2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

saolun kızlar teşekkür ederim Allah hepimizin bebeişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklamayı nasip etsin yalnız ikimizde aslan burcu olacağımız için babamız bu konuda biraz telaş yaptı kaydirigubbakcemile3 sehercim inşallah sende öğrenirsin bir hafta sonra.. canım bende folik asiti cok düzenli kullandıgı söyliyemem daha sonrasında doktorum bırakmamı söyledi elevit vermişti son gittiğim doktorda onuda bırakmamı tavsiye etti içersemde cok düzenli içmemi gereksiz kilo alımına sebep oldugunu söyledi şimdilik biraz kansızlıgım oldugundan ferplex verdi her doktor farklı bişe söylüyor bende bişey anlamadım -tatlicadiarzu-

canım bişey olacağını sanmıyorum ama istersen doktorunu ara bi sor belki vitamin önerir onu alır içmeye başlarsın..yerimseniben

Kızlar aklıma takılan bir şey daha var.Bir çok internet sitesinde okuduğum kadarıyla yumurtlamadan bikaç gün önce ilişkiye girildiğinde bebeğin cinsiyetinin kız olma,yumurtlama günü ve ertesi gün ilişki olduğunda ise erkek olma ihtimali yüksekmiş.Temmuz anneleri olarak yumurtlama tarihlerimizde birbirine yakın oluyor öyle değilmi?Bu ihtimaller ne kadar doğru acaba?Buradan cinsiyet takvimine bakıyorum aynı tarihlerde kızda var oğlanda.Tabiki bu şaşılacak bir durum değil.Allah ne isterse o oluyor.Benim kendi tahminlerime göre kızım olacak gibi geliyor..

canım elevit kullanmışsın elevit iyi geldimi bana baş dönmesi yapıyo eleviti içince( bende arada içiyorum

bende de dün içtiğim gyno ferro sanoıl aşırı mide bulantısı ve başdönmesi yaptı arkadaşlar kullanan var mı...

dilaracım çok çok geçmiş olsun.hamile iken en korktuğum şey dişimin ağrıması birde grip olmak.gerçi grip olduk.umarım diş ağrısı olmaz.

ebrucum kızın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.tebrikler.

gülce ben kullanıyorum.ama bana yapmadı mide bulantısı filan.doktorumda söylemişti.mide bulantısı filan yapar diye ama çok şükür etki etmedi bana

canım hayırısı olsun...
kız bebek sahibi olmak çok güzel bişey...hele hee büğüdükçe arkadaş olacak sana..
benimde bir kızım olacak çok şükür ama ben biliyordum ve emindim kızım olacağıma çok istemiş çok dua etmiştim allah kabul etti çok şükür..

bence ara ver artık folic asit yararı çok değil bu haftalarda..hem doktora gidene kadar biraz da mideni dinlendir canım...doğal yolla vitamin almaya çalış bu arada bol meyve sebze ye..birde günde 1 avuç ceviz..
çok sevindim canım geçmiş olsun allah korusun

Hherkese günaydın.

günaydın tatlım nasılsın:1hug:

ebrucum ben de kızım olsun istiyorum allahın izniyle... senin adına çok sevindim...çok güzel bir kızın olacak inşallah...

sağol canım teşekkür ederim bende başta grip oldum çok şükür atlattık ama hamileyken inan herşey daha bi zorlaşıyo ilaç kısıtlanması rahat istirat edemiyosun nefes alman zor vs.. böyle gidiyo inşallah bütün annişler gripe yakalanmadan şu 5 ayımızı bi atlatasak.)

Kırmızı papuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğime eee mmm mmm mmm mm

Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
Düşlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun

Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle

Günaydınnnn hepinize

dilaracım geçmiş olsun diş ağrısı çok beterdir hele hamilelikte uf..
Inş en kısa zamanda acısı gider çekilen dişininde

isme özel çok güzel battaniye ve tulumlar var kızlar ben çok beğendim veeeeeeeee hemen sipariş verdim....
bakın kızlar bir örneğini ekliyeyim size.....
tabi hemen bende kızımın adını yazdırdım öykü yazacak....
2 tulum 1 battaniye istedim

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün giremedim anneme gittim yemeğe burası çok alışkanlık oldu ordaykende sürekli merak ettim. dilara geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur bilirim sabahlara kadar uyuyamazdım ebru bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin maşallah kızçene

çok şeker bunlar ya allah sağlıklı bi şekilde kullanmayı nasip etsin canım internettenmi sipariş veriyosun site adresi verebilirsen bende bakarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…