2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aslıcım çok normal merak etme benimde 6. haftaya kadar hiç akıntm olmadı sonradan başladı.. sanırım 6 ve 7. hafta gibi başlıyo akıntı

slm hanımlar ikinci bebeğini bekleyen yokmu aranızda daha bende belirti fln yok uyuklama hiç yok hatta gece uyanıyorum aaa hayret ettim şimdi kendime

kızlar herkezin belirtileri farklı olabilir takmayalım kafaya.nasıl her insanın hastalıklara direndi farklıysa hamilelikte farklıdır.kimi gribi çabucak ayaktan atlatır ,kimisi günlerce yatar.ama sonuçta ikisi de griptir...
hani sonuçta allahın izniyle hepimiz hamileyiz o yüzden belirtilere takılıp üzülmeyelim

kızlar ben hapşururken çok korkuyorum bişey olacak diye karnım çok kötü oluyo hapşururken ,öksürürken.inşallah hiç hasta olmadan atlatırız bu kışı

canım hamileliğimin basından beri çok ağır gribim yeni yeni düzeldim. okadar hapşırma ve öksürük oldu ki bişeycik olmadı .
sende korkma yani sımsıkı tutunmuştur o sana .

kızlar birde bişey duydum çok şaşırdım.bulantısı olmayanların bebeklerinde bi problem oluyo dedi biri bana çok üzüldüm.bulantı olursa korkma olması daha iyi bebk sağlıklı demek dedi...
şimdi benim öyle aşırı bir bulantım yok ..korkuyorum...

Kızlar bu arada, havalar iyice soğudu. Ayaklara çok dikkat edelim.
Kesinlikle üşütmemeye özen gösterelim.

Evet hakslısın canım.hele bende azııck üşütsem böbreklerim ağrır gece bile uyuyamam.
yine başladı bende .işyerinin ısıtma sistemi bzoulmuş.yakın zamandada yapılamaycak.
arada küçük bir klima var onunla ısıtmaya çalışıyorum ancak o da etkili olmuyor ayaklara.
şık olma deridni bırktım.:))))))
üzerime olabilen pantolonalrın altına kalın tabanlı su geçirmez botları giyiyorum ama nafile:)))))
çok paspal görünüyorum eminim:)) ama bebeğim için değer.miniğim benim sen üşüme yeter ki

tabi farklılık oluyo hatta ilk hamileliğimde daha testyapmadan başlamıştı bunaltı kusma aşırı mide şikayetlri hayırlısı bakalım ama en azından benburdayım deseydi bi

Beyaz melekcim benim bir kızım var 7 yaşında bu 2. hamileliğim kızıma hamileyken 1 kez dahi ne bulantım oldu nede tiksinmem oldu. Ama kızım maşallah çok sağlıklı doğdu. Bu hamileliğimdede bulantım hiç olmadı sadece bazen yediğimden tiksiniyorum. Bebişlerimizin sağlığıyla bi ilgisi yok cnm merak etme

melek çok erken bulantı zaten 6 -7 haftada başlıyor.
doktorlar da öyle diyor.
korkma.
bende öyle bir şey duydum.mide bulantısı hamileleik hormaonalrının düzgün çalıştığına dair bir belirti imiş.
ama her bünye aynı değil.tepkilerde farklı
benim görümcem hiç bulantı yaşamamış bebeği de çok sağlıklı maşllah 2 yaşında hem de hiper bir kız .merak etme zaten gelecek 1 hafta sonra mide bulantıların.
bende senin gibi yok diye endişe etmiştim.
))))) şimdi de var diye ::)):sm_cool:

slm hanımlar ikinci bebeğini bekleyen yokmu aranızda daha bende belirti fln yok uyuklama hiç yok hatta gece uyanıyorum aaa hayret ettim şimdi kendime

benim ikinci bebeğimi bekliyorum belirtim var 6. haftadan sonra çıkmaya başladı bulantı halsizlik içim bişey almıyo yiyemiyorum aç olduğum halde uyku dersen uykumda yok uykum kaçıyo akşam 11 gibi yatsam sabah en geç 7de uyanmış oluyorum zorluyorum kendimi uyuyamıyorum...benneyaptımki

Evet kızlar, böyle şeylere takılmayın.
Bende 8. haftamdayım. Bulantım yok. Zaman zaman varla yok arası oluyor.
Doğum yapmış arkadaşlarım var. Onlarda doğuma kadar çalıştılar.
Bulantı hiç olmadı onlarda da.
Ben şöyle düşünüyorum. Bebişlerimiz bizi düşünüyor ve zorluk çıkarmıyor kaydirigubbakcemile3

Canım hiç midesi bulanmayanlarda var..Bunun hormonların iyi ya da kötü çalıştığı ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum..Her hamilelik birbirinden farklıymış..Mesela annem bende kusmuş ama ablamda hiç kusmamış..Kayınvalidem eşimde kusmamış ama kayınbiraderimde kusmuş hep...

Kız melek sen de olur olmaz herşeye inanıp kafanı takıyorsun be güzelim...kaydirigubbakcemile3

Hamileyken midesi bulanmayıp kusmayanlarda hiç bir sorun olmuyor...Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın bence..Kiminde bulantı olur kiminde olmaz...Bulantı olmazsa bebeklerimiz sorunlu doğacak diye bir şey yok..Allah korusun...

kızlar ne haber ne olur şu çizelgemi değiştirirmisiniz beceremedim yaaa yada tarif edermisiniz ingilizce olduğu için yapamadım

en son adet tarihini sat söyle canım sana bir tane yapayım ben olur mu
özel mesaj atarım .orda alır eklersin.
tamam mı

allah hepinize hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı onların büyüdüğünü görmeyi ve size birer hayırlı evlat olmayı nasip etsin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve kolayca doğum yapın inşallah.....

BENDE KATILIYORUM EFSUNCUM YA RABBİM DAĞINA GÖRE KIŞ VERİYOR O KADAR İŞİN GÜCÜN İÇİNDE ÇOK ŞÜKÜR İÇİMİZDE ÖYLE AĞIR HAMİLELİK GEÇİREN YOK SONUNA KADARDA BÖYLE GİDER İNŞALLAH:Saruboceq:

amin canım.
inşallah sen de dahil isteyen herkese versin rabbim

selam kızlar. mide bulantısı herkeste olacak diye bişey yok. Annemin bende ve kardeşimde hiç ama hiç midesi bulanmamış. Yengemin bile hiç bulanmadı. Bi arkadaşım çok midesi bulandığından sürekli çıkarttığından serum takıldı . yani kişiden kişiye değişiyor. bebeğin sağlığıyla ya da hormonlarla pek ilgilisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…