2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Beyaz Melek, Canım kesinlikle çiğ olan etten uzak duruyoruz. Salam, sucuk, sosis . .. kesinlikle ve kesinlikle yemiyoruz.
Canımız çok istiyor sa sucuğu iyice pişirerek yiyoruz.
Yumurta da aynı şekilde. iyice pişecek.

Kızlar ben bu sabah 2 dilim çiğ salam yedim bişey olurmu ki çiğ salamdan acaba ya

Çİğ et kesinlikle yasakkkkkkkkkkkkkk!!!
bu son olsun yeme bi daha bakiim :mymeka:

Arkadaşlar inşallah sağlıkla görürsünüz bebişlerinizi..Ama doktordan ultrason fotosunuda isteyin bence olur mu:asigim:

cok canın ısterse pısırıp yıyebılırsınız dıye okumustum nette
ama benım teyzem gecen sene hamıleydı acayıp cıg sucuk yıyodu hıc bırsey olmadı sapasaglam dogdu oglu masallah

Kızlar ben bu sabah 2 dilim çiğ salam yedim bişey olurmu ki çiğ salamdan acaba ya
afiyet olsun.
ama bir daha yeme olur mu?
salam sucuk sosis çok illa ki yemenzi gerekirse iyice piştiğine dikkat edin ondna sora yyiyin mümkünse hiç yemeyin dedi doktorum.ama canın çekit ise afiyet olsun.
canım korkma allah koruusn bir şey olmaz

cok canın ısterse pısırıp yıyebılırsınız dıye okumustum nette
ama benım teyzem gecen sene hamıleydı acayıp cıg sucuk yıyodu hıc bırsey olmadı sapasaglam dogdu oglu masallah

Aferin böyle de,güzel örnek...:mymeka:
Mutlaka iyice pişmeli yediğimiz etler arkadaşlar..Bilmem kim çiğ et yedi çocuğuna bişey olmadı ben de yesem bişey olmaz diye düşünmeyelim..Tedbiri elden bırakmamakta fayda var...

Günaydın hanımlar bizim kuzucuklar abi abla oluyor artık Ağustos bebekleri gelmeye başladı yavaş yavaş zaman nasılda akıp geçiyor kaydirigubbakcemile3

alllahhhhhhhhhhhhııııııııııııııııııııııııım banada nasip et nooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((

bidaha da yemicem :çok üzgünüm:

Canım bizler artık hamişiz..Her zamanki gibi davranamayız..Şimdi 2 kat 3 kat hatta 4 kat daha dikkat etmek zorundayız yaşantımızdaki herşeye...Bu bebişler için az uğraşmadık....a.s

Ve en büyük dileğimiz de sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımza almak değil mi?

eee o halde?kaydirigubbakcemile5

Ben soba yakıyom ayaklarımın dibinde akşamlarıda termofora sıcak su koyuyorum . Battaniyeye sarılıyorum çok uykum geliyor.. Dizilerimi izleyemiyoırum sonlarını hiç bilmiyorum.... :)

kızlar ben hapşururken çok korkuyorum bişey olacak diye karnım çok kötü oluyo hapşururken ,öksürürken.inşallah hiç hasta olmadan atlatırız bu kışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…