Canım çok geçmiş olsun....:çok üzgünüm:
sağol canım benim senide tebrik etmeyi unuttum sayfaları yavaş yavaş okuyorum :) gözün aydın canım bebişler bir kız bir erkek sanırım allah kucağınada almayı nasip etsin bu arada halen manken gibisin göbiş felan yok nerde bu 5 kilo:)
Demetcim, organik alman cok guzel amaisin icinde biri olarak organik alacak arkadaslara birkac tavsiye vermek istiyorum.
Organik etiketi olan her urun %100 organik olmayabiliyor. genelde de degil. mesela %5 organik kumas bile kullanilmis olsa organik etiketi takilabilir gibi bir uygulama var. bu Ingiltere dahil Avrupa ulkelerinde boyle . Oralar bu konuda daha hassas yani Tr yi dusunemiyorum bile.
not: ben bir Ingiltere firmasinda calistim. oradan biliyorum. jeanlerde bu kural gecerli ama bebek icin bilmiyorum ama genel bir kuraldi diye hatirliyorum bu %5 olayini.
O sebeple icerigine bakin. %si yazmali mutlaka. yani %5 bile kullanilsa organik etiketinin takilmasi birz kandirmaca. Fiyatlari da normale gore pahali oluyor tabiki. Demetcim sen ne kadara aldin piyasaya gore bilmiyorum ama alirken arkadaslar buna dikkat ederlerse bosu bosuna para odememis olurlar.
Bir de aldiginiz urunleri mutlaka yikayin. zaten yikiyorsunuz da. yere dusuyor. konfeksiyon atelyelerinde oradan oraya surukleniyor. sakin yikmadan kulanmayin.
yavaş yavaş iştahım açılıyo kızlar ya hayır olsun çok dikkat etmem lazım
acıktıkça elma falan yiyeyim bari de kiloma dikkat edeyim
Arkadaşlar bence kilo konusunda kompleks yapmamak lazım sonuçta hamileyiz bebişler iyi beslensin biz kiloları nasılsa veririz. Hele birde emzirirseniz çok daha çabuk gidiveriyo
Canim ben bu konuya hic katilmiyorum. sen vermissin ama verebilen azinliktasin.
cogunluk veremiyor ve en azindan 4-5 kg kaliyor fazla kg alirsan.
ayrica zaten vitaminlerimiz vs var yediginin cok az bir kismi bebise gidiyor. cogu sana kaliyor.
saglikli beslenmek lazim. tabiki bu aclik demek degil ama her istedigini de her aklina geldiginde yemek degil.
yani en azindan ben oyle dusunuyorum. herseyde oldugu gibi kontrol sart bunda da.
sonucta orta yas bayanlardan kimde duysam ben evlenirken sen gibiydim der dururlar. cogu da emzirmis. yani cok eskilerden bahsetmiyorum. bir kusak onbcesi arkadaslarim da ayni sekilde. uc arkadasim ayni sekilde hamile kaldilar. ikisi deli gibi yedi. yani aklina ne gelirse. digeri kontrollu gitti. ikisi veririz desek de su anda veremedi ve halen baldir bacak gobek masallah. ama kontrollu olan tekrar genc kiz gibi. 35 yasinda ve fistik gibi.
simdi o iki arkadas o kilolari vermeden 2. ye hamile kalirsa asla veremez bir daha.
sen vermissin ne guzel ama cogunluk senin gibi sansli degil.
bence o yuzden milleti gaza getirme derim:)
sansli seni.a.s.
Canim ben bu konuya hic katilmiyorum. sen vermissin ama verebilen azinliktasin.
cogunluk veremiyor ve en azindan 4-5 kg kaliyor fazla kg alirsan.
ayrica zaten vitaminlerimiz vs var yediginin cok az bir kismi bebise gidiyor. cogu sana kaliyor.
saglikli beslenmek lazim. tabiki bu aclik demek degil ama her istedigini de her aklina geldiginde yemek degil.
yani en azindan ben oyle dusunuyorum. herseyde oldugu gibi kontrol sart bunda da.
sonucta orta yas bayanlardan kimde duysam ben evlenirken sen gibiydim der dururlar. cogu da emzirmis. yani cok eskilerden bahsetmiyorum. bir kusak onbcesi arkadaslarim da ayni sekilde. uc arkadasim ayni sekilde hamile kaldilar. ikisi deli gibi yedi. yani aklina ne gelirse. digeri kontrollu gitti. ikisi veririz desek de su anda veremedi ve halen baldir bacak gobek masallah. ama kontrollu olan tekrar genc kiz gibi. 35 yasinda ve fistik gibi.
simdi o iki arkadas o kilolari vermeden 2. ye hamile kalirsa asla veremez bir daha.
sen vermissin ne guzel ama cogunluk senin gibi sansli degil.
bence o yuzden milleti gaza getirme derim:)
sansli seni.a.s.
günaydın tatlı anneler...
Dilaracım geçmiş olsun canım
Günaydın herkese... Umarım güzel bir gün olur. İstanbul'daki havadan ve sıcacık gözüken güneşten bugunun güzel bi gun olacağı belli benim açımdan. Cok severim güneşi coookk... Dilaracım sanada cok geçmiş olsun. Hayatta dişim kadar canımı acıtan cok az sey olmustur. Cok cektim agrısını bilirim. Umarım bir an once düzelir. Sonucta cektirmissin zaten sadece yarası iyileşcek artık a.s.
Günaydın arkadaşlar,folik asit kullanmaya devam ediyormusunuz?12 haftalıkken kontrole gittiğimde doktorum devam et dedi günde 3 tane alıyorum.Ayda 1 kere kontrole gidiyorum .10 gün sonra kontrolüm var 16 haftalık olucam.İlacım dün bitti muhtemelen artık başka vitamin verecek ve folik asiti kesecek.10 gün için tekrar hap almasam olurmu?Siz hala devam ediyormusunuz?
günaydın arkadaşlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim 15 haftalık hamileyim herkes oğlun olucak senin diyordu bende o kadar kabullenmişim ki erkeği doktor kız diyince bi an şaşırdım :)) ama canım kızıma alışmam da zor olmadı :) cinsiyetini öğrenince cok heycanlandım nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?