2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim sen mavi,eşin yeşil gözlü ise dede,babanne farketmez çocuklar renkli gözlü olur,boncuk boncuk bakarlar artık:)

sağlıklı olsunlar da zaten o zaman güzell bakarlar önemli olan da o zaten :)))

bugün çok yoğunduk çok yoruldum walla. pc başında başım ağrıdı... neyse ki yarın izinliyim evde de hesapları girmem lazım işyerinin ama fırsat bulursam giricem vee inşallah bebişime aldıklarımı buraya eklemeye çalışacağım ve de göbüşümü...inşallah başarılı olrum :)))

kızlar benim hcg 113.80 çıkmış cinsiyet zaten erkek demişti dr.birde ibrahim mete sizce nasıl isim olarak onu düşünüyoruz.

merhaba kızlar 3 gündür yoktum maşallah sayfalar almış başını gitmiş yetişemiyorum okumaya oku oku bitmiyo cinsiyetleri belli olan anneleri tebrik ediyorum darısı öğrenemeyen diğer arkadaşların başına inşallah tez zamanda öğrenirler...

kızlar dün gece 3 saatlik uykuyla duruyorum bi diş ağrısı tuttu bazı akşamlarda tutuyodu bide üstte dipteki diş çok fena bugün doktor doktor gezdik kanal tedavisi yapalım dedi doktor başka çaresi yok neyse başladı tedaviye ama kanallar bile tıkanmış bi işlem yapamadı oydu tabiki iyice bide kabak gibi ortada kaldı dişim çok ağrı çektim çok anlatamam o acım yetmiyomuş gibi doktor dedi bu dişten fayda yok sinirlere bile ulaşamıyorum mecbur çekilcek( ve sonuçta çektirdim çok köklü bi dişti doktor çok abandı yüzüme nasıl acıyo şimdi anlatamam...

iyi akşamlar kızlarr...

sibelcim bebişine düşündüğün isim çok güzell.. allah kısmet ederse benimde bi oğlum olacak adı da İBRAHİM EGE olacak :)))

canımm çok geçmiş olsun kıyamam yaa hem hamilelik hem diş ağrısı çok kötü bişeydir eminimm

sibel4 tebrik ederim oğluşunu. ismi de çok güzel yakışmış.
dilara geçmiş olsun canım. küçücük bi dolguyu yaptırıken neler çekmiştim ben, sana Allah dayanma gücü versin. inş geçer en kısa sürede.

çok geçmiş olsun canım.inş birdaha bu ağrıyı hiç yaşamazsın.

dilaracım çok üzüldüm çok zordur bende yardırıp çektirmiştim ağrı kesiciler bile yetmiyordu ağrının dinmesine sen nasıl dayanıyorsun kuzum çok geçmiş olsun..

teşekkür ederim canım.ibrahim efe düşünüyordum.eltim rüyasında ibrahim mete görmüş bana bunu anlatınca bi tuhaf oldum.ismini bilmiyordu.eşimle sadece aramızda o gece konuşmuştuk.nasip ona oldu.
bu arada inş cinsiyet ini öğrenemeyenler de en yakın zaman da öğrenirler.

ne güzel benim oğluşumda EFE...

Bizim ailede Efe çok...Değilse Efe ismini de düşünüyordum..İsimleriyle yaşasınlar inşallah...

Sağlıkla dünyaya gelsinler...

Eğer öbür bebeğim de erkek olursa adı Çınar olucak...

Kız olursa Ada...:asigim::asigim:

canımm çok geçmiş olsun kıyamam yaa hem hamilelik hem diş ağrısı çok kötü bişeydir eminimm

çok geçmiş olsun canım.inş birdaha bu ağrıyı hiç yaşamazsın.

dilaracım çok üzüldüm çok zordur bende yardırıp çektirmiştim ağrı kesiciler bile yetmiyordu ağrının dinmesine sen nasıl dayanıyorsun kuzum çok geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim kızlar minoset içiyorum ama faydası yok çok şükür diş ağrısı kalmadı ama dişimi çekerken çenem yerinden oynadı sağa sola bile oynatamıyorum allahım kimseye yaşatmasın annem derdi bi diş ağrısı bi doğum sancısı farksız derdi gerçektende doğru.. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…