tüm arkadaşlara selamlar..
çook geçmiş olsun melek ve depremi hisseden herkeze...Rabbime emanet..inş bi sorun yoktur..
cumartesiden buyana araştırma yapmaktan giremedim.geçmişe şöyle bi göz gezdirebildim..
güzel tebrikleriniz için tüm arkadaşlarıma çook teşekkür ediyorum..Rabbim tüm bebişlerimizi hayırlı eylesin inş.sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş..
badem ve nur sizinde bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş..sizlerinde hayırlı olsun..Rabbim nazarlardan korusun inş..
dr. ikli testte mom değerim yüksek olduğu için amniyosentez istedi..
önümüzdeki hafta 3 lü test yapılacak ve 4b ultrasyona girecem..
dua edin arkadaşlar inş. bi sorun yoktur..
bişey çıkmayacak gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı..
oğluşum inş sağlıklı bi şekilde doğacak..
ya bende 1 haftadır rahat batıyo heralde psikolojim bi garip ve saçma sapan düşünceler aldı beni,benim 1 kere aşılama oldu o da tuttu,eşimin spermleri verdik,yıkandı,2 saat sonra sperm analiz raporu ile sperm örneklerini aldk üstünde ismimiz yazıyodu,aşılama yapılmadan önecede hemşire hem eşime hemde bana tüp üzerindeki ismi kontrol edin sizin mi diye sordu buraya kadar herşey normal ama gelgelelim bir haftadır spermlerde bir karışıklık olma ihtimalini düşünüyorum9 eylül üniversitesi gibi bir yerde böle birşey olmaz dimi.nooolur olmayacağını biliyorum ama birinin beni telkin etmesi gerekiyo.
eyetkiner sen nerede yaptırdın canım tüp bebek tedavisini
Badem gözlerin güselmiş gerçekten şekerim sürekli aynaya bak o zaman sana benzer gözleri :):)
hep öyle derler ya
badem hakikaten güzelmiş gözlerin benimkiler de çok güzeldir :asigim:
ben de aynaya bakıyorum sende öyle yap :))))
dimi ama gereksiz bir depresyon hali işte sanırım rahat batıyo,eyetkiner çok sağol valla ne güzel mesajlarıma cevap veriyorsun,yalnız hissetmedim kendimi,smyrna yı duymuştum ne mutlu ki öyle yada böyle bebeklerimiz içimizde artık,eminim sende çok zorlu bir süreç sonunda kavuştun bebeğine,Allah sağlığıyla doğmasını nasip etsin arkadaşım
Bütün annelerin gözleri güzel canım..:1hug:
mutlaka öyledir canım... benim gözlerim yeşil ama hep mavi gözü beğenmişimdir :)) bazen koyu kahverengi gözleri ... önemli olan güzel şeyler görmesi zaten.. inşallah bebişlerinde güzel gözlü ve güzel şeyler görürler hayatları boıyunca...
canım Allaha emanet bebeğin inşallah herşey çok güzel olacak dualarım seninle güzel haberlerle gel tatlım...
canım Allah ın izniyle inşallah bebişin çok sağlıklı çıkacak:Saruboceq:
Dualarım seninle:Saruboceq::1hug:
amin inşallah canım.benim eşim de yeşil gözlü..babam ve kayınvalde kahverengi gözlü.bakalım minikler nasıl olucak..gözün renginden çok şekli ve bakışlarındaki anlam onu güzel kılan...:1hug:
bencede rengi fazla önemli değil şekli ve bakışlar önemli olan
Evet melek görelimmmm,nerden aldın bide.Bende plazada beğenmiştim bi battaniye belli olsun hemen ondan alıcam gidip mothercare de.Bide tulum istiyorum çok tatlı tulumlar gördüm altı çıtçıtlı,bide hırka,bide montlar tabi,bide ..... bu liste uzaar gider
Bütün annelerin gözleri güzel canım..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?