasyona girecem..
dua edin arkadaşlar inş. bi sorun yoktur..
bişey çıkmayacak gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı..
oğluşum inş sağlıklı bi şekilde doğacak..

cgulistan rskin kaç ki amniyosrntez istedi
bencede bişey yoktur tatlım 3 lü testinde iyi çıkar inş gerek kalmaz içini ferah tut .

Gülistancım inş. değerlerin ve detaylı usg sonuçların temiz çıkar canımcım
Bende ikili yaptırmıştım dokturum birde detaylı usg bakıcaz dedi 14 şubatta gidicez detaylı usg için inş. hepimizin değerleri normal çıkar stressiz rahat rahat kucağımıza alırız kuzucuklarımızı

riskin iyi çıkmış tatlım
hcg oranın biras fazla çıktığı için mom değerini etkilemiş ,direkt amniyosenteze gerek yok bence.yapılması gerekenleri yaptır için rahat eder

amin.inş.canım.çok sitres yapmıyorum ama yinede acabamı diye geliyo işte insanın aklına..bende bişey çıkacağını sanmıyorum çünkü ense kalınlığı 1,2 ve geişimi çok güzel.hatta önde gidiyor.riskte çok diil..çok şükür.inş bişey çıkmaz..ve yavrularımızı sağlıklı bişekilde kucağımıza alırız canım..

riskin iyi çıkmış tatlım
hcg oranın biras fazla çıktığı için mom değerini etkilemiş ,direkt amniyosenteze gerek yok bence.yapılması gerekenleri yaptır için rahat eder

inş haftaya yapılacak canım..yapılması gereken ne varsa yaptıracam inş.ama amniyosentez en son düşündüğüm sey,hatta yaptırmayıda düşünmüyorum..inş sonuçlar güzel gelirde karar vermek zorunda kalmam..

cgulistan geçmiş olsun. kalbini ferah tutabilmen çok güzel canım maşallah. içine doğan gibi inş bi sorununuz yoktur. sağlıkla mutlulukla alırsın inş oğlunu kucağına.

cgulistan geçmiş olsun. kalbini ferah tutabilmen çok güzel canım maşallah. içine doğan gibi inş bi sorununuz yoktur. sağlıkla mutlulukla alırsın inş oğlunu kucağına.

saol canım..oğluşum emrehanı hiç üzmek istemem..o yüzden elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum canım..Rabbime emanet..inş herşey güzel olacak...

cgülistan canım bunlar sadece olasılık ihtimalleri...İlla olucak diye bişey yok..Kalbini ferah tut bencede...:1hug:

Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...

Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?

Demetcim, organik alman cok guzel amaisin icinde biri olarak organik alacak arkadaslara birkac tavsiye vermek istiyorum.

Organik etiketi olan her urun %100 organik olmayabiliyor. genelde de degil. mesela %5 organik kumas bile kullanilmis olsa organik etiketi takilabilir gibi bir uygulama var. bu Ingiltere dahil Avrupa ulkelerinde boyle . Oralar bu konuda daha hassas yani Tr yi dusunemiyorum bile.
not: ben bir Ingiltere firmasinda calistim. oradan biliyorum. jeanlerde bu kural gecerli ama bebek icin bilmiyorum ama genel bir kuraldi diye hatirliyorum bu %5 olayini.

O sebeple icerigine bakin. %si yazmali mutlaka. yani %5 bile kullanilsa organik etiketinin takilmasi birz kandirmaca. Fiyatlari da normale gore pahali oluyor tabiki. Demetcim sen ne kadara aldin piyasaya gore bilmiyorum ama alirken arkadaslar buna dikkat ederlerse bosu bosuna para odememis olurlar.

Bir de aldiginiz urunleri mutlaka yikayin. zaten yikiyorsunuz da. yere dusuyor. konfeksiyon atelyelerinde oradan oraya surukleniyor. sakin yikmadan kulanmayin.

nurcum tebrikler canım... darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına

ben cmrt üçlü testi yaptıracam arkadaşlar yaptıracak olan varmı? bana 2 li testi yaptırmamıştı dr..

Milkshakecim kurtul artik su evhamlarindan. bak hersey normal. hersey yolunda. bebis guvende. birak ense kalinligi kac cikmis, kan degherin kac olmasi gerekir vs. tadini cikar yahu. Biliyorum onceki hamileligin problemli idi ama bak o evreyi atlattin, gecti bitti.

gecen hafta benim ikili testim yapildi. inan ne ensesini sordum ne kan degrlerimi. icim cok rahat. zaten arkadaslar cok yeriyorum bazen ama bazen de hosuma giden taraflar oluyor burada. Mesela test sonuclarini sen bilmiyorsun sorun cikmadikca. Sadece doktorun gorebiliyor ve yorumlayabiliyor. Yani eline alip normal mi dgeil mi? neden degil vs vs aslinda yanlis bunlar. cunku bizim uzmanligimiz degil. bosu bosuna uzuyoruz kendimizi.

Canim maallah ama baldirlar falan dolmus sanki. bence oraya gidiyor olmasin:)

masallah gobisine.iki tane kuzucuk sakli.kaydirigubbakcemile

Arkadaslar 3 gündür full bas ağrısı çekiyorum .delirmek üzereyim ağrı kesicide fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…