Dilara80 geçmiş olsun demeyi unuttum canım yani ben şu 10 gün folik plus almasam olurmu acaba?ilacım dün bitti tekrardan almak istemiyorum.Düne kadar günde 3 defa düzenli kullandım.
Ebru şahin demek kızın olacak ne güzel.Bende çok sabırsızlanıyorum bir dahaki gittiğimde öğreneceğim
saolun kızlar teşekkür ederim Allah hepimizin bebeişlerini sağlıklı bi şekilde kucaklamayı nasip etsin yalnız ikimizde aslan burcu olacağımız için babamız bu konuda biraz telaş yaptı kaydirigubbakcemile3 sehercim inşallah sende öğrenirsin bir hafta sonra.. canım bende folik asiti cok düzenli kullandıgı söyliyemem daha sonrasında doktorum bırakmamı söyledi elevit vermişti son gittiğim doktorda onuda bırakmamı tavsiye etti içersemde cok düzenli içmemi gereksiz kilo alımına sebep oldugunu söyledi şimdilik biraz kansızlıgım oldugundan ferplex verdi her doktor farklı bişe söylüyor bende bişey anlamadım -tatlicadiarzu-
canım hayırısı olsun...günaydın arkadaşlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim 15 haftalık hamileyim herkes oğlun olucak senin diyordu bende o kadar kabullenmişim ki erkeği doktor kız diyince bi an şaşırdım :)) ama canım kızıma alışmam da zor olmadı :) cinsiyetini öğrenince cok heycanlandım nedense
bence ara ver artık folic asit yararı çok değil bu haftalarda..hem doktora gidene kadar biraz da mideni dinlendir canım...doğal yolla vitamin almaya çalış bu arada bol meyve sebze ye..birde günde 1 avuç ceviz..Dilara80 geçmiş olsun demeyi unuttum canım yani ben şu 10 gün folik plus almasam olurmu acaba?ilacım dün bitti tekrardan almak istemiyorum.Düne kadar günde 3 defa düzenli kullandım.
Ebru şahin demek kızın olacak ne güzel.Bende çok sabırsızlanıyorum bir dahaki gittiğimde öğreneceğim
çok sevindim canım geçmiş olsun allah korusungünaydın arkadaşlar...bende dün gittim dr a ...tsh değeri yüksek olduğu için endorkrin e yönlendirmişlerdi.... şükür allahıma bişey yok önemsenecek kadar dediler... çok mutluyum bebeğim ve ben sağlıklıyız..
Hherkese günaydın.
dilaracım çok çok geçmiş olsun.hamile iken en korktuğum şey dişimin ağrıması birde grip olmak.gerçi grip olduk.umarım diş ağrısı olmaz.
ebrucum kızın sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin.tebrikler.
gülce ben kullanıyorum.ama bana yapmadı mide bulantısı filan.doktorumda söylemişti.mide bulantısı filan yapar diye ama çok şükür etki etmedi bana
dilaracım geçmiş olsun çok zor dur diş ağrısı kıyamam sana...
Günaydınnnn hepinize
dilaracım geçmiş olsun diş ağrısı çok beterdir hele hamilelikte uf..
Inş en kısa zamanda acısı gider çekilen dişininde
isme özel çok güzel battaniye ve tulumlar var kızlar ben çok beğendim veeeeeeeee hemen sipariş verdim....
bakın kızlar bir örneğini ekliyeyim size.....
tabi hemen bende kızımın adını yazdırdım öykü yazacak....
2 tulum 1 battaniye istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?