2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar bence kilo konusunda kompleks yapmamak lazım sonuçta hamileyiz bebişler iyi beslensin biz kiloları nasılsa veririz. Hele birde emzirirseniz çok daha çabuk gidiveriyo

Bende kilo konusuna takılmıyorum zaten çok acıkıyorum yemezsem bayılırım herhalde 5,5 kilo almışım eksik kilo ile hamile kaldım ondan dolayıda kilo alıcam sanırım yani 20 kilo ve üstü olur gibi geliyo bana ama dert etmiyorum hiç kilolu olmamıştım merak ediyorum ohalimi:)
Doğumdan sonra emzirirsek ve o tempoya çok fazla kilo kalmaz sanırım hem biz sağlıklıolalım hem bebelerimiz güce ihtiyacımız var uzun ve zorlu bir maraton bizi bekliyor inş..

Yavrukuşlarımın gözleri böyle olsun diye hayal ediyorum :1rolleyes: :CüvCüv: :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarr

bugün yoğunum pek bakamıyorum ama sanırım herşey yolunda ne güzell sağlık ocağına bile gidemedim walla... :)))

bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...

canım çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:

Deprem kelimesini duyunca bile bacaklarım titriyor, adeta küçük kıyametti bizim yaşadığımız sanki..
Oğlum 1 yaşındaydı, ona nasıl sarılmışım oğluma doyamadan ölüyorum diye ağlıyordum... Yaşamayan bilemez...
Rabbim kimseye yaşatmasınnnnnnnnnnn:1no2:

bursada deprem oldu şimdi şoook oldum ve çok korktum...
canım çok geçmiş olsun inşallah bu son olur...
O zaman istanbula gelirsem seni görürüm inşallah Şeniza.s.
inşallah canım çok sevinirim başka topikten 2 tane arkadaşla tanıştık biz geçen sene hatta eşlerimiz bile geldi çok güzel bir gündü:))))

canım Allaha emanet bebeğin inşallah herşey çok güzel olacak dualarım seninle güzel haberlerle gel tatlım...

canım geçmiş olsun korkmayın panik de yapmayın sizler ve bebkleriniz allah a emanet

ya bende 1 haftadır rahat batıyo heralde psikolojim bi garip ve saçma sapan düşünceler aldı beni,benim 1 kere aşılama oldu o da tuttu,eşimin spermleri verdik,yıkandı,2 saat sonra sperm analiz raporu ile sperm örneklerini aldk üstünde ismimiz yazıyodu,aşılama yapılmadan önecede hemşire hem eşime hemde bana tüp üzerindeki ismi kontrol edin sizin mi diye sordu buraya kadar herşey normal ama gelgelelim bir haftadır spermlerde bir karışıklık olma ihtimalini düşünüyorum9 eylül üniversitesi gibi bir yerde böle birşey olmaz dimi.nooolur olmayacağını biliyorum ama birinin beni telkin etmesi gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…