2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim eeeenn çok body kullanılıyo body leri bol almak lazım yaz olacağı için tabii kısa kollu olanlardan birde bence tulumdansa alt üstler daha kullanışlı oluyo cnm

rosem geçmiş olsun canım duşta göğüslerini çok ılık suyla mutlaka ovala tamam mı sürekli ovalarsan dağılırmış kist

günaydın kızlar
selsıncım basın sagolsun canım:teselli:
rosem nerelerdesın seni özledım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum ınan
senağlama

Rosem geçmiş olsun canım inş. büyümezler sende operasyon geçirmek zorunda kalmazsın tekrar geçmiş olsun canımcım

Rosem geçmiş olsun canım,inşallah büyümezler aklını ona takma sakın rahatlamaya çalış sen bebişini düşün

canlarım hepınıze tesekkur ederım.
doktorum dedıkı eger buyurse bebegı emzırmekte zorlanırmısım,ıltıhap yada enfeksıyon
olabılırmıs.senağlamasenağlama

ınsallah buyumezler kuculurler kendılıgınden yok olurlar.:Saruboceq:
nurcum ılık suyla ovalamayı denıcem canım.ınslalah ıse yarar.

sonunda geçmişe dönüp buldum selsin başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş

ınslalah canım ınsallah kendılıgınden kaybolur.
bebegıme bırseycıkler olmasında ben herseye razıyım.:çok üzgünüm:

rosem canim cok gecmis olsun.

canım tesekkur ederım sagolasın.
tamam rozemcim kolay gelsin yorma kendini...5 dk iş 5 dk dinlen
tamam canımcım kendımı yormamaya dıkkat edıyorum.
ama yapmadan da duramıyorum ıste.kaydirigubbakcemile

canlarım ben sımdı cıkıyorum sonra yıne gelırım.
kendınıze ve bebıslerıne ıyı bakın.:1hug:

Nurcum en çok body kullanılıyo birde bizim bebişler yaza geleceği için ev içinde body giydiriliyo sadece bolca onlardan almanızı tavsiye ederim hani cnm alttan çıtçıtlı oluyo ya onlardan

sürekli akıntım olduğunu söyleyince kullanma gerektiğini söyledi daha bende almadım ama alıp kullanacam üzerinde baya durdu çünki bence şikayetin devam ediyorsa kullan canım sende

sürekli akıntım olduğunu söyleyince kullanma gerektiğini söyledi daha bende almadım ama alıp kullanacam üzerinde baya durdu çünki bence şikayetin devam ediyorsa kullan canım sende

canım bende idrar yolları enfeksiyonu var bi de akıntıyla uğraşmayım diye verdi sanırım doktorum hatta kaşıntı olursa diye de krem verdi. enfeksiyondan ötürü 3 farklı antibiotik kullandım. ilaç kullanmaya normalde bile pek sıcak bakmam. hamileyken kullanmak daha zor oldu benim için. en azından bu fitili kullanmayım dedim ben de. çamaşırımı sık sık değiştirip hijyenimi sağlamaya çalışıyorum.
ama artık ilaç kullanmıyorum. fitil de duruyo hala. belki kullanırım artık. geçmiş olsun canım sana. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…