kızlar yaa bende bi tuhaflıkmı var ne bende hiç akıntı yok aksine eskisinden daha çok kuruluk var neden ki acaba ? kafam karıştı gerçi benim meleğim çok küçük teyzeleri daha 4 haftalık ondan olabilirmi sizce
kızlar ben hapşururken çok korkuyorum bişey olacak diye karnım çok kötü oluyo hapşururken ,öksürürken.inşallah hiç hasta olmadan atlatırız bu kışı
Kızlar bu arada, havalar iyice soğudu. Ayaklara çok dikkat edelim.
Kesinlikle üşütmemeye özen gösterelim.
kızlar birde bişey duydum çok şaşırdım.bulantısı olmayanların bebeklerinde bi problem oluyo dedi biri bana çok üzüldüm.bulantı olursa korkma olması daha iyi bebk sağlıklı demek dedi...
şimdi benim öyle aşırı bir bulantım yok ..korkuyorum...
kızlar birde bişey duydum çok şaşırdım.bulantısı olmayanların bebeklerinde bi problem oluyo dedi biri bana çok üzüldüm.bulantı olursa korkma olması daha iyi bebk sağlıklı demek dedi...
slm hanımlar ikinci bebeğini bekleyen yokmu aranızda daha bende belirti fln yok uyuklama hiç yok hatta gece uyanıyorum aaa hayret ettim şimdi kendime
Canım hiç midesi bulanmayanlarda var..Bunun hormonların iyi ya da kötü çalıştığı ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum..Her hamilelik birbirinden farklıymış..Mesela annem bende kusmuş ama ablamda hiç kusmamış..Kayınvalidem eşimde kusmamış ama kayınbiraderimde kusmuş hep...melek çok erken bulantı zaten 6 -7 haftada başlıyor.
doktorlar da öyle diyor.
korkma.
bende öyle bir şey duydum.mide bulantısı hamileleik hormaonalrının düzgün çalıştığına dair bir belirti imiş.
ama her bünye aynı değil.tepkilerde farklı
benim görümcem hiç bulantı yaşamamış bebeği de çok sağlıklı maşllah 2 yaşında hem de hiper bir kız .merak etme zaten gelecek 1 hafta sonra mide bulantıların.
bende senin gibi yok diye endişe etmiştim.
))))) şimdi de var diye ::)):sm_cool:
Kız melek sen de olur olmaz herşeye inanıp kafanı takıyorsun be güzelim...kaydirigubbakcemile3kızlar birde bişey duydum çok şaşırdım.bulantısı olmayanların bebeklerinde bi problem oluyo dedi biri bana çok üzüldüm.bulantı olursa korkma olması daha iyi bebk sağlıklı demek dedi...
Evet kızlar, böyle şeylere takılmayın.
Bende 8. haftamdayım. Bulantım yok. Zaman zaman varla yok arası oluyor.
Doğum yapmış arkadaşlarım var. Onlarda doğuma kadar çalıştılar.
Bulantı hiç olmadı onlarda da.
Ben şöyle düşünüyorum. Bebişlerimiz bizi düşünüyor ve zorluk çıkarmıyor kaydirigubbakcemile3
allah hepinize hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı onların büyüdüğünü görmeyi ve size birer hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve kolayca doğum yapın inşallah.....
en son adet tarihini sat söyle canım sana bir tane yapayım ben olur mu
özel mesaj atarım .orda alır eklersin.
tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?